Klausimai, diskusijos apie produktus Sulankstomas žaislų tunelis 2in1 graužikams ir triušiams Zolia - 115cm
87% klientai
rekomenduoti šį produktą
15 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
camille
Sveiki, asmeniškai, jokio ypatingo triukšmo, tik po mėnesio sugadinta. Nebepirksiu.
5 pranešimai
sandy
Ak taip
5 pranešimai
sandy
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar jis kelia triukšmą dėl mylono? Ir ar jis yra baltas ar šviesiai gelsvas?
1 pranešimai
charlie
Sveiki, jokio erzinančio triukšmo nėra. Pagarbiai.
1 pranešimai
delphine
Sveiki, asmeniškai nemanau, kad jis kelia triukšmą, išskyrus tuos atvejus, kai mano triušis jame staiposi, ir jis yra smėlio ir rudos spalvos. Linkiu jums geros dienos
5 pranešimai
sandy
Ačiū, labai dvejoju, nes norėčiau išvengti grąžinimo, nes tai kainuoja
1 pranešimai
emmanuel
Atsakant į jūsų klausimą, jis yra žalsvai geltonas, triukšmas, šiek tiek girdisi, bet netrukdo
5 pranešimai
sandy
Ačiū už Jūsų atsakymą ☺️
5 pranešimai
sandy
Ačiū
2 pranešimai
bruno
Sveiki. Ar galima sujungti 2 tunelius?
1 pranešimai
mickaël
Sveiki, manau, kad sukuriant mazgus su mažais raišteliais, kurie padeda juos sulankstyti, galima juos sujungti.
1 pranešimai
sophie
Iš tiesų, yra dvi raišteliai užsegimui, todėl tai tikrai įmanoma..
5 pranešimai
jeannine
Per mazgus visai įmanoma sujungti 2 tunelius!
5 pranešimai
martine
Mano triušis labai mažai naudotas. Bet prastos kokybės, metalas iškyla į paviršių ir tampa pavojingas. Tad jį į šiukšlių dėžę.
5 pranešimai
alice
Jokiu problemu, mano šeškai turi du tunelius, sujungtus mazgais, ir jie laikosi labai gerai.
1 pranešimai
mégane
Sveiki, aš sujungiau abu kartu ir iš tiesų kelia triukšmą, kai jie išdykauja, bet nieko trukdančio