Klausimai, diskusijos apie produktus Akvariumo platforma Karapas - žalia arba ruda
10 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
evelyne
Labas vakaras, ar ši platforma skirta didelėms vandens vėžliams? Ačiū, kad atsakėte.
1 pranešimai
isabelle
Sveiki, paplūdimys nėra labai didelis - 13 cm pločio vėžliui tai patogu, bet ne daug daugiau..
3 pranešimai
aurelie
Sveiki, kas yra juodas stačiakampis, matomas po platforma nuotraukose?
1 pranešimai
celine
Manau, kad kalbate apie pompą, kuri yra po plėžumi ant nuotraukos
3 pranešimai
aurelie
Sveiki, dėl mano vėžlio svorio laikiklis nesilaiko. Ką patartumėte padėti po juo, kad išlaikytų pavyzdžiui?
2 pranešimai
evelyne
Sveiki, ar ši platforma taip pat skirta suaugusiai vėžliai, tai reiškia dideliam vėžliui, ačiū, kad greitai atsakytumėte
1 pranešimai
laura
Labas vakaras, mano suaugusi pelomedūza lipa ant jos ir ji labai gerai laikosi :)
1 pranešimai
dominique
Sveiki, - Ar nurodytas 14 cm aukštis atitinka platformos padėties aukštį, ar bendrą aukštį, įskaitant siurbtuką? Jei tai yra bendras aukštis, koks yra tikslus platformos aukštis? - Kiek svorio gali atlaikyti ši platforma? Mano vėžlys sveria 1 kg 300 g... Dėkoju už jūsų atsakymą.
1 pranešimai
yannick
Sveiki, mano vėžlys sveria 3 kg 500 g ir lenta be problemų jį laiko. Vis dėlto kartais siurbtukas atsikabina, tačiau tai dėl to, kad mano vėžlys savo nagais jį nuima, ji yra gudri
2 pranešimai
valerie
Sveiki, dėl svorio negaliu atsakyti, mano vėžlys sveria tik 900 g. Kalbant apie aukštį, mano vėžlys yra 10 cm aukštyje, siurbtuko centras atitinka platformos aukštį. Galite jį pastatyti aukščiau, nes kai vėžlys ant jo užlipa, jis šiek tiek nusileidžia. Esu labai patenkintas savo pirkiniu, nes siurbtukas labai gerai laikosi, anksčiau turėjau polistireno platformą, tačiau ji nebuvo taip gerai pritvirtinta.
2 pranešimai
valerie
Mano vėžlys sveria mažiau nei kilogramą. Koks jūsų vėžlio svoris?