biberonas habitrail
Sveiki, turiu Habitrail OVO mėlyną ir žalią narvą, bet gertuvė nuolat laša, gal tai normalu, nes nesuprantu, kaip ji veikia. Gal kas galėtų mane nukreipti...
Iš anksto dėkoju
Labas, Maxence,
Iš kur teka tavo buteliukas?
Sveiki,
Apverčiu buteliuką ir jis teka į apačioje esantį vamzdelį, bet nežinau, ar tai normalu
Be to, mano žiurkėnas atlieka reikalingus veiksmus šiame vamzdelyje, todėl jis geria iš ten
Sveiki, Maxcence,
Jei pažiūrėsite į svetainėje esančius atsiliepimus apie produktą „maison habitrail ovo home“, akivaizdu, kad vienam internautui kyla tokia pati problema, kaip ir jums: jis sakė, kad vandens kamuoliukas nėra labai patogus ir vanduo išsilieja kiekvienam narvo judesiui. Ar jūsų butelis yra vandens kamuoliukas?
Iki greito pasimatymo
Taip, būtent tai, ir kitoje parduotuvėje man sakė, kad šioje narvelyje yra defektų ir kad jis nėra labai tinkamas,
todėl man įdomu, ar padariau tinkamai.
Be to, kai žiurkėnas sukasi ratu, jo mažoji letenėlė praslysta per ratą.
Bijau, kad jis gali susižeisti.
Sveikas, Maksense,
jei bijai, kad tavo žiurkėnas susižeis, svetainėje yra du ratų modeliai, kurie tau gali tikti (nes jie yra visiški ratai, žiurkėnas negali įkišti savo mažos letenėlės per juos):
- Pratimų ratas iš plastiko (5,49 eurų arba 6,49 eurų)
- Medinis ratas (12,99 arba 17,99 eurų)
Kviečiu tave peržiūrėti šiuos produktus, juos rasi kategorijoje „graužikai“, „graužikų žaislai“, „ratai graužikams“.
iki