Aš nežinau, kokius paukščius pasirinkti papūgėlių kategorijoje

7 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Samia
2 pranešimai
samia fr

Sveiki, norėčiau priimti papūgėlę, bet nežinau kokią rasę pasirinkti, norėčiau tokios, kuri kalba ir yra meili, prašau padėti, ačiū.

sabrina
80 pranešimai
sabrina fr

Turite kalopsitas, kurios gali imituoti garsus ir yra mielos bei lengvai prisijaukinamos.

Dabar, jei nori, kad kalbėtų, tau reikės papūgos, pilkasis žako, kakadu ir pan.

axelle
1 pranešimai
axelle fr

Žaliosios papūgos truputį kalba, jas labai lengva prisijaukinti ir jos yra draugiškos, bet jos gana garsiai rėkia…

Samia
2 pranešimai
samia fr

Man pasakė gyvūnų parduotuvėje, kad banguotosios papūgėlės gali išmokti kelis žodžius

Leonardo
67 pranešimai
leonardo fr

banguotosios papūgėlės nekalba, bet jos yra labai protingos ir meilios

tačiau pasirinkti paukštį pagal jo kalbinius gebėjimus neverta, nes net ir kai kurie jakai (dėl jų turiu 4, 2=veisimui, 2=draugijai) niekada nekalbės, net jei mokysi juos, viskas priklauso nuo individualių savybių. Po to triukas yra nuolat kalbėtis su juo, kai esi jo kambaryje

Leonardo
67 pranešimai
leonardo fr

aš tau patariu banguotas arba karoliuotas papūgas

Ninon
23 pranešimai
ninon fr

Aš turėjau Senegalio papūgą ir bandžiau jį išmokyti kalbėti,bet jis niekada nekalbėjonors kiekvieną dieną su juo kalbėdavau, pradėdavau nuo: laba diena, labas, hello, bye, sveiki......

Bet jis niekada nekalbėjo!!!! Tai pasakau jums, kad net jei kasdien su jais kalbėsite, jūsų papūga tikriausiai niekada nekalbės!!!

barbara
1 pranešimai
barbara fr

Kalbant apie mane, mes turime du pilkus papūgas, kurios abi kalba, papūgą su antkakliu, kuri taip pat kalba, ir žaliaskruostę konurą, kuri taip pat geba kalbėti... Manau, kad mūsų paukščiai vieni kitus treniruoja ir mėgsta mums patikti... Kiekvienas kalba savaip, ir konurai tai reikalauja daugiau pastangų nei pilkiesiems... Papūga su antkakliu turi beveik tiek pat žodyno kaip ir pilkieji... Nematau, kodėl kai kurie žmonės kalba nesuprasdami...

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą