Klausimai, diskusijos apie produktus Akvariumo platforma Karapas - žalia arba ruda

100% klientai

rekomenduoti šį produktą

10 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
evelyne
2 pranešimai
evelyne fr
Labas vakaras, ar ši platforma skirta didelėms vandens vėžliams? Ačiū, kad atsakėte.
Isabelle
1 pranešimai
isabelle fr
Sveiki, paplūdimys nėra labai didelis - 13 cm pločio vėžliui tai patogu, bet ne daug daugiau..
Aurelie
3 pranešimai
aurelie fr
Sveiki, kas yra juodas stačiakampis, matomas po platforma nuotraukose?
CELINE
1 pranešimai
celine fr
Manau, kad kalbate apie pompą, kuri yra po plėžumi ant nuotraukos
Aurelie
3 pranešimai
aurelie fr
Sveiki, dėl mano vėžlio svorio laikiklis nesilaiko. Ką patartumėte padėti po juo, kad išlaikytų pavyzdžiui?
evelyne
2 pranešimai
evelyne fr
Sveiki, ar ši platforma taip pat skirta suaugusiai vėžliai, tai reiškia dideliam vėžliui, ačiū, kad greitai atsakytumėte
Laura
1 pranešimai
laura fr
Labas vakaras, mano suaugusi pelomedūza lipa ant jos ir ji labai gerai laikosi :)
Dominique
1 pranešimai
dominique fr
Sveiki, - Ar nurodytas 14 cm aukštis atitinka platformos padėties aukštį, ar bendrą aukštį, įskaitant siurbtuką? Jei tai yra bendras aukštis, koks yra tikslus platformos aukštis? - Kiek svorio gali atlaikyti ši platforma? Mano vėžlys sveria 1 kg 300 g... Dėkoju už jūsų atsakymą.
YANNICK
1 pranešimai
yannick fr
Sveiki, mano vėžlys sveria 3 kg 500 g ir lenta be problemų jį laiko. Vis dėlto kartais siurbtukas atsikabina, tačiau tai dėl to, kad mano vėžlys savo nagais jį nuima, ji yra gudri
Valerie
2 pranešimai
valerie fr
Sveiki, dėl svorio negaliu atsakyti, mano vėžlys sveria tik 900 g. Kalbant apie aukštį, mano vėžlys yra 10 cm aukštyje, siurbtuko centras atitinka platformos aukštį. Galite jį pastatyti aukščiau, nes kai vėžlys ant jo užlipa, jis šiek tiek nusileidžia. Esu labai patenkintas savo pirkiniu, nes siurbtukas labai gerai laikosi, anksčiau turėjau polistireno platformą, tačiau ji nebuvo taip gerai pritvirtinta.
Valerie
2 pranešimai
valerie fr
Mano vėžlys sveria mažiau nei kilogramą. Koks jūsų vėžlio svoris?

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą