Voras dideliam terariumui 132x45x60 karališkajam pitonui?
4 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
134 pranešimai
pierre
Labas,
Idealus variantas būtų pridėti teksto prie jūsų klausimo!
1 pranešimai
marc
[kairėje]kokį šildymą ir apšvietimą reikia įrengti 132x45x60 terrariume? Kad mano pitonui būtų gerai.[/kairėje]
2 pranešimai
sebastien
keraminė lempa geriau tinka turintiems 60 vatų
2 pranešimai
sebastien
ir gal šildomą kilimėlį papildomai, aš tau rekomenduoju, pas mane yra 3 pitonai
2 pranešimai
thierry
Aš tau labai rekomenduoju nenaudoti keraminės lemputės, kurią tau rekomendavo sebastien_D (ji išdžiovina aplinkos orą, ir nesakysiu apie riziką nudeginti, jei pitonas ją palies! ir reikia žinoti, kad gyvatės paprastai nejaučia nudegimų)!!! Jis turi 3 pitonus!!! Tai kelia nerimą!! Taigi pradžiai, tavo terariumas yra per didelis net suaugusiam pitonui! Vienam individui užtenka 90/50/50. Tai labai stresuojanti gyvatė ir reikia maksimaliai apriboti jos aplinką. Dėl šios priežasties rekomenduoju pridėti daug dekoracijų ir slėptuvių (mažiausiai 2, viena karštoje zonoje ir viena šaltoje zonoje). Kalbant apie šildymą, naudok šildomą kilimėlį, kuris padengs 1/3 arba pusę terariumo tavo atveju, nes tavo terariumas didelis. Apšvietimui tiks UVB2.0 neoninė lempa, tačiau truputį į išorę, nes pitonai nemėgsta per daug šviesos. Asmeniškai aš naudoju IKEA įsigytą LED sistemą, kainavusią 10€ (tai yra 75cm ilgio ir žymiai pigiau nei neono ir balasto rinkinys), tu, kadangi tavo terariumas labai didelis, įdėk 2. Toliau priklausomai nuo terariumo, pavyzdžiui, jei tai yra grotelės viršuje, primygtinai rekomenduoju uždengti 3/4, kad išlaikytum drėgmę terariume. Toliau didelę tinkamo dydžio vandens talpyklą, kaip minėta, mažiausiai 2 slėptuves ir daug dekoracijų, kad sumažintum erdvę! Va! Beje, kadangi taip pat kalbame iš patirties, aš turiu 5 gyvates namuose.... O taip, labai svarbu!!!! Termostatą, kuris reguliuoja dienos (karštą tašką 31°C) ir nakties (karštą tašką 26°C) temperatūrą.