Klausimai, diskusijos apie produktus Prieglauda su rampe ir atidaromu stogu - nuo 42 iki 60 cm - Zolia Canel, galima įsigyti įvairių dydžių triušiams, graužikams, vištoms
100% klientai
rekomenduoti šį produktą
40 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
camille
Sveiki, ar galėtumėte nurodyti durų plotį, svarstau galimybę naudoti šį dydžio L narvą sausumos vėžliui. AČIŪ
1 pranešimai
catherine
Sveiki, Ji yra 20 cm ilgio.
2 pranešimai
mickaël
Sveiki, kokio dydžio vištą pasirinkti, ar pakanka dydžio S? Ačiū už jūsų atsakymą.
1 pranešimai
elodie
Sveiki, ar žinote, ar L dydžio kanoja greitai bus prieinama?
1 pranešimai
elise
Sveiki, ar nykštukiniam triušiui pakanka S dydžio?
1 pranešimai
karine
Kalbant apie mane, labai gerai mano triušiui
1 pranešimai
dominique
Sveiki, mes jį naudojame benamiams katėms. Taigi, nėra problemų dėl dydžio nykštukiniam triušiui.
1 pranešimai
catherine
Sveiki, turiu šią pastogę jau metus ir šis S modelis yra tobulas mano nykštukiniam triušiui. Nepamirškite pridėti šiaudų ir apsaugoti pastogės kojas nuo drėgmės, kad ji išliktų ilgesniam laikui. Tinka man ir mano triušiui.
1 pranešimai
sébastien
Taip, jis yra daugiau nei pakankamas.
1 pranešimai
sarah
sveiki, mano katė sveria 7 kg 5, JIS EINA BE PROBLEMŲ
2 pranešimai
carole
Sveiki, Taip, dydis tinka nykštukiniam triušiui. Mano triušis sveria 2 kg ir jis labai patogus. Tačiau aš jo niekada neuždarau viduje, naudoju tik kaip dienos prieglobstį.
5 pranešimai
christine
TAIP, šis dydis tinka nykštukinei triušiai, kol ji nėra nuolat uždaryta ir gali turėti ir aptvarą, kai kurie triušiai naudoja jį kaip tualetą, taip buvo mano atveju, vienoje pusėje buvo triušių narvas, kitoje - toks namelis, ir triušis naudodavo jį kaip lauko tualetą. Be to, tokio tipo nameliai dažniausiai naudojami ir laisvai katei.
4 pranešimai
nathalie
Sveiki, taip, žinoma. Šis mažas namelis jai puikiai tiks. Aš jį naudoju kaip vištidę :) 1 višta ten telpa, o 2 - ankštai.
1 pranešimai
Sveiki, Dėl 1 nykštuko triušio, net 1 triušio, tai puiku. Pagarbiai
5 pranešimai
christine
Sveiki, taip, visiškai nepamirškite, kad tai tik prieglauda, šalia būtų bent jau parkas ar sodas.
1 pranešimai
nancy
Puikus pirkinys!
2 pranešimai
sophie
Sveiki, ar šio aptvaro mediena yra apdorota (impregnuota) nuo nepalankių oro sąlygų, lietaus ir pan.? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki. Visi mediniai pastogės yra apdorotos nuo nepalankių oro sąlygų. Jas reikia reguliariai prižiūrėti ir kasmet padengti nauju lako sluoksniu. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
catherine
Sveiki, ar žinote, ar artimiausiu metu bus papildytas triušių narvelis (mažiausio dydžio)? Ačiū.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis produktas yra papildomas ir vėl bus prieinamas kovo viduryje. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
stephanie
Sveiki, norėčiau sužinoti didžiojo modelio pastogės, kurios nuoroda 69975, priekio angos matmenis. Dėkoju už jūsų atsakymą.
2 pranešimai
fanny
Sveiki, ar gali Zolia Cane namelis tarnauti kaip žiemos miego namelis vėžliui?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Taip, tai visiškai įmanoma naudoti jūsų vėžlio žiemojimui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
stephane
Sveiki, ar mažas modelis gali būti tinkamas mažo dydžio šuniui (Jack Russell Terrier)? Ar reikėtų rinktis didesnį modelį? Prašau pasakyti taip pat abiejų modelių durelių dydžius.Labai ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis būstas yra skirtas triušiams ir netinka šunims, nes bus per mažas. Mes rekomenduojame "Cléo" būdą S dydžio, kuris yra vienas iš mažiausių turimų modelių būdų asortimente, ir tiktų jūsų mažam šuniui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
clement
Sveiki, kokie yra didelio modelio vidaus matmenys? ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, L dydžio vidiniai matmenys yra 55x45cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
emilie
Labas, ar šis namelis tinka dviem nykštukinėms avinėlio veislės triušiams?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Canel priedą būtų tinkamas jūsų dviems triušiams. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
laurence
Sveiki, Ar ši prieglauda pristatoma kaip surenkamas rinkinys, ar ji jau surinkta? Pagarbiai.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, ši pastogė tiekiama kaip rinkinys, todėl ją reikia surinkti. Sraigtai ir surinkimo instrukcija pridedami. Labai lengva ir greita surinkti. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
christel
Labas vakaras, kokie yra liuko matmenys? Kokia yra stogo danga? Ar jis yra atsparus vandeniui? Ačiū, Pagarbiai.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, įėjimas yra 17 x 24 cm. Stogas yra iš žalia bitumo - nepralaidžios medžiagos. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
nathalie
Sveiki, ar didelis modelis tinka dviems ančiams apgyvendinti?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Deja, šis produktas netinka antims. Pagarbiai Zoomalia komanda
1 pranešimai
pillard
Sveiki, norėčiau sužinoti, kokie yra priekinės angos matmenys. Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, angos matmenys yra maždaug: 25cm x 45cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
aurélie
Sveiki, kodėl didelėmis raidėmis rodomą kainą yra 29,95 euro, o kiek žemiau 32,95 euro? Kokia yra tikroji šio svirno kaina? Ačiū.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Kaip nurodyta raudonai po kaina, tai yra kaina už partiją, tad -6€ nuo jūsų užsakymo, jei perkate du namelius. Vieno namelio kaina iš tikrųjų yra 32,95 €. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
fabienne
Sveiki! Ar galite man pasakyti, ar prieglauda yra pakankamai saugi ir vėdinama, kad naktį joje būtų galima laikyti du triušius avinukus? Jei koks nors plėšrūnas patektų į didelį aptvarą su tinklu, prieglauda bus 12 m² aptvare, todėl dieną ji bus atvira, kad triušiai galėtų laisvai vaikščioti. Iš anksto dėkoju.
1 pranešimai
bernardini
Sveiki, ar galite man pasakyti, ar aptvaras yra pakankamai vėdinamas, kad jame naktį būtų galima uždaryti du nykštukinius avinėlius triušius?