Klausimai, diskusijos apie produktus Cunipic Vetline Respiratory Formulė, stiprinanti jūrų kiaulytės kvėpavimo sistemą

4 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Rébecca
1 pranešimai
rébecca fr
Sveiki, ar būtų įmanoma šį produktą duoti prevencijai? Mano jūros kiaulytė gana reguliariai čiaudo, todėl norėčiau išbandyti šį produktą, jei įmanoma. Linkėjimai
Léa
1 pranešimai
léa fr
Labas, ką tik atradau šį produktą .... mano jūrų kiaulytė mirė prieš 3 savaites, jai buvo 11 mėnesių dėl rimtų kvėpavimo problemų, aš išbandžiau viską, veterinaras ją dažnai apžiūrėdavo, jis turbūt nežinojo šio produkto :-( žinoma, tai nėra stebuklingas vaistas, bet jis gali pagerinti problemą. Manote, kad jei būčiau davusi, būtų buvę galima ją išgelbėti? Prieš ją turėjau kitą, 1 mėnesio, ji mirė nuo tos pačios ligos!!! Dar turiu vieną, kuri neturi ypatingų problemų, ir dvejoju, ar pirkti kitą, buvau per daug nuliūdusi.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, jūrų kiaulyčių kvėpavimo problemos yra gana sudėtingos ir tik jūsų veterinaras gali paskirti tinkamus gydymo būdus. Kasdien galite pagerinti savo mažojo draugo gerovę vengdami visko, kas gali skatinti ar sustiprinti šias problemas: jokio skersvėjo, patalpa turėtų būti vidutiniškai šilta, bet reguliariai vėdinama, kokybiška kraiklas ir šienas bei tinkamesnė mityba. Šis maistas yra labai tinkamas, kad jūsų gyvūno kvėpavimo sutrikimai nepablogėtų, nes jame yra visų ingredientų, skatinančių sveiką kvėpavimo sistemą. Tai pagalba, bet ne gydymas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
benjamin
1 pranešimai
benjamin fr
labas koks yra maišelio svoris ir talpa ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, produkto svoris yra 1,4 kg. Talpos neturime. Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą