Klausimai, diskusijos apie produktus Cunipic Alpha Pro Complete adulte Rabbits triušis labai daug skaidulų

8 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Delphine
1 pranešimai
delphine fr
Sveiki, ar šios granulės lengvai suyra, ar jas galima suminkštinti vandenyje? Mano triušis turi didelių dantų problemų ir bėgant metams tampa labai išrankus.
Clara
1 pranešimai
clara fr
Sveiki, manau, kad rankomis jie nelabai greitai susmulkėja, tačiau manau, kad naudojant kokį nors prietaisą suspaudimui tai turėtų veikti. Be to, juos lengva suminkštinti su vandeniu, taip.
pascal
1 pranešimai
pascal fr
Sveiki, ne, jie nėra trapūs, vandenyje nežinau, pasitarkite su savo veterinaru, manau, jis geriau galės jums patarti, kas tinka jūsų triušei. Bet kuriuo atveju, mano triušei labai patinka. Sėkmės jums ir jūsų triušei
Angélique
1 pranešimai
angélique fr
Sveiki, norėjau sužinoti, ar galiu jų duoti savo nykštukiniam triušiui? Pagarbiai, panelė Helier
Julie
5 pranešimai
julie fr
Sveiki, būčiau pasirinkęs visavertes „Versele Laga“ cuni granules, nors tai nėra puikios granulės, manau, jos patektų į 5 geriausias. Gero dienos.
Muriel
1 pranešimai
muriel fr
Sveiki, mūsų veterinarijos gydytojas NAC rekomendavo mums Cunipic alpha pro (40 g per dieną) kaip papildą daržovėms ir šienui. Granulės patiko mūsų triušiui. Gražios dienos, Muriel
EMILIE
1 pranešimai
emilie fr
Sveiki, tai yra mano egzotinių gyvūnų veterinaras, kuris rekomendavo šias granulės mano triušiams (nykštukui liūtagalviui ir prancūziškam drugeliui); aš juos duodu savo triušiams jau daugelį metų ir jie juos labai mėgsta. Aš juos be abejonių rekomenduoju triušių savininkams.
Pascal
1 pranešimai
pascal fr
Manau, kad nėra problemos, bet yra specialus jaunų triušių asortimentas.
Genevieve
1 pranešimai
genevieve fr
Jokių problemų, aš turiu mažą aviną triušį, jis dievina

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą