Klausimai, diskusijos apie produktus Versele Laga Crispy Pellets Žiurkėms ir pelėms
9 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
raphaëlle
Labas, Mano žiurkėms labai patinka šis maistas, ir niekur kitur jo neradau. Ar nustojate jį pardavinėti visam laikui? Ar tai laikina? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis produktas šiuo metu užsakytas iš mūsų tiekėjo, jis bus netrukus. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
olivier
Sveiki, ieškau šio produkto 20 kg, ar galite jį pateikti. Persikėliau ir neberandu tiekėjo savo regione. Ačiū Olivier
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Deja, šio produkto daugiau nebegaminame 20 kg pakuotėse. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
aurelie
Sveiki, ar šie sausainiai tinka smiltpelėms?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šio produkto nerekomenduojame. Galime jums pasiūlyti šį produktą: https://www.zoomalia.com/animalerie/gerbille-nature-pour-gerbilles-p-16173.html Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
4 pranešimai
valérie
Sveiki, ar šis meniu tikrai tinka nykštukiniam žiurkėnui? Pagarbiai.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis produktas turėtų visiškai tikti jūsų nykštukiniam žiurkėnui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
emilie
Kodėl nesiūlote didesnio nei 1 kg formato? 20 kg formatas mane labai domina (mano 18 žiurkėnams)
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Deja, šio gaminio mūsų tiekėjas neturi sandėlyje. Pagarbiai, Zoomalia komanda