Klausimai, diskusijos apie produktus Visų sezonų aptvaras vėžliams Zolia Vico
11 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
chloé
Sveiki, lyjant lietui, kokie yra sprendimai, kad šis aptvaras nebūtų užlietas? Gero dienos.
1 pranešimai
carole
Sveiki, mes jį įrengėme ant betono kraštų su nedideliu nuolydžiu, kad vanduo galėtų nutekėti
2 pranešimai
odile
Sveiki, kokį laką reikėtų naudoti, kad aptvaras galėtų likti lauke visus metus? Ačiū
1 pranešimai
frederique
Sveiki, jį turiu daugiau nei metus ir nelakavau! Jis šiek tiek pažaliavo, bet tai praeina. Kitaip apačioje nėra grotelių, mano vėžlys žiemoja aukštai esančioje dėžėje, nes teritorija potvynio zonoje, o jau 3 dienas yra užtvindyta! Gal dar turite klausimų? Gero vakaro
1 pranešimai
muriel
Sveiki, taip, aš jums labai rekomenduoju jį apdoroti natūraliai su linų sėmenų aliejumi arba komerciniu paruoštu laku, jei turite laiko, kad kvapas išsisklaidytų... prieš įdedant savo gyvūnus. Aptvertoje teritorijoje yra baltos medienos, tik viršutinė rėmo dalis yra iš raudonos medienos, daug atsparesnės oro sąlygoms. Trumpai tariant, esu labai patenkinta savo 3 aptvarais jau 3 metus lauke, tačiau kasmet juos prižiūriu laku. Pagarbiai
2 pranešimai
nathalie
Labas Ar šiame aptvare yra tinklelis ar kažkas kito apačioje? Iš anksto labai ačiū už jūsų atsakymą Nathalie
1 pranešimai
gregory
Ne, nėra jokio pagrindo
1 pranešimai
marie claude
ne, nėra dugno. Mes ją pastatome ant sodo žolės, o tai leidžia gyventojai ganytis.
2 pranešimai
nathalie
Labai ačiū už jūsų atsakymus
1 pranešimai
valerie
Sveiki, nėra tinklelio dugno ir jo nereikia dėti, jei norite, kad jūsų vėžlys žiemotų šiame aptvare, jį reikia leisti kasti ir pasislėpti. Jei jame laikote jauniklius, patarčiau pridėti grindjuostes/smulkią tvorą (aš padėjau vertikaliai šiferį) mažiausiai 5 ar net 10 cm į žemę aplink visą aptvarą, kad apsaugotumėte nuo graužikų patekimo vidų. Daugelis jauniklių randami apgraužti žiurkių žiemojimo metu. Aptvaras yra arti žemės, todėl graužikai gali lengvai pasiekti jį šiek tiek iškasant. Kitaip aptvaras yra geros kokybės ir puikiai suprojektuotas, jį galima derinti su antruoju. Tikiuosi, kad padėjau. Geros dienos.
1 pranešimai
kevin
Sveiki, Ar galite man patvirtinti, koks yra aptvaro įėjimo plotis? Su pagarba Kevin
1 pranešimai
caroline
Sveiki, Surinkę lengvai pridėjome vielinę tinklą prie aptvaro dugno, ir tai tobula! Gero dienos.