agresyvi triušė

2 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
PEPOU
2 pranešimai
pepou fr

Sveiki, štai jau metus turiu triušį, pirkau jį 2011 m. balandį gyvūnų parduotuvėje, turėjo būti apie 4 mėnesių. Kai nusipirkau, nelabai kreipiau dėmesio, ar jis buvo sveikas. Didelė klaida, po savaitės pastebėjau daug čiaudulių, tad nusprendžiau jį nuvežti pas veterinarą, kuris patvirtino, kad jis turi korizą! Aš jį gydžiau visais vaistais, kuriuos davė veterinaras! Jis buvo mielas ir nesipriešino, kai jį liečiau. Po to, kai liga buvo išgydyta, viskas tapo normaliu, galėjau jį glostyti. Tačiau palaipsniui jo elgesys pablogėjo. Jis tapo toks, kad net negaliu įdėti rankos į jo narvelį, kitaip jis mane kanda ar įdrėskia. Jis nebesileidžia glostomas, sukasi narvelyje, kai bandau jį pagauti, glostyti, kai duodu maisto ir net tada, kai praeinu pro narvą. Jis taip pat urzgia. Visada rūpinausi juo, jis turi didelį aptvarą, ir jo narvelis, kuriame jis miega, nėra mažas. Jis nebūna šalia kitų triušių. Aš nežinau, ar jis yra dominuojantis savo narve, ar ne, nes kituose narvuose ar aptvaruose tas pats. Nežinau, ką daryti. Ačiū už jūsų patarimus

dylan
18 pranešimai
dylan fr
[kairėje]Labas[/kairėje][kairėje]Ši problema atsitinka dažnai. Štai mano patarimas.[/kairėje][kairėje]- Įdėkite ją į vietą, kurioje ji niekada nėra buvusi, ir pasiūlykite jai šieno iš rankos, bandykite ją paglostyti.[/kairėje][kairėje][/kairėje][kairėje]Greitai praneškite mums naujienas.[/kairėje]
PEPOU
2 pranešimai
pepou fr

Taip, bandysiu, bet ne visai lengva ją paleisti laisvai vaikščioti, lauke yra mano šuo ir ji gali lengvai pabėgti. O viduje aš neturiu teisės! Vis dėlto ačiū!

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą