Klausimai, diskusijos apie produktus Zolux Lauko paukščių Lesalų maišas - 12kg
5 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
4 pranešimai
bernadette
Labas, Ar galite man pasakyti, kokios tai sėklos ir ar jos buvo apdorotos, nes nenoriu, kad jos sudygtų ant lango palangės... labai sunku pašalinti... Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šio produkto sudėtyje esančios sėklos yra: kviečiai, sorgai, skaldyti kukurūzai, soros, dryžuotos saulėgrąžos, vikiai, kanapės. Jos nėra negyvos, todėl gali sudygti, išskyrus skaldytus kukurūzus. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
frederic
Sveiki, aš dažnai naudoju šį produktą lesyklos. Taip, jei grūdai lieka įstrigę, laikui bėgant jie sudygsta, ypač kviečiai! Tačiau paukščiai jais mėgsta vaišintis!
1 pranešimai
marie charlotte
Sveiki, paprastai perku 20–25 kg maišą savo balandžiams (kukutiniams), bet jo nerandu jūsų interneto svetainėje. Ar šis maišas galėtų tikti jų maitinimui? Ačiū.
11381 pranešimai
zoomalia
Labas, Mes galime jums rekomenduoti šį produktą jūsų balandėliams: https://www.zoomalia.com/animalerie/melange-pour-tourterelles-sac-12kg-p-5602.html Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
3 pranešimai
frederic
Sveiki, galite tai pasiimti. Aš jį duodu balandžiams, karališkosioms balandžiams ir kitiems paukščiams, kurie taip pat vertina!