ar galima plauti nykštukinę triušį
Turiu problemą su savo mažuoju nykštukiniu triušiu, kuris jau yra 9 metų.
Po jo uodega prispaudė išmatos, jos išdžiūvo ir jei tikrai norėčiau jas pašalinti, galbūt turėčiau jam padaryti vonią, galite man pasakyti, ar aš teisingai elgiuosi, ar ne.
Lauksiu jūsų nuomonių, prieš tai padarant.
Ačiū jums visiems.
Labas vakaras, turėjau tą pačią problemą su savo triušiu ir įdėdavau jį į vonią su šiek tiek vandens, švelniai sudrėkindavau jo užpakalį, ir viskas nusivalydavo švelniai. Štai.
Žinau, kad atėjau po mūšio, bet noriu patikslinti: TAIP, galite visiškai išmaudyti trumpaplaukį triušiuką (nėra labai skirtingas nuo paprasto triušio), jie beje labai gerai plaukia, mano triušiukas prisijungia prie manęs vonioje kiekvieną kartą, kai tik turi galimybę!
Galite jį išmaudyti taip, kaip jums rekomendavo, vienintelis atsargumas yra nenaudoti šampūno ar dušo želė, nes triušio oda, kaip ir daugelio kitų gyvūnų, yra labai skirtinga nuo mūsų, rizikuojate jam sukelti egzema ar kitų problemų.
Tačiau dėl jūsų mažo triušiuko turėtumėte atkreipti dėmesį į virškinimo problemas (tai yra tikra bėda triušiams) ir kadangi jis jau tam tikro amžiaus, nuvežti jį pas veterinarą, kad įsitikintumėte, jog viskas yra gerai!
Iki greito pasimatymo,
Marie
buvau pamiršti: NIEKADA vandens į ausis!
Taip, mes galime išmaudyti nykštukinį triušį
Sveiki,
Informuojame, kad įžeidžiamo pobūdžio pranešimai yra pašalinami.
Primename, kad tinklaraštis yra dalijimosi vieta.
Dėkojame už supratimą.
Geros dienos.
Zoomalia komanda
Sveika, Danielle_L, mano 12 metų triušis taip pat turi tą pačią problemą... Aš taip pat nesu už tai, kad maudyti triušį, nes jų oda yra labai jautri. Norėdama pasirūpinti savo triušiu, aš jam plaunu tik užpakalį su pirštine praustuve, sudrėkinu kuo mažiau vandens, ir tik su švariu kambario temperatūros vandeniu.
Bet kokiu atveju, jam tai pašalinti yra svarbu dėl jo komforto ir sveikatos, kitaip oda gali pažeisti ir visa tai gali užsikrėsti.