Ar reikia įdėti drožlių į narvą ar geriau šieno

9 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
marina
27 pranešimai
marina fr

Labas, aš gausiu nykštukinį triušį Kalėdoms, bet nežinau, ką dėti jo narvelyje: šieno ir kraiko ar medžio drožlių. Jau žiūrėjau keliose svetainėse, bet kiekvieną kartą man sako rinktis medžio drožles, o kiti pataria vengti, nes jos gali būti kenksmingos. Taigi, jaučiuosi šiek tiek pasimetusi. Ačiū už jūsų atsakymą

genevieve
161 pranešimai
genevieve fr

Reikia naudoti neapdorotų pjuvenų ir kiekvieną dieną gerai išvalyti narvą (kiekvieną dieną pašalinti šlapimo dėmes ir mažus ekskrementus)

Taip pat gali naudoti kanapes, bet jos mažiau laiko kvapus!

Nepamiršk įdėti trobelės su šiaudais narve, kad tavo triušis galėtų pasidaryti savo urvą, tai labai svarbu!

Dėl maisto, venk mišiniais pagrįsto maisto, kitaip tavo triušis priaugs svorio, nes jis atrinks ir suvalgys tik skaniausią ir riebiausią dalį.

marina
27 pranešimai
marina fr

ačiū, bet ar būtinai reikia keisti narvą kiekvieną dieną, nes man sakė, kad kartą per savaitę užtenka, ar tai tiesa?

genevieve
161 pranešimai
genevieve fr

Po to darai, ką nori, bet triušiai yra švarūs gyvūnai, nemanau, kad norėtum 24 valandas per parą gyventi narve su daugybe išmatų, be to, tai nešvaru ir smirda! Taigi triušiai atlieka savo reikalus narvo kampuose (gali uždėti pjuvenų tik ten = taupymas (nedėk per daug, bet ir ne per mažai) ir kiekvieną dieną su katinų semtuvėliu pašalini nešvarumus iš kampelio tik šioje vietoje) ir surenki pjuvenas aplink kampą arba pridedi naujų, tai trunka max. 3 minutes ir tai naudinga tiek triušiui, tiek tau dėl kvapo!

Čia yra schema, kokį narvelį turėtų turėti visi triušiai:

marina
27 pranešimai
marina fr

gerai, ačiū

genevieve
161 pranešimai
genevieve fr

Aš taip pat pamiršau:

mineralinį akmenį!

** Reikia juos išleisti iš narvo mažiausiai 15 min per dieną

ir mažiausiai 15 min per dieną glamonėti.

Nepamirškite apkirpti jų nagų!

marina
27 pranešimai
marina fr

gerai, labai ačiū

genevieve
161 pranešimai
genevieve fr

galite prijungti mažą aptvarą prie jų narvo! neprivaloma

Tikiuosi, kad kuo daugiau bandysi pasinaudoti mano patarimais dėl savo draugų gerovės ;)

marina
27 pranešimai
marina fr

laikykis nebijok

genevieve
161 pranešimai
genevieve fr
[kairėje]oki ;)[/kairėje]

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą