Klausimai, diskusijos apie produktus Prieglauda su rampe ir atidaromu stogu - nuo 42 iki 60 cm - Zolia Canel, galima įsigyti įvairių dydžių triušiams, graužikams, vištoms

40 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Camille
1 pranešimai
camille fr
Sveiki, ar galėtumėte nurodyti durų plotį, svarstau galimybę naudoti šį dydžio L narvą sausumos vėžliui. AČIŪ
catherine
1 pranešimai
catherine fr
Sveiki, Ji yra 20 cm ilgio.
Mickaël
2 pranešimai
mickaël fr
Sveiki, kokio dydžio vištą pasirinkti, ar pakanka dydžio S? Ačiū už jūsų atsakymą.
Elodie
1 pranešimai
elodie fr
Sveiki, ar žinote, ar L dydžio kanoja greitai bus prieinama?
Elise
1 pranešimai
elise fr
Sveiki, ar nykštukiniam triušiui pakanka S dydžio?
karine
1 pranešimai
karine fr
Kalbant apie mane, labai gerai mano triušiui
DOMINIQUE
1 pranešimai
dominique fr
Sveiki, mes jį naudojame benamiams katėms. Taigi, nėra problemų dėl dydžio nykštukiniam triušiui.
Catherine
1 pranešimai
catherine fr
Sveiki, turiu šią pastogę jau metus ir šis S modelis yra tobulas mano nykštukiniam triušiui. Nepamirškite pridėti šiaudų ir apsaugoti pastogės kojas nuo drėgmės, kad ji išliktų ilgesniam laikui. Tinka man ir mano triušiui.
Sébastien
1 pranešimai
sébastien fr
Taip, jis yra daugiau nei pakankamas.
sarah
1 pranešimai
sarah fr
sveiki, mano katė sveria 7 kg 5, JIS EINA BE PROBLEMŲ
Carole
2 pranešimai
carole fr
Sveiki, Taip, dydis tinka nykštukiniam triušiui. Mano triušis sveria 2 kg ir jis labai patogus. Tačiau aš jo niekada neuždarau viduje, naudoju tik kaip dienos prieglobstį.
CHRISTINE
5 pranešimai
christine fr
TAIP, šis dydis tinka nykštukinei triušiai, kol ji nėra nuolat uždaryta ir gali turėti ir aptvarą, kai kurie triušiai naudoja jį kaip tualetą, taip buvo mano atveju, vienoje pusėje buvo triušių narvas, kitoje - toks namelis, ir triušis naudodavo jį kaip lauko tualetą. Be to, tokio tipo nameliai dažniausiai naudojami ir laisvai katei.
Nathalie
4 pranešimai
nathalie fr
Sveiki, taip, žinoma. Šis mažas namelis jai puikiai tiks. Aš jį naudoju kaip vištidę :) 1 višta ten telpa, o 2 - ankštai.
3407632@RGPD.fr
1 pranešimai
Sveiki, Dėl 1 nykštuko triušio, net 1 triušio, tai puiku. Pagarbiai
CHRISTINE
5 pranešimai
christine fr
Sveiki, taip, visiškai nepamirškite, kad tai tik prieglauda, šalia būtų bent jau parkas ar sodas.
Nancy
1 pranešimai
nancy fr
Puikus pirkinys!
Sophie
2 pranešimai
sophie fr
Sveiki, ar šio aptvaro mediena yra apdorota (impregnuota) nuo nepalankių oro sąlygų, lietaus ir pan.? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki. Visi mediniai pastogės yra apdorotos nuo nepalankių oro sąlygų. Jas reikia reguliariai prižiūrėti ir kasmet padengti nauju lako sluoksniu. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Catherine
1 pranešimai
catherine fr
Sveiki, ar žinote, ar artimiausiu metu bus papildytas triušių narvelis (mažiausio dydžio)? Ačiū.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, šis produktas yra papildomas ir vėl bus prieinamas kovo viduryje. Pagarbiai, Zoomalia komanda
STEPHANIE
1 pranešimai
stephanie fr
Sveiki, norėčiau sužinoti didžiojo modelio pastogės, kurios nuoroda 69975, priekio angos matmenis. Dėkoju už jūsų atsakymą.
fanny
2 pranešimai
fanny fr
Sveiki, ar gali Zolia Cane namelis tarnauti kaip žiemos miego namelis vėžliui?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Taip, tai visiškai įmanoma naudoti jūsų vėžlio žiemojimui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Stephane
1 pranešimai
stephane fr
Sveiki, ar mažas modelis gali būti tinkamas mažo dydžio šuniui (Jack Russell Terrier)? Ar reikėtų rinktis didesnį modelį? Prašau pasakyti taip pat abiejų modelių durelių dydžius.Labai ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šis būstas yra skirtas triušiams ir netinka šunims, nes bus per mažas. Mes rekomenduojame "Cléo" būdą S dydžio, kuris yra vienas iš mažiausių turimų modelių būdų asortimente, ir tiktų jūsų mažam šuniui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
clement
1 pranešimai
clement fr
Sveiki, kokie yra didelio modelio vidaus matmenys? ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, L dydžio vidiniai matmenys yra 55x45cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
emilie
3 pranešimai
emilie fr
Labas, ar šis namelis tinka dviem nykštukinėms avinėlio veislės triušiams?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Canel priedą būtų tinkamas jūsų dviems triušiams. Pagarbiai, Zoomalia komanda
LAURENCE
1 pranešimai
laurence fr
Sveiki, Ar ši prieglauda pristatoma kaip surenkamas rinkinys, ar ji jau surinkta? Pagarbiai.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, ši pastogė tiekiama kaip rinkinys, todėl ją reikia surinkti. Sraigtai ir surinkimo instrukcija pridedami. Labai lengva ir greita surinkti. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Christel
3 pranešimai
christel fr
Labas vakaras, kokie yra liuko matmenys? Kokia yra stogo danga? Ar jis yra atsparus vandeniui? Ačiū, Pagarbiai.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, įėjimas yra 17 x 24 cm. Stogas yra iš žalia bitumo - nepralaidžios medžiagos. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Nathalie
1 pranešimai
nathalie fr
Sveiki, ar didelis modelis tinka dviems ančiams apgyvendinti?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Deja, šis produktas netinka antims. Pagarbiai Zoomalia komanda
Pillard
1 pranešimai
pillard fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, kokie yra priekinės angos matmenys. Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, angos matmenys yra maždaug: 25cm x 45cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
aurélie
1 pranešimai
aurélie fr
Sveiki, kodėl didelėmis raidėmis rodomą kainą yra 29,95 euro, o kiek žemiau 32,95 euro? Kokia yra tikroji šio svirno kaina? Ačiū.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Kaip nurodyta raudonai po kaina, tai yra kaina už partiją, tad -6€ nuo jūsų užsakymo, jei perkate du namelius. Vieno namelio kaina iš tikrųjų yra 32,95 €. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Fabienne
1 pranešimai
fabienne fr
Sveiki! Ar galite man pasakyti, ar prieglauda yra pakankamai saugi ir vėdinama, kad naktį joje būtų galima laikyti du triušius avinukus? Jei koks nors plėšrūnas patektų į didelį aptvarą su tinklu, prieglauda bus 12 m² aptvare, todėl dieną ji bus atvira, kad triušiai galėtų laisvai vaikščioti. Iš anksto dėkoju.
bernardini
1 pranešimai
bernardini fr
Sveiki, ar galite man pasakyti, ar aptvaras yra pakankamai vėdinamas, kad jame naktį būtų galima uždaryti du nykštukinius avinėlius triušius?

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą