Klausimai, diskusijos apie produktus Thermostat DT Control Timer Reptil'us
60 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
alicia
Sveiki, Ar šis termostatas tinka / yra suderinamas su ExoTerra šildomais kilimėliais? Ačiū.
2 pranešimai
marie
SveikiTaip suderinamas be jokių problemų, jį turiu ir jis yra puikus, aš esu labai patenkinta, nedvejodama rekomenduočiau
2 pranešimai
matthieu
Sveiki, ar jis suderinamas su keramine lempute?
3 pranešimai
philippe
Sveiki, ar programuojamas termostatas išlaiko programavimą nutrūkus elektros tiekimui? