Vėžlys 15 metų

1 atsakymas
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Alexandre
1 pranešimai
alexandre fr
Sveiki, prieš maždaug 15 metų turėjau gėlavandenę vėžlį. Dabar, kai palikau tėvų namus ir pradėjau dirbti, noriu, kad ji jaustųsi dar geriau ir turiu keletą klausimų: ji tapo gana didelė ir man atrodo, kad ji neturi pakankamai vandens plaukimui, nes kartais ji plaukioja prieš akvariumo stiklą. Ar jos amžiui reikia daug vietos plaukimui? Be to, aš kartais išleidžiu ją į savo butą, kad ji turėtų daugiau laisvės, ar tai klaida? Kalbant apie maistą, bandau keisti ne mėsinį ir mėsėdį maistą, ar tai jai gerai? Vieną dieną draugas man pasakė, kad patelės deda neapvaisintus kiaušinius ir kad ją reikia įdėti į smėlio dėžę, ar tai tiesa? Tai daug klausimų, bet noriu, kad ji būtų su manimi dar ilgai
Pascal
1 pranešimai
pascal fr
Sveiki, ar gavote atsakymą? Mano vėžlys yra 23 metų ir neseniai pradėjo dėti kiaušinius, todėl dabar žinau, kad tai yra patelė. Nežinau, kaip įdėti smėlio dėžę į akvariumą? Vietoj to, aš jai duodu mažus smegenų gabalėlius, ji juos dievina, tačiau saugokitės pirštų, ji tapo pavojinga kaip krokodilas, lol, kitaip tai granulės.... [email protected]

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą