Amazona su geltona kakta
labas vakaras, mes turime geltonkaktį amazoninį papūgą, mano klausimas yra, ar normalu, kad jis kelia garsą snapu, kai ilsisi, panašiai kaip (grieždamas dantimis), ir jis neturi plunksnų ant dalies kaklo viršaus (neturi jokios ligos, nes atlikau tyrimus) ačiū, kad atsakėte, ir tada aš ieškau veterinaro Amiens, nes turime nukirpti jo nagus
Sveiki,
Jūsų amazonė nuobodžiauja... Jiems reikia daug dėmesio, o tai, kad jis nebeturi plunksnų ant kaklo, reiškia, kad jis jaučiasi vienišas.
Dėl triukšmo, galbūt tai yra susiję, nežinau. Susirask veterinarą ir paklausk jo, bus paprasčiau. Kai kurie veterinarai gerai pažįsta šiuos gyvūnus, tereikia paskambinti keliems!
Sėkmės!
labas vakaras, ačiū už atsakymą, ne, tai tik prieš užmiegant jis skleidžia šį garsą, nes mes jį išleidžiame ir stengiamės kuo daugiau su juo žaisti, o dėl jo kaklo faktiškai jis keičia odą, tai reikia rasti veterinarą
Tad garsas yra galbūt normalus... Sėkmės surasti tinkamą veterinarą!
Sveiki
Čiulbėjimas yra normalus, jis tai daro natūraliai, kai ilsisi
Mano (7 metų mėlynojo kaktos amazonės) tai daro kiekvieną vakarą prieš užmigdama. Tai nereiškia nuobodulio.
Čiulbėjimai yra lengvi ir netrunka labai ilgai
Kalbant apie plunksnas, jei nepastebėjote plunksnų skynimo (streso, nuobodulio požymis...) ar parazitinių problemų, gali būti, kad ji patiria vadinamąją laukinę šėrimo fazę
Mano jau buvo viena ant galvos. Papildėme jos mitybą vitaminų priedais šėrimo metu (kol atauga plunksnos)
Pagarbiai
Frédéric