Klausimai, diskusijos apie produktus Žaidimų bokštas ir urvas
19 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
justine
Sveiki, norėjau sužinoti, ar tai tinkama degu?
4 pranešimai
carine
Sveiki. Šis žaidimas labiau tinka graužikams, tokiems kaip smiltpelės, kurie yra nedidelio dydžio
1 pranešimai
alexia
Sveiki, ar šis produktas tinka degučiams? Ar žinote, iš kokios medienos jis pagamintas? Ačiū
1 pranešimai
elea
Sveiki, aš nusipirkau žaidimą savo smiltpelėms, ir jos greitai atsipirko, haha. Jos mėgsta jį naudoti, o dydis atitinka jų kūno sudėjimą (didelis formatas). Kalbant apie medieną, nežinau, iš ko ji pagaminta, bet maniškiai graužia tik lygias dalis ir nenuryja to, ką nugraužia. Be to, man atrodo, kad tai nėra derva mediena, todėl nemanau, kad turėtų kilti didelių problemų. Gero jums dienos. Éléa
2 pranešimai
karine
Sveiki, aš greitu metu turėsiu rusišką žiurkę ir norėčiau sužinoti, ar būtų galima naudoti šį žaislą kaip smėlio vonią?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis žaislas bus puikus rusų žiurkėno pramogoms, leisdamas jam kasti medžio drožles. Jis netinka vonios smėliui. Pastarasis nerekomenduojamas mažiems graužikams, tokiems kaip žiurkėnai. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
estelle
Sveiki, ar šis žaidimas tinka žiurkėms? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis žaidimas netiks žiurkėms, nes bus per mažas. Jis tinkamas žiurkėnams, mažiesiems žiurkėnams ir smiltpelėms. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
lalie
Kokią dydį rekomenduotumėte triušiui
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis žaidimo tipas sukurtas tik mažiems graužikams, jis netiks triušiams. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
maxime
Sveiki, aš turiu rusų žiurkėną, kokį dydį man rekomenduotumėte šiai bokšteliui?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Mažas bokštelis tiks jūsų rusų žiurkėnui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
charles
Sveiki, kokios rūšies kraikas tinka šiam žaidimui? Ar specialus graužikams skirtas kanapių kraikas tinka?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, medžio drožlių pakratai yra lengvesni ir mažiau tankūs, todėl jie labiau tinkami, bet, jei pageidaujate, galite naudoti ir kanapių pakratus. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
logan
Sveiki, ketinu įsigyti dvi mažas smiltpeles ir mane domina šis bokštas. Kokią dydį rekomenduotumėte? Nežinodamas, kokio dydžio yra suaugusi smiltpelė, bijau, kad mažiausias bokštas gali būti nepakankamai didelis, kad jos turėtų pakankamai vietos.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, rekomenduojame šį modelį: Natural Living žaidimų bokštas, 25 × 24 × 20 cm Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
11 pranešimai
gabrielle
Sveiki, ar manote, kad didžiausias iš dviejų žaidimų bokštų tiktų Korėjos voverei? Dėkoju už jūsų atsakymą.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Neturėtų būti jokių problemų dėl jūsų Korėjos voverės. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
sandrine
Štai, kitoje svetainėje, 2 žmonės nurodė, kad šis bokštas yra pavojingas žiurkėnams, iš kurių vienas teigia, kad jų jaunas žiurkėnas numirė viduje. Norėčiau gauti daugiau informacijos apie šio bokšto saugumą iš jūsų tiekėjo. Mano nuomone, pavojus turėtų būti sąlygotas, kad būtų galima tinkamai naudoti šį bokštą, kuris man atrodo kaip geras žaidimas žiurkėnams, leidžiantis jiems kasti, jei jų savininkas neturi pakankamai didelio narvo 20-30 cm kraiko užpildymui. Iš anksto dėkoju už jūsų atsakymą.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šie produktai yra tinkami žiurkėnų saugumui. Tačiau dideli žiurkėnai arba kiti graužikai galėtų turėti sunkumų prasiskverbti pro įėjimo angą ir gali užstrigti. Pagarbiai, Zoomalia komanda