thermostatas trixie

4 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Olivier
6 pranešimai
olivier fr

Sveiki, norėčiau pagalbos, kaip užprogramuoti termostatą. Kai prijungiu savo šildančią lempą į A, ji nešyla ir neįsijungia pagal temperatūrą dienos/nakties režime.

Bet kokia pagalba būtų laukiama. Ačiū.

Sandy
81 pranešimai
sandy fr

Sveikas, Seijuro,

Atkreipk dėmesį, kad laiko tarpas A turi būti visada nustatytas nuo 0.00 iki 23.59, nes laiko tarpas A leidžia termostatui veikti. Taip termostatas veiks 24 valandas per parą ir galės nuolat kontroliuoti temperatūrą.

Norėdamas nustatyti savo lemputės "įjungimo" laiką, turi naudoti laiko tarpą B.

Šiame termostate pagal nutylėjimą diena prasideda 8 valandą ryto, o naktis 18 valandą vakaro.

Tikiuosi, kad padėjau.

Iki greito.

Olivier
6 pranešimai
olivier fr
[kairėje]Ačiū, Sandy, aš tai padarysiu šį vakarą.[/kairėje]
Olivier
6 pranešimai
olivier fr

Tai dar kartą Sandy, atsiprašau, bet aš ką tik padariau viską, ką pasakei, ir mano temperatūra nerodo tos, kurios noriu. Ar tai susiję su šilimu ir atvėsimu bei temperatūros pokyčiais?

Dabar mano nustatymai yra ST1: 32º 1º H ir ST2: 24º 1º H

Dar kartą ačiū už tavo pagalbą.

Sandy
81 pranešimai
sandy fr

Sveiki,

Atrodo, kad jūsų nustatymas yra geras, galbūt jūsų lemputė nėra pakankamai galinga, kad pasiektų 32°?

Iki pasimatymo

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą