Klausimai, diskusijos apie produktus TYROL Dideli Mediniai Rąstai, Medinis Žaislas Graužikams ir Triušiui
100% klientai
rekomenduoti šį produktą
15 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
cécilia
Sveiki, kokio dydžio geriausiai tinka mažoms Casita 120 cm narvo durelėms? Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, nė vienas iš dydžių netiks šiai durims, nes jos bus per siauros šiems praėjimams. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
pauline
Sveiki, Kodėl yra toks didelis kainų skirtumas tarp medinio tilto, Ref 32356, kainuojančio 14,99 € ir šių lankstų rąstų, kurie kainuoja 8,90 €? Linkiu jums geros dienos
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis sujungtas rąstinis tiltas yra 20 cm pločio, o nuoroda 32356 yra 40 cm pločio. Pagarbiai, Zoomalia komanda
5 pranešimai
anna
labas, gal galėtumėte man pasakyti M dydžio tilto plotį
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, tiltas M dydžio yra 16,5 cm pločio. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
noémie
Sveiki, ar jis gali būti naudojamas kaip „laiptai“ norint patekti į perėją?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Rąstai nėra tvirtai sujungti vienas su kitu. Tačiau galite pabandyti sukurti ją, pritvirtindami kiekvieną galą, tačiau rezultatui garantijų nėra. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
julie
Sveiki, ar galite pasakyti, koks yra XL modelio plotis? Pagarbiai.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, XL dydžio modelio plotis yra 20 cm Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
fanny
Sveiki, kokio dydžio turėčiau pasirinkti, kad mano jūrų kiaulytės galėtų pereiti iš vienos narvo į kitą, žinant, kad abu narvai stovi vienas priešais kitą?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, galite pasirinkti specialų jūrų kiaulyčių modelį: Lankstūs rąstai - dydis M: 28 cm - jūrų kiaulytėms. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
lauren
Sveiki, kokio dydžio pasirinkti, kad mano jūrų kiaulytė galėtų išeiti iš savo narvo per tiltą? Ar pakanka M dydžio, ar geriau pasirinkti XL? Mano narvo aukštis yra 22 cm.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, rekomenduojame modelį: Jungtiniai rąsteliai - dydis M: 28 cm - jūrų kiaulytėms Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
dolores
Sveiki. Norėčiau sužinoti rąstų plotį XL dydžiui. Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Tai yra natūralūs rąstai, todėl skersmuo gali šiek tiek skirtis. Vis dėlto, skersmuo yra apie 2 cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda