Klausimai, diskusijos apie produktus Žaidimų bokštas ir urvas

19 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Justine
1 pranešimai
justine fr
Sveiki, norėjau sužinoti, ar tai tinkama degu?
 carine
4 pranešimai
carine fr
Sveiki. Šis žaidimas labiau tinka graužikams, tokiems kaip smiltpelės, kurie yra nedidelio dydžio
Alexia
1 pranešimai
alexia fr
Sveiki, ar šis produktas tinka degučiams? Ar žinote, iš kokios medienos jis pagamintas? Ačiū
Elea
1 pranešimai
elea fr
Sveiki, aš nusipirkau žaidimą savo smiltpelėms, ir jos greitai atsipirko, haha. Jos mėgsta jį naudoti, o dydis atitinka jų kūno sudėjimą (didelis formatas). Kalbant apie medieną, nežinau, iš ko ji pagaminta, bet maniškiai graužia tik lygias dalis ir nenuryja to, ką nugraužia. Be to, man atrodo, kad tai nėra derva mediena, todėl nemanau, kad turėtų kilti didelių problemų. Gero jums dienos. Éléa
Karine
2 pranešimai
karine fr
Sveiki, aš greitu metu turėsiu rusišką žiurkę ir norėčiau sužinoti, ar būtų galima naudoti šį žaislą kaip smėlio vonią?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, šis žaislas bus puikus rusų žiurkėno pramogoms, leisdamas jam kasti medžio drožles. Jis netinka vonios smėliui. Pastarasis nerekomenduojamas mažiems graužikams, tokiems kaip žiurkėnai. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Estelle
1 pranešimai
estelle fr
Sveiki, ar šis žaidimas tinka žiurkėms? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, šis žaidimas netiks žiurkėms, nes bus per mažas. Jis tinkamas žiurkėnams, mažiesiems žiurkėnams ir smiltpelėms. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Lalie
1 pranešimai
lalie fr
Kokią dydį rekomenduotumėte triušiui
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, šis žaidimo tipas sukurtas tik mažiems graužikams, jis netiks triušiams. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Maxime
1 pranešimai
maxime fr
Sveiki, aš turiu rusų žiurkėną, kokį dydį man rekomenduotumėte šiai bokšteliui?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Mažas bokštelis tiks jūsų rusų žiurkėnui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Charles
1 pranešimai
charles fr
Sveiki, kokios rūšies kraikas tinka šiam žaidimui? Ar specialus graužikams skirtas kanapių kraikas tinka?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, medžio drožlių pakratai yra lengvesni ir mažiau tankūs, todėl jie labiau tinkami, bet, jei pageidaujate, galite naudoti ir kanapių pakratus. Pagarbiai, Zoomalia komanda
LOGAN
1 pranešimai
logan fr
Sveiki, ketinu įsigyti dvi mažas smiltpeles ir mane domina šis bokštas. Kokią dydį rekomenduotumėte? Nežinodamas, kokio dydžio yra suaugusi smiltpelė, bijau, kad mažiausias bokštas gali būti nepakankamai didelis, kad jos turėtų pakankamai vietos.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, rekomenduojame šį modelį: Natural Living žaidimų bokštas, 25 × 24 × 20 cm Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
Gabrielle
11 pranešimai
gabrielle fr
Sveiki, ar manote, kad didžiausias iš dviejų žaidimų bokštų tiktų Korėjos voverei? Dėkoju už jūsų atsakymą.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Neturėtų būti jokių problemų dėl jūsų Korėjos voverės. Pagarbiai, Zoomalia komanda
SANDRINE
2 pranešimai
sandrine fr
Štai, kitoje svetainėje, 2 žmonės nurodė, kad šis bokštas yra pavojingas žiurkėnams, iš kurių vienas teigia, kad jų jaunas žiurkėnas numirė viduje. Norėčiau gauti daugiau informacijos apie šio bokšto saugumą iš jūsų tiekėjo. Mano nuomone, pavojus turėtų būti sąlygotas, kad būtų galima tinkamai naudoti šį bokštą, kuris man atrodo kaip geras žaidimas žiurkėnams, leidžiantis jiems kasti, jei jų savininkas neturi pakankamai didelio narvo 20-30 cm kraiko užpildymui. Iš anksto dėkoju už jūsų atsakymą.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šie produktai yra tinkami žiurkėnų saugumui. Tačiau dideli žiurkėnai arba kiti graužikai galėtų turėti sunkumų prasiskverbti pro įėjimo angą ir gali užstrigti. Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą