Klausimai, diskusijos apie produktus Versele Laga Country's Best Cuni Fit Plus avec coccidiostatique lapin
100% klientai
rekomenduoti šį produktą
11 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
8 pranešimai
stephanie
Sveiki, Ar galima duoti nėščiai miniatiūrinei avinukei? Atsižvelgiant į tai, kad ten yra anti-kokcidiozės priemonė?
1 pranešimai
typhaine
Sveiki. Aš turiu mini lopų ir nykštukinių avių veisimo ūkį. Aš duodu šiuos granulių maistus visoms savo triušiams - nėščioms patelėms, maitinančioms patelėms ir net kūdikiams, todėl jokių problemų.
7 pranešimai
niamh
Aš juos daviau savo besilaukiančiai patelei (avinui), savo vyresniam triušiui (11 metų) nykštukui ir savo dvejų metų miniatiūrinei patelei. Neturėjau jokių problemų, ir jau 4 metai, kai juos naudoju.
1 pranešimai
roselyne
Sveiki, mano 5 nykštukiniai triušiai nuo atjunkymo laikotarpio naudoja šį produktą. Jie yra nuo 1 iki 3 metų ir juos maitinu šiuo produktu visus metus kas antrą dieną. Jie yra puikios būklės ir labai jį mėgsta. Tai vienintelis produktas, kurį radau su kokcidiostatiku. Labai rekomenduoju.
4 pranešimai
tatiana
Sveiki, ar šį maistą galima ilgą laiką duoti nykštukiniams triušiams, ar tai nerekomenduojama, nes kažkur skaičiau, kad jis skirtas daugiausia ūkiniams triušiams. Ačiū
1 pranešimai
béatrice
Ūkio triušis arba nykštukinis triušis yra lagomorfai! Taigi galima jiems duoti maisto su anticoccidioze! O nykštukinis triušis gyvena viduje, tai tikrai!
2 pranešimai
florence
Prisijaukintas ir gyvenantis bute ar lauke, arba kaip ūkinis triušis, vadinamas mėsiniu, triušis vis tiek lieka triušiu. Maniškiai labai gerai reaguoja ir iš tikrųjų vertina Versele Laga Country's Best Cuni Fit + su kokcidiostatiku (triušiams).
7 pranešimai
niamh
Aš jau 4 metus juos naudoju savo vyresniajam nykštukiniam triušiui (11 metų) ir aviniukei (2 metų) ir neturiu jokių problemų
1 pranešimai
xavier
Kokio maždaug skersmens yra kamščiai? Tiesiog noriu žinoti, ar jie dideli, ar maži. Noriu juos įdėti į laboratorinę narvą, o maži praslysta per lesyklėlę.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Tai yra mažos granulės, o ne kamščiai, jos praslys pro laboratorinių narvų groteles. Pagarbiai, Mary iš Zoomalia
1 pranešimai
cathy
Kadangi tai yra 20 kg talpos konteineris, ar galite pasakyti, koks yra maisto galiojimo laikas prieš ir po maišo atidarymo? Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis maisto produktas pagamintas likus 6 mėnesiams iki pakuotėje nurodytos galiojimo datos ir gali būti laikomas dar šešis mėnesius po šios datos. Pagarbiai, Zoomalia komanda