Klausimai, diskusijos apie produktus
13 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
ludovic
Sveiki, ieškau šiam triušių narvui tinkamo apsauginio uždangalo. Ar prekiaujate tokio tipo produktais? Internete galiu rasti įvairių uždangalų, tačiau sunku surasti tinkamus išmatavimus. Ar turėtumėte patarimų, kuriuos galėtumėte man duoti? Ačiū
1 pranešimai
florence
Sveiki, ar galėtumėte man pasakyti, koks yra narvo svoris, ačiū iš anksto
1 pranešimai
camille
Sveiki, ar galite man pasakyti, kada šis produktas bus prieinamas? Ačiū
1 pranešimai
mélanie
Sveiki, ar galite man pasakyti, ar galima uždaryti viršutinę dalį, kurioje yra kopėčios?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, nėra uždarymo spąstų tarp dviejų aukštų. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
sandrine
taip, mes galime uždaryti viršutinį aukštą, užblokuodami kopėčias fiksatoriumi
2 pranešimai
coralie
Sveiki, Kiek laiko užtruks, kol šis produktas bus prieinamas? Ačiū. Pagarbiai, Zoomalia komanda
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis produktas yra papildomas, jis vėl bus prieinamas po kelių savaičių. Šiuo metu yra du lygiaverčiai modeliai: https://www.zoomalia.com/animalerie/clapier-lapin-et-rongeurs-zolia-belino-avec-cour-exterieure-et-tiroir-p-28817.html https://www.zoomalia.com/animalerie/clapier-lapin-zolia-vanis-p-30330.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
caroline
Sveiki, Iš ko pagamintas narvo dugnas? Metalas, plastikas? Ar galima juos pastumti, kad būtų lengviau valyti, ar netgi nepritvirtinti apatinės dalies, kad graužikas būtų ant žolės? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Fondas yra metalinis, jie nėra nuimami. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
celine
Sveiki, ar triušių narvo apačia yra nuimama? Ar yra dugnas tiek aukšte, tiek ant žemės? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šiame triušių namelyje yra grindys pirmame aukšte ir ant grindų. Jos nėra nuimamos. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
elodie
Sveiki, norėčiau sužinoti tikslius triušio narvo matmenis: ar ilgis yra 100 cm ar 90 cm? Ačiū už jūsų pagalbą.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Ilgis yra 100 cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda