Klausimai, diskusijos apie produktus Papūgos petnešos AVIATOR - Galimos skirtingos dydžiai
9 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
pauline
Labas vakaras, aš turiu banguotąją papūgėlę ir norėčiau sužinoti, kokį dydį jūs rekomenduojate? Iš anksto dėkoju ir linkiu gero vakaro.
1 pranešimai
jocelyne
labas vakaras Pauline, Aš turiu nedidelę konurą, kuri sveria 82 gramus. Jai perku aviatoriaus petnešas "mažo dydžio" paukščiams nuo 70 g iki 110 g ir šis dydis jai puikiai tinka, jos galva praeina nepriekaištingai. Tačiau, jeigu tavo paukštis sveria arčiau 110 gramų, patartina imti didesnį dydį, nes vieta galvai praeiti yra maždaug 1 cm platesnė. Tikiuosi, kad tai padės tau apsispręsti. Pagarbiai
2 pranešimai
beatrice
Sveiki, kokio dydžio reikia konuroms ir kalopsitams, prašau, ačiū.
1 pranešimai
jean-françois
Sveiki, kalopsitei aš pasirinkčiau labai mažą pakinktą. Petite dydis yra per ankštas ir nėra patogus. Pagarbiai
2 pranešimai
beatrice
Ačiū už atsakymą
3 pranešimai
giulio
Labas vakaras, aš turiu vyrišką elnių papūgą. Kokio dydžio pakinktai jam būtų tinkamiausi, vidutiniai ar dideli? Ačiū
1 pranešimai
jennifer
Labas vakaras, ar jūsų paukštis yra Eclectus roratus arba didysis eklektas? Jei taip, aš rekomenduoju vidutinio dydžio petnešas, skirtas 425 g - 600 g svoriui, nes pagal jūsų turimą paukščių rūšį, suaugusio paukščio svoris būtų 440 g. Petnešos yra reguliuojamos. Tikiuosi, kad atsakiau į jūsų lūkesčius. Gero vakaro
3 pranešimai
giulio
Ačiū už jūsų atsakymą, Jennifer
1 pranešimai
jennifer
Sveiki, kada bus prieinamas šis M dydžio diržas? Prašau man pranešti.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, negalime pateikti šio gaminio grąžinimo laikotarpių. Rekomenduojame šį lygiavertį produktą: https://www.zoomalia.com/animalerie/harnais-longe-pour-perroquet-2-tailles-p-30343.html Pagarbiai, Zoomalia komanda