Klausimai, diskusijos apie produktus Versele Laga Complete Cuni Junior jaunas triušis (nykštukinis) nuo 6 iki 8 mėnesių

5 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Danielle
1 pranešimai
danielle fr
Sveiki, nerandu dienos kiekio pagal gyvūno svorį? Mano triušė yra milžinė ir aš jai duodu tiek, kiek nori, nuo jos atvykimo, bet ji visai nevalgo šieno, nes mieliau renkasi granules.
Ludivine
2 pranešimai
ludivine fr
Sveiki. Granulių kiekis, kurį norima duoti, yra 2% svorio. Triušio maistas susideda iš 8–10% svorio žalumynų, 2% granulių, jei norite (kas sudarys 8% žalumynų), ir šieno kiek norisi. Jei triušis nevalgo šieno, reikia bandyti surasti skanesnio arba aukštesnės kokybės, nes tai yra visiškai būtina jų mitybai.
Valérie
1 pranešimai
valérie fr
Pamatinis dalykas yra duoti jam šieną. Skirtingai nuo granulių (kurios dažnai yra per daug maistingos), jos leidžia dėvėti dantis ir kramtymas turi streso mažinimo efektą. Granulės buvo išrastos tik tam, kad greitai nutukintų veisimo triušius. Taigi, į granulės reikia žiūrėti kaip į skanėstą, o ne kaip į pagrindinį maistą. Reikia apriboti jų vartojimą. Netgi pašalinti dubenį, jei jis nėra užbaigtas. Šieną reikia duoti neribotai ir palaipsniui pridėti žalumynų (saugokitės, kai kurios daržovės, tokios kaip morka, turi būti laikomos skanėstais, todėl labai mažais kiekiais). Apsilankyti svetainėje „La Dure Vie du Lapin Urbain“, kur viskas paaiškinta. Taip pat yra kitų labai išsamių svetainių.
Sylvie
1 pranešimai
sylvie fr
Dozavimas yra labai aiškiai nurodytas ant maišelio nugarėlės: nuo 30 iki 50 g per dieną, augimo laikotarpiu (ir atitinkamai mėnesiais). Ne daugiau, net jei gyvūnas prašo (nors rūšis gali turėti specifinę mitybą). Logiškai, jis papildomas šienu, kuris yra būtinas, kaip buvo minėta. Asmeniškai, mano du jaunikliai (trumpo kailio ir liūtagalvis) gauna 35 g/dieną, sverdami apie 500 g. 5 g pakopų pasirinkimas prie kiekvieno reikšmingo svorio pokyčio man atrodo logiškas.
Coralie
2 pranešimai
coralie fr
Sveiki, ar jūsų granulėse yra sojos? Ačiū
Cindy
1 pranešimai
cindy fr
Sveiki, ne

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą