Baimė pasiimti savo žiurkėną.

18 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Morgane
8 pranešimai
morgane fr

Sveiki,

turiu žiurkėną, tačiau bijau jį paimti, nes bijau, kad jis mane įkąs. Būtų malonu, jei galėtumėte padėti. Iš anksto dėkoju ir tikiuosi greito atsakymo.

stéphanie
63 pranešimai
stéphanie fr

Labas,

Kiek laiko turi savo žiurkę?

Morgane
8 pranešimai
morgane fr

Savo žiurkėną turiu maždaug 1 mėnesį

stéphanie
63 pranešimai
stéphanie fr

Gerai, vis tiek praėjo daug laiko, sakai, kad bijai, bet ar bandei jį paimti?

Iš tiesų, nėra jokios gudrybės, aš savo gyvenime turėjau du žiurkėnus ir man pasisekė su gerais, kurie labai retai kandžiojosi.

Žinai, dažnai tai priklauso nuo žiurkėno charakterio. Pabandyk leisti jam ateiti į tavo ranką arba paimti jį su pirštine.

Viskas, jokios gudrybės nėra, iš prigimties žiurkėnai yra gyvūnai, kurie nemėgsta būti paimami, tačiau tai priklauso nuo tavo mažo kailinio draugo charakterio.

Bet jei tavo nuotraukoje yra tavo žiurkėnas, tai yra sirietis, ir žinau, kad ši rūšis beveik niekada nekanda.

Pagarbiai,

Enzo

Sandy
81 pranešimai
sandy fr

Sveiki,

Aš taip pat jaučiau tą pačią baimę, bet jei elgsies švelniai, tavo žiurkėnas tai pajus ir natūraliai prieis prie tavęs!

Morgane
8 pranešimai
morgane fr

Ačiū,

Stéphanie: koks tipo pirštines reikia, kad tai paimtum? Ir tai nėra žiurkėnas, bet jis panašus į mano.

Ir ačiū, Sandy.

stéphanie
63 pranešimai
stéphanie fr

Na, kai sakau tau pirštinę, žinai...kaip pasakyti iš tikrųjų, nėra jokio triuko. Būk švelni, jei jis įkanda, nerėk, nešok į lubas, pučia jam ant jo, kad jis suprastų, jog to nereikia kartoti.

O šiaip, kokia rūšis yra - roborovskis, rusas, sirijus...?

Morgane
8 pranešimai
morgane fr

Manau, kad tai yra Roborovskio.

stéphanie
63 pranešimai
stéphanie fr

o, taigi jis labai mažas?

Vargšelė, neturi sėkmės, tau teko pati laukiniausia rūšis, kuri ir labiausiai kandžiojasi. Šis žiurkėnas yra labai mielas, bet nemėgsta būti imamas į rankas. Tau prireiks laiko. Tačiau gali pasiekti rezultatų kantrybės dėka, bet atvirai sakant, jie gana laukiniai, nors pažįstu žmonių, kuriems pavyko juos labai gerai prijaukinti.

Pagarbiai,

Enzo

Morgane
8 pranešimai
morgane fr

Jis yra toks didelis kaip paveikslėlyje ir ok, ačiū.

stéphanie
63 pranešimai
stéphanie fr

Na, gerai, aš nežinau.

Kur ją pirkai? Ar jie nesakė, kokia tai veislė?

Morgane
8 pranešimai
morgane fr

man buvo duotas dokumentas apie mano žiurkėno veislę, bet manau, kad jį pamečiau

Morgane
8 pranešimai
morgane fr

Aš ieškojau „auksinis žiurkėnas“ per „Google“ vaizdus ir maniškis greičiausiai yra auksinis žiurkėnas.

stéphanie
63 pranešimai
stéphanie fr

gerai, taigi Sirijos, na, čia nėra patarimo, bet keista, kad auksiniai nekanda, ar jis jau kandžiojosi?

