Klausimai, diskusijos apie produktus Sulankstomas žaislų tunelis 2in1 graužikams ir triušiams Zolia - 115cm

15 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
camille
1 pranešimai
camille fr
Sveiki, asmeniškai, jokio ypatingo triukšmo, tik po mėnesio sugadinta. Nebepirksiu.
Sandy
5 pranešimai
sandy fr
Ak taip
Sandy
5 pranešimai
sandy fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar jis kelia triukšmą dėl mylono? Ir ar jis yra baltas ar šviesiai gelsvas?
Charlie
1 pranešimai
charlie fr
Sveiki, jokio erzinančio triukšmo nėra. Pagarbiai.
Delphine
1 pranešimai
delphine fr
Sveiki, asmeniškai nemanau, kad jis kelia triukšmą, išskyrus tuos atvejus, kai mano triušis jame staiposi, ir jis yra smėlio ir rudos spalvos. Linkiu jums geros dienos
Sandy
5 pranešimai
sandy fr
Ačiū, labai dvejoju, nes norėčiau išvengti grąžinimo, nes tai kainuoja
Emmanuel
1 pranešimai
emmanuel fr
Atsakant į jūsų klausimą, jis yra žalsvai geltonas, triukšmas, šiek tiek girdisi, bet netrukdo
Sandy
5 pranešimai
sandy fr
Ačiū už Jūsų atsakymą ☺️
Sandy
5 pranešimai
sandy fr
Ačiū
Bruno
2 pranešimai
bruno fr
Sveiki. Ar galima sujungti 2 tunelius?
Mickaël
1 pranešimai
mickaël fr
Sveiki, manau, kad sukuriant mazgus su mažais raišteliais, kurie padeda juos sulankstyti, galima juos sujungti.
sophie
1 pranešimai
sophie fr
Iš tiesų, yra dvi raišteliai užsegimui, todėl tai tikrai įmanoma..
Jeannine
5 pranešimai
jeannine fr
Per mazgus visai įmanoma sujungti 2 tunelius!
Martine
5 pranešimai
martine fr
Mano triušis labai mažai naudotas. Bet prastos kokybės, metalas iškyla į paviršių ir tampa pavojingas. Tad jį į šiukšlių dėžę.
Alice
5 pranešimai
alice fr
Jokiu problemu, mano šeškai turi du tunelius, sujungtus mazgais, ir jie laikosi labai gerai.
Mégane
1 pranešimai
mégane fr
Sveiki, aš sujungiau abu kartu ir iš tiesų kelia triukšmą, kai jie išdykauja, bet nieko trukdančio

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą