biberonas habitrail

5 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
maxence
3 pranešimai
maxence fr

Sveiki, turiu Habitrail OVO mėlyną ir žalią narvą, bet gertuvė nuolat laša, gal tai normalu, nes nesuprantu, kaip ji veikia. Gal kas galėtų mane nukreipti...

Iš anksto dėkoju

Sandra
261 pranešimai
sandra fr

Labas, Maxence,

Iš kur teka tavo buteliukas?

maxence
3 pranešimai
maxence fr

Sveiki,

Apverčiu buteliuką ir jis teka į apačioje esantį vamzdelį, bet nežinau, ar tai normalu

Be to, mano žiurkėnas atlieka reikalingus veiksmus šiame vamzdelyje, todėl jis geria iš ten

Sandra
261 pranešimai
sandra fr

Sveiki, Maxcence,

Jei pažiūrėsite į svetainėje esančius atsiliepimus apie produktą „maison habitrail ovo home“, akivaizdu, kad vienam internautui kyla tokia pati problema, kaip ir jums: jis sakė, kad vandens kamuoliukas nėra labai patogus ir vanduo išsilieja kiekvienam narvo judesiui. Ar jūsų butelis yra vandens kamuoliukas?

Iki greito pasimatymo

maxence
3 pranešimai
maxence fr

Taip, būtent tai, ir kitoje parduotuvėje man sakė, kad šioje narvelyje yra defektų ir kad jis nėra labai tinkamas,

todėl man įdomu, ar padariau tinkamai.

Be to, kai žiurkėnas sukasi ratu, jo mažoji letenėlė praslysta per ratą.

Bijau, kad jis gali susižeisti.

Sandra
261 pranešimai
sandra fr

Sveikas, Maksense,

jei bijai, kad tavo žiurkėnas susižeis, svetainėje yra du ratų modeliai, kurie tau gali tikti (nes jie yra visiški ratai, žiurkėnas negali įkišti savo mažos letenėlės per juos):

- Pratimų ratas iš plastiko (5,49 eurų arba 6,49 eurų)

- Medinis ratas (12,99 arba 17,99 eurų)

Kviečiu tave peržiūrėti šiuos produktus, juos rasi kategorijoje „graužikai“, „graužikų žaislai“, „ratai graužikams“.

iki

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą