Klausimai, diskusijos apie produktus Kanapių kraikas 100% natūralus 30L ir 200L Quality Clean
41 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
angélique
Sveiki, ar tai suderinama su lauko sąlygomis? Norėčiau tai padėti ant žemės/žolės savo voljere, kad išvengčiau purvo ir gyvūnų trypimo. Ačiū
1 pranešimai
hélène
Sveiki. Savo vištidėje ir triušiams naudoju kanapių kraiką. Jokios dulkių ir ji kompostuojama.
1 pranešimai
stephanie
Sveiki. Šiuo metu naudoju polar fleece kilimėlį savo jūrų kiaulytės narvelyje, bet norėčiau išbandyti kitą alternatyvą. Kas kiek laiko keičiate kraiką su šia kanapėmis? Ar nėra kokių nors kvapų?
1 pranešimai
aurélie
Sveiki, aš naudoju kanapę kaip kraiką savo jūrų kiaulytės dėžutėje. Kraiką keičiu kas 2/3 dienas ir jokio kvapo.
1 pranešimai
christophe
Sveiki, aš esu tas, kuris naudoja kraiką savo žiurkėms. Kraiką dedu į visą dėžės dugną. Jį keičiu kas savaitę. Paskutines dvi dienas prieš keitimą būna šiek tiek kvapo, bet kvapas mažesnis nei naudojant medienos skiedras.
1 pranešimai
delphine
Labas, ar pakanka 30 litarų, taigi 3 kg kraiko žiurkėno narvelyje? Ačiū
1 pranešimai
gaelle
Sveiki. 30 litrų pakanka keliems žiurkėnų narvo pripildymams (aš sakyčiau, apie 8 kartus, bet nesu tikra, nes tai taip pat priklauso nuo jūsų narvo dydžio). Nedarykite
1 pranešimai
myriam
Plačiai!
1 pranešimai
karen
Sveiki, gavau kanapių kraiką, iš jo sklinda stiprus žemiškas kvapas, be to, kanapės yra šiek tiek drėgnos, ar tai normalu?
1 pranešimai
charline
Sveiki, ne, tai nėra normalu. Kraikas turi būti sausas ir neturėti žemės kvapo. Tikriausiai jis paėmė drėgmę. Geros dienos, Charline
1 pranešimai
tiantian
Sveiki, aš jau kelis kartus užsakiau šį produktą ir niekada nejutau kvapo ar drėgmės. Paprastai jis lengvai kvepia medžiu/džiovintais augalais, o jei jau yra drėgmė, gali kilti pelėsių pavojus... Geriau susisiekti su klientų aptarnavimu.
1 pranešimai
alix
Kraikas, kurį užsakiau, taip pat buvo neįprastai drėgnas ir su kvapu. Manau, kad partijoje iš tikrųjų kilo problema.
1 pranešimai
céline
Sveiki, ar yra pakratų šuniukams? Ačiū
1 pranešimai
cécile
Sveiki, nemanau, kad tai yra idealiausia, nes jie gali prisidaryti problemų, jei patys prisisidirbs... ir priteršti savo ūsus..
1 pranešimai
malezieux
Sveiki, šį mėnesį paėmiau triušį ir jūrų kiaulytę, privalau po apačia dėti granules, nes jos nieko nesugeria, todėl mažo šuniuko šlapimas...
1 pranešimai
laetitia
Sveiki, aš ją naudoju savo triušiams ir šinšiloms. Man ji atrodo gana gera, viršus yra sausas, o valant pakratai yra gana drėgni apačioje. Manau, kad ji gerai sugeria skystį ir nėra šlapimo kvapo. Triušiams pakeičiu kas dvi dienas. Taip pat naudoju ją savo katei, tačiau ji mažai naudojasi, nes savo poreikius atlieka lauke.
1 pranešimai
fabrice
Sveiki. Taip, ji buvo veiksminga mano šuniukui. Tačiau šis prekinis ženklas nėra toks švelnus kaip ankstesnis, kurį pirkau. Paiminus ją į ranką, ji dūri. Rekomenduočiau rinktis švelnesnę kanapių kraiką.
3 pranešimai
alban
manau, kad tai gali veikti, tačiau jį reikės keisti kiekvieną dieną
3 pranešimai
brigitte
Aš taip nemanau. Jo kailis bus pilnas plaukų ir jie pasklis visur…
1 pranešimai
jackye
Ar ši kraikas yra suspaustas? Laukiu užsakymo, ačiū
1 pranešimai
stephanie
Labas, Ne, šios kraiko nesuspaustos kaip gali būti pjuvenų kraikas.
3 pranešimai
alban
taip, ji gerai suspausta
1 pranešimai
melanie
Sveiki, ar kas nors gali man pasakyti, koks yra 30L atitikmuo kg? Ačiū už jūsų atsakymą :)
1 pranešimai
caroline
Sveiki, ką tik pasvėriau savo 30 litrų talpos krepšį dėl jūsų, jis sveria šiek tiek daugiau nei 3 kg
2 pranešimai
eva
Sveiki, užsisakiau šią kraiką 30L, ir, atrodo, tai atitinka 10 kilogramų.
2 pranešimai
eva
Sveiki dar kartą, aš suklydau, tai prilygsta maždaug 3,5 kilogramo
1 pranešimai
benoit
Aš pasvėriau savo 30L kuprinę: 2,8 kg. Taigi, manau, vidutiniškai tai sudaro 3 kg.
1 pranešimai
denis
Taip būtent. Aš imu 200 l maišus, jie sveria apie 22 kg, taigi apie 3 kg daugiau 30 l (Atkreipkite dėmesį, kad tai yra nedidelis tūris) Pagarbiai
1 pranešimai
edward
apie kilogramas 10 litrų - taigi trys kilogramai 30L
1 pranešimai
fautine
Sveiki, ar ši pakratų gali būti tinkamas vištoms, prašau?
1 pranešimai
andrée
Visiškai teisingai. Aš jį naudoju tam. Be to, labai lengva išplėsti
1 pranešimai
anne frederique
Man tai nepatinka. Šios kraiko dėžės pilnas dulkių ir visiškai neabsorbuoja. Tai visiškai nenaudinga.
3 pranešimai
brigitte
Taip. Aš jį naudoju tam ir esu visiškai patenkinta. Puikus sugeriamumas, mažiau kvapo ir lengva valyti. Aukščiausia klasė!
2 pranešimai
christelle
Sveiki, šios kraikas yra 100% natūralus ir neturi fenolio. Pridėjus prie kanapių kilimėlio mano jūros kiaulytei, tai yra pats geriausias pasirinkimas!
3 pranešimai
patricia
Sveiki, šie kraiko gaminiai yra natūralūs, labai sugeriantys ir saugūs jūsų graužikui. Aš reguliariai užsisakau šį produktą savo triušiui ir esu labai patenkinta.
2 pranešimai
lucas
Sveiki, norėjau sužinoti, ar šis kanapės yra toksiškos ar pavojingos mano jūrų kiaulytėms? Ar jos turi fenolio?
2 pranešimai
alexandre
Tai natūrali kanapių kraikas. Jokiu būdu nėra toksiškas jūrų kiaulytėms. Naudoju tik šį ir jis puikiai veikia.
1 pranešimai
maja
Šiose kraikuose nėra nieko nuodingo. Aš jį naudoju savo jūrų kiaulytei ir triušiui
7 pranešimai
melanie
Sveiki, Ši kraikas yra viena geriausių; viską rasite šios asociacijos svetainėje: http:/aubonheurdesrongeurs.e-monsite.com/
1 pranešimai
anne-cécile
Sveiki, esu labai patenkinta šia 100 % natūralia, be cheminių medžiagų kraika. Mano jūrų kiaulytėms tai patinka, be to, galiu ją kompostuoti.
2 pranešimai
aurore
Sveiki, aš naudoju tai žiurkėnui, puikiai tinka, geras kvapas, gera absorbcija
1 pranešimai
estelle
Sveiki. Norėčiau užsisakyti visą kanapių paletę. Kiek ji kainuotų? Pagarbiai