ar galima plauti nykštukinę triušį

8 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Danielle
2 pranešimai
danielle fr

Turiu problemą su savo mažuoju nykštukiniu triušiu, kuris jau yra 9 metų.

Po jo uodega prispaudė išmatos, jos išdžiūvo ir jei tikrai norėčiau jas pašalinti, galbūt turėčiau jam padaryti vonią, galite man pasakyti, ar aš teisingai elgiuosi, ar ne.

Lauksiu jūsų nuomonių, prieš tai padarant.

Ačiū jums visiems.

gloriane
83 pranešimai
gloriane fr
[gauche]labas aš nerekomenduoju vonios, bet su skalbinių skuduru ir drungnu vandeniu švelniai trinant turėtų būti gerai[/gauche]
isabelle
22 pranešimai
isabelle fr

Labas vakaras, turėjau tą pačią problemą su savo triušiu ir įdėdavau jį į vonią su šiek tiek vandens, švelniai sudrėkindavau jo užpakalį, ir viskas nusivalydavo švelniai. Štai.

Marie
5 pranešimai
marie fr

Žinau, kad atėjau po mūšio, bet noriu patikslinti: TAIP, galite visiškai išmaudyti trumpaplaukį triušiuką (nėra labai skirtingas nuo paprasto triušio), jie beje labai gerai plaukia, mano triušiukas prisijungia prie manęs vonioje kiekvieną kartą, kai tik turi galimybę!

Galite jį išmaudyti taip, kaip jums rekomendavo, vienintelis atsargumas yra nenaudoti šampūno ar dušo želė, nes triušio oda, kaip ir daugelio kitų gyvūnų, yra labai skirtinga nuo mūsų, rizikuojate jam sukelti egzema ar kitų problemų.

Tačiau dėl jūsų mažo triušiuko turėtumėte atkreipti dėmesį į virškinimo problemas (tai yra tikra bėda triušiams) ir kadangi jis jau tam tikro amžiaus, nuvežti jį pas veterinarą, kad įsitikintumėte, jog viskas yra gerai!

Iki greito pasimatymo,

Marie

Marie
5 pranešimai
marie fr

buvau pamiršti: NIEKADA vandens į ausis!

Inès
25 pranešimai
inès fr
Aš nemanau (su visa pagarba, Marie, kad tai yra gerai triušiams plaukti ir maudytis. Žinoma, daugelis žmonių verčia juos plaukti – galite tai pamatyti „YouTube“, bet triušiai plaukia tik tam, kad nenuskęstų, ir jiems tai yra didelis stresas. Tad naudokite paprasčiausiai drėgną pirštinę, nes maudynės gali būti jiems pavojingos.
justine
18 pranešimai
justine fr

Taip, mes galime išmaudyti nykštukinį triušį

Equipe
134 pranešimai
equipe fr

Sveiki,

Informuojame, kad įžeidžiamo pobūdžio pranešimai yra pašalinami. 

Primename, kad tinklaraštis yra dalijimosi vieta. 

Dėkojame už supratimą. 

Geros dienos.

Zoomalia komanda

Delphine
10 pranešimai
delphine fr

Sveika, Danielle_L, mano 12 metų triušis taip pat turi tą pačią problemą... Aš taip pat nesu už tai, kad maudyti triušį, nes jų oda yra labai jautri. Norėdama pasirūpinti savo triušiu, aš jam plaunu tik užpakalį su pirštine praustuve, sudrėkinu kuo mažiau vandens, ir tik su švariu kambario temperatūros vandeniu. 

Bet kokiu atveju, jam tai pašalinti yra svarbu dėl jo komforto ir sveikatos, kitaip oda gali pažeisti ir visa tai gali užsikrėsti. 

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą