Klausimai, diskusijos apie produktus Atsarginės dalys narveliui CAESAR DE LUXE

19 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
sophie
1 pranešimai
sophie fr
Sveiki, ar gaminsite atsargines dalis, nes nebeturiu namo ir man jų reikėtų, ačiū.
Justine
1 pranešimai
justine fr
Sveiki, mano triušis nugraužė lovį ir jos namelį, norėčiau nusipirkti šias 2 dalis, tačiau matau tik lovį... ar parduodate namelį kaip atsarginę dalį?
Justine
1 pranešimai
justine fr
Sveiki, taip, atrodo, kad namelyje ji yra įtraukta į pasirinkimo variantus po lesyklėle, kaina 8,99 €.
Johanna
1 pranešimai
johanna fr
Sveiki, taip, aš nusipirkau vieną, bet, atrodo, kad jie nebeturi sandėlyje.
Virginie
3 pranešimai
virginie fr
Sveiki, mūsų triušis labai greitai graužia savo šėryklą. Ar egzistuoja tokia šėrykla su metaliniu sustiprinimu, kad triušis jos nesunaikintų? Ačiū,
NATHALIE
1 pranešimai
nathalie fr
Iš tiesų, lapės graužia šėryklą, nes joms vos pavyksta įkišti galvą vidun, kadangi ji yra siaura. Aš ją šiek tiek išpjoviau pjovikliu, bent 1 cm išlenkime viduryje, kad ji būtų išlenkta, ir mano triušis jos nebegriaužia, jis gali įkišti galvą ir ramiai ėsti.
Alexandra
1 pranešimai
alexandra fr
Sveiki, norėjau pasiteirauti, ar lesykla dabar yra mėlynos spalvos. Iš anksto dėkoju už atsakymą. Pagarbiai,
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Jos nėra mėlynos spalvos. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Amandine
1 pranešimai
amandine fr
Sveiki, įsigijau jūsų svetainėje CAESAR DE LUXE narvą ir norėčiau nusipirkti mėlynos spalvos atsarginę dalį, kaip ir paskutinę. Ar manote, kad per ateinančias dienas/mėnesius parduosite mėlynų atsarginių dalių? p.s.: tik jūsų svetainėje galima įsigyti šių atsarginių dalių.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, deja, šiuo metu neturime mėlynų atsarginių dalių. Negalime nurodyti tiekimo terminų šiai spalvai. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Alice
1 pranešimai
alice fr
Kada būsite aprūpinti platformai?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šis produktas gali būti užsakytas. Jis bus jums išsiųstas maždaug po dešimt dienų nuo jūsų užsakymo. Pagarbiai, Zoomalia komanda
stéphanie
1 pranešimai
stéphanie fr
Sveiki, ar lovelis yra mėlynos spalvos?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, šis šėryklas nėra mėlynos spalvos. Pagarbiai, Zoomalia komanda
caroline
2 pranešimai
caroline fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar dubuo taip pat yra suderinamas su Zolia Caesar 3 narve. Dėkoju, su pagarba
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Taip, ji tiks Zolia. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Sebastien
1 pranešimai
sebastien fr
Sveiki, norėčiau daugiau informacijos apie prabangios „Caesar“ narvelio platformą, nes nėra nuotraukos? Norėčiau patvirtinimo, ar tai tikrai mažas žalias namelis narvelyje? Dėkoju už jūsų atsakymą.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Taip, tai yra platforma, kuri taip pat tarnauja kaip prieglobstis. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Andrea
3 pranešimai
andrea fr
Sveiki, ar atsarginė dalis būtinai turi būti žalios spalvos? Nes manoji yra pilka. Aš turiu geltoną ir pilką César 3 narvą. Taigi, jei indelis bus žalias, jis nebeatitiks spalvų. Ačiū. Pagarbiai.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Ėdžios iš tiesų yra žalios spalvos. Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą