Vėžlys 15 metų
1 atsakymas
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
alexandre
Sveiki, prieš maždaug 15 metų turėjau gėlavandenę vėžlį. Dabar, kai palikau tėvų namus ir pradėjau dirbti, noriu, kad ji jaustųsi dar geriau ir turiu keletą klausimų: ji tapo gana didelė ir man atrodo, kad ji neturi pakankamai vandens plaukimui, nes kartais ji plaukioja prieš akvariumo stiklą. Ar jos amžiui reikia daug vietos plaukimui? Be to, aš kartais išleidžiu ją į savo butą, kad ji turėtų daugiau laisvės, ar tai klaida? Kalbant apie maistą, bandau keisti ne mėsinį ir mėsėdį maistą, ar tai jai gerai? Vieną dieną draugas man pasakė, kad patelės deda neapvaisintus kiaušinius ir kad ją reikia įdėti į smėlio dėžę, ar tai tiesa? Tai daug klausimų, bet noriu, kad ji būtų su manimi dar ilgai
1 pranešimai
pascal
Sveiki, ar gavote atsakymą? Mano vėžlys yra 23 metų ir neseniai pradėjo dėti kiaušinius, todėl dabar žinau, kad tai yra patelė. Nežinau, kaip įdėti smėlio dėžę į akvariumą? Vietoj to, aš jai duodu mažus smegenų gabalėlius, ji juos dievina, tačiau saugokitės pirštų, ji tapo pavojinga kaip krokodilas, lol, kitaip tai granulės.... [email protected]