Klausimai, diskusijos apie produktus

11 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Anne Sophie
1 pranešimai
anne sophie fr
Sveiki, aš ieškau "atostogų" narvo savo amazonui. Ar šis narvas tinkamas kelių dienų ar savaitės kelionei? Jei ne, kokie modeliai galėtų tikti (tiek jo gerovei, tiek transportavimo patogumui)? Ar galima nenaudoti kojų montuojant? Dėkoju iš anksto už jūsų pagalbą.
Evelyne
2 pranešimai
evelyne fr
Sveiki, trūksta pagrindo dugnui.. Mano papūga nenori vaikščioti ant laikraščių arba ant ant žemės nukritusių sėklų. Kokius išmatavimus galėčiau rasti, kad padėčiau grotelę, kuri tilptų maždaug 1 ar 2 cm nuo dugno.. turėtų būti stabilios grotelės, kurios nenukristų..?
Josette
1 pranešimai
josette fr
Labas, ar narvelis sumontuotas? Išskyrus kojas, žinoma. Ačiū Pagarbiai
JADE
1 pranešimai
jade fr
Labas! Tikrai ne, ji atsiunčiama nesurinkta, tačiau surinkti ją labai paprasta: nereikia jokių įrankių, išskyrus pateiktą įrankį.
Evelyne
2 pranešimai
evelyne fr
Sveiki.. Ar man jūs užduodate klausimą? ..... taip, ji yra pakelta, žinoma .. bet su kitu narvu mano kalvis mėgo vaikščioti ant žemės .. o čia jis negali
michele
1 pranešimai
michele fr
Gražus narvelis puikiai tinka nimfoms. Tačiau trys narvelio vidaus durys yra labai siauros (13 cm pločio), todėl neįmanoma pakabinti specialios vonios su stogu mažiems papūgoms/nimfoms, ir sunku ten įkišti ranką. Taigi, norint išmaudyti paukščius, reikia pakelti narvelį nuo padėklo.
reiss
1 pranešimai
reiss fr
Ne, tai nėra transporto narvas. Aš pritvirtinau kojeles, ji puikiai tinka mano nimfiniams papūgoms.
Aurélie
1 pranešimai
aurélie fr
Sveiki, norėčiau naudoti šį narvą kaip pervežimo narvą. Ar galite pasakyti jo svorį? Ačiū
Catherine
3 pranešimai
catherine fr
Sveiki, pakuotės svoris yra 9 kg 700 g! Išskyrus atvejus, kai turite automobilį su didelėmis angomis ir esate dviese, kad atsargiai ją perneštumėte, aš nerekomenduoju. Narvas yra labai didelis ir gana sunkus. Be to, jis neturi rankenų, kad jį perneštumėte (bet kokiu atveju jos nepalaikytų narvo, nes viskas laikosi užspausta). Aš sutvirtinau viską išgręždamas skyles dėžėje (3 priekyje, 3 gale ir 2 iš kiekvienos pusės), kad jį su tvirtinimo dirželiais pritvirtinčiau prie grotelių, nes jis nesilaiko, jei narvas judinamas. Kitaip, labai gražus didelis narvas.
Alain
1 pranešimai
alain fr
labas, ne, tai nėra transportavimo narvas. Aš turiu conure, ji yra nuostabi. Aš nepritvirtinau kojų, jas pritvirtinau prie seno ratuko su ratukais.
Stephanie
1 pranešimai
stephanie fr
Sveiki, greitai įsivaikinsiu molinae konurą ir norėčiau sužinoti, ar ši kavinė tinka šiam mažam papūgėliui. Dėkoju Nuoširdžiai
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, ši narvelis puikiai tinka konūroms. Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą