Vėžlys vandenyje su žuvimis
Sveiki visi, žiūrėdama produktus pastebėjau, kad kai kurie žmonės deda savo nuotraukas kartu su produktu, ir vienoje iš jų pamačiau, kad kažkas turėjo akvariumą su žuvimis ir vandens vėžliu. Esu labai nustebinta, nes aš taip pat norėčiau laikyti žuvis su savo vėžliu, bet man tai buvo nerekomenduota. Ar galite man paaiškinti arba pateikti patarimų, prašau, tiems, kurie išmano šią sritį, ačiū iš anksto!
Sveiki,
Viskas priklauso nuo to, kokią vandeninę vėžlę turite (šiltavandenę ar šaltavandenę, gerą plaukikę ar ne).
Reikėtų pasirinkti mažas žuveles, pritaikytas prie vandens temperatūros (pavyzdžiui, jei turite pelomedūzą, gurojai bus tinkamas pasirinkimas) ir ypač padaryti joms daugybę slėptuvių, kad jos galėtų išvengti vėžlės, kuri bandys jas suvalgyti. Žinoma, pasiruoškite galimoms netektims.
Gerai, iš tikrųjų turiu pelomedusą kaip vėžlį, kuris mėgsta plaukti ir niekada neina iš vandens, vandens temperatūra yra apie 28°. Kai sakote slėptuvės, ar tai reiškia urvelius ar lapiją? Aš jums parodysiu nuotrauką, kurią radau svetainėje, žmogus turi tokį patį vėžlį kaip mano, o žuvys yra gana didelės ir nemanau, kad ten yra kažkokių ypatingų slėptuvių. Ačiū už jūsų atsakymą.