Alkanas balandis jauniklis, miręs tėtis ar mama
Sveiki,
Viena iš mūsų medžiotojų šunų šiandien nužudė vieną iš mūsų balandėlių tėvų, kurie turėtų būti maždaug dviejų savaičių amžiaus. Mes nežinome, ar mirė motina, ar tėvas. Tačiau praėjo jau kelioms valandoms, kad mažyliai nieko neturi guzo viduje, jie yra alkani. Ką daryti?
Ar reikia juos maitinti, ar laukti, kol likęs tėvas susitaikys su savo partnerio mirtimi, kad galėtų vėl rūpintis mažyliais?
Iš anksto dėkoju už jūsų atsakymus,
Tikiuosi netrukus,
Stéphanie
Na, atrodo, kad vis dėlto tai motina, kuri mirė, nes šį rytą mažyliai vis dar turėjo tuščius pilvelius ir verkė iš alkio. Taigi, aš juos išėmiau iš lizdo ir apsaugojau nuo savo katės ir dviejų Jorkšyro terjerų, tada sekiau patarimą, pateiktą straipsnyje "balandžių dauginimasis", kuris buvo paskelbtas sausio 27 dieną. Paėmiau grūdų, kuriuos įsidėjau į burną, ir šėriau mažylius. Labai miela!!! Šie kūdikiai, kuriuos maitinu pati!!! Tačiau nežinau, kaip dažnai jiems duoti ėsti ir kiek "maitinimųts" turėtų būti!!!
Jei kas nors galėtų man dar šiek tiek patarti!!! Ačiū!!!
Sveiki
Dėl dažnumo maždaug kas 2 valandas, norint sužinoti, ar jie pakankamai valgė, reikia pažiūrėti į goitą, jei jis apvalus ir minkštas, viskas gerai, tačiau būkite atsargūs, neduokite per daug, nes gali užsikimšti goitas.
Bet aš jums nerekomenduoju dėti sėklų į burną ir tada perduoti jas balandėliams, nes mūsų burnoje yra bakterijų, kurios gali juos pražudyti.
Patariu sėklas įdėti į verdantį vandenį, kad suminkštėtų, ir pateikti, kai jos atvėsta, nes jos geriau susmulkina goite.
Sėkmės šiame gelbėjime
Ačiū,
Iš tiesų, nuo tada, kai parašiau paskutinį pranešimą, atlikau daugiau tyrimų. Kol laukiu specialios veisimo maitinimo košės, kurią ką tik užsisakiau, savo balandžiams duodu konservuotų žirnelių ir konservuotų kukurūzų, nuplaunamų ir maišomų su šiltu vandeniu. Jie puikios formos. Pagaminau specialų buteliuką. Tai nuostabu, mano vaikai ir aš tikrai prisijaukinsime šituos du mažylius, nes jie negali būti suvalgomi!!!
Dar kartą ačiū...
Iš tiesų, jiems nereikėjo duoti tiesiogiai kviečių, nes jie jų nesuvirškina! Laimei, jiems vis tiek pavyko lėtai suvirškinti juos.