Morgane
8 pranešimai
morgane fr

Taip, kai norėjau grąžinti jo narvą, bet prieš tai jis buvo važiavęs automobiliu

céline
38 pranešimai
céline fr

Labas,

Ar bandei jį paimti? Kuo daugiau globoji žiurkėną, tuo labiau jis pripras, bet tai taip pat labai priklauso nuo jų charakterio!!

Drąsos.

Brigitte
1 pranešimai
brigitte fr

Labas Morgane,

Nebijok paimti savo žiurkėno.

Turiu du rusiškus pateles, jos yra labai mielos. Kad priprastų prie tavęs, pamėgink jį paglostyti. Laikyk ant krūtinės ir jis pakels savo priekines letenėles, bus laimingas dėl glostymų.

Norint jį paimti, uždėk ranką ant jo nugarėlės, ramiai ir pabandyk uždėti ant savo krūtinės, bet palik ranką, jei jis šiek tiek išsigąstų!

Pamatysi, Morgane, kai jis pripras prie tavęs, jis bus tikra meilė ir nebekas arba nekas. Jis jausis pasitikintis.

Jei reikės daugiau informacijos, nedvejok prašyti.

Jei gausi rezultatų, gali parašyti mažus žodžius, tikiuosi, kad greitai pasieksi rezultatų.

Iki greito susitikimo! Brigitte

jean-leon
1 pranešimai
jean-leon fr

dar kartą atsiprašau... einu per visus forumus... bet ne tam, kad jums atsakyčiau, nors turiu paminėti, jog labai daug ko išmokstu... bet kas matė mano užsakymą, kurio laukiu nuo vasario 28 d.?? be to, jų neįmanoma pasiekti telefonu... gal kas nors gali man padėti????

Stéphane
7 pranešimai
stéphane fr

Galbūt pasakysiu nesąmonių, bet aš asmeniškai turiu 2 vertimų. Mano prisijaukinimo metodas buvo toks (kiti, nedvejodami patvirtinkite, ar tai tas pats ar ne pas hamsters):

1 - Leiskite pauostyti savo ranką, anksčiau nuplautą bekvapiu muilu, kad būtų pašalinti visi pašaliniai kvapai, išskyrus jūsų. Iš esmės, įdedate ranką į narvą ir laukiate, kol jis ateis, pauostys, susipažins. Jei jis jus įkando, tai normalu. Jis bandys "paragauti" jūsų, jei dar nepažįsta pakankamai. Visų pirma, stenkitės išlikti ramūs, kai jis įkanda. Žinau, lengva pasakyti, bet staigus judesys gali jį išgąsdinti. Taigi, tai nėra labai gerai prisijaukinimui. Geriausia pabandyti ant jo pūsti (ant snukučio), kai įkanda.

2 - Tiesiog ištiesti ranką su skanėstais viduje. Jis ateis uosti ir galbūt valgys iš jūsų rankos. Tai bus būdas sujungti jūsų kvapą su tuo skanėsto. Taigi, kai jūsų kvapas yra, vyksta malonūs dalykai.

3 - Kai viskas praėjo, kad iškart neimtumėte viso gyvūno į ranką (ir išvengtumėte įkandimų), paimkite vieną iš jo tunelių ir sudominkite jį įeiti vidun. Kai jis viduje, uždenkite tunelio dalį, kur yra jo užpakalis, paimkite tunelį į ranką vertikaliai, stengdamiesi, kad gyvūnas nebandytų iššokti kitoje pusėje. Kai tai padaryta, padėkite tunelį ant savo kelių ir laukite, kol jis norės išeiti. Nuo tada leiskite juo susipažinti su keliais, kalbėkite su juo, glostykite.

Šis metodas veikė su dviem labai labai gyvoms vertimomis. Taigi, manau, kad hamsterio (kuris, kiek žinau, yra mažiau gyvingas) bus lengviau paimti į rankas. :)

Va, va!

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą