Klausimai, diskusijos apie produktus Lesiu mišinys karveliams
6 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
4 pranešimai
sophie
Sveiki, man teko pirkti 5 maišus po 1 kg, nes 5 kg maišo neliko sandėlyje ... Taip pat teko mokėti brangiau
1 pranešimai
odile
Man ir taip pat reikėjo paimti kelis maišus. Gaila, kad ne visada yra 10 ar 12 kg maišų už mažesnę kainą.
1 pranešimai
jean-luc
Kai yra prekių trūkumas, yra kitų prekių ženklų, kurie yra vienodai geri, ir aš varijuoju tarp dviejų skirtingų maišų po 5 arba 12 kg... Aš užsisakau kartą per mėnesį ir turiu būti laimingas, nes visada gaunu bent 5 kg.... Sėkmės kitiems.... Taika su paukščiais...
3 pranešimai
ruri
galbūt jie taip išnaudoja neišparduotų mažų maišelių atsargas, bet kuriuo atveju po kurio laiko produktai, kurių ieškome, yra vėl tiekiami
1 pranešimai
michel
kiekvieną kartą užsisakant šio produkto, jo trūksta arba jo nėra pakankamai, jau mėnesiais taip vyksta. KĄ DARYTI? kur jo rasti? nevilčiai laukiu mažo atsakymo iš jūsų pusės! paskutinis užsakymas buvo 2 maišai, gavau 1! prieš tai buvęs užsakymas - prašiau, kad praneštų, kai jų turėsite, jokio pranešimo! Be to, atsiunčiate el. paštu užklausą, kad užsisakyčiau...?? Būkite LABAI MALONŪS, pasakykite man, kada galėčiau užsisakyti 2 maišus po 12 kilogramų karveliams skirto grūdų, kitaip jūsų daugiau nebepripažinsiu... tai nėra piktai!
306 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šiuo metu tiekėjas mums nepateikė tikslios datos. Tačiau, mūsų tiekėjas prekes pristatys maždaug per 15 dienų. Kviečiame reguliariai lankytis mūsų svetainėje, kad patikrintumėte jų prieinamumą. Jums taip pat siūloma įspėjimo galimybė: tereikia spustelėti voką "Informuoti, kai bus atsargose" šalia "Prieinamumas" ir įvesti savo el. pašto adresą. Dėkoju už jūsų supratimą ir lieku jūsų dispozicijoje visiems kitiems klausimams. Aurore iš Zoomalia
1 pranešimai
daniel
Pasirinkimas buvo ribotas, man teko užsakyti 2 maišus po 10 kg; pristatymo laikas buvo 15 dienų (tikriausiai dėl viruso) Linkėjimai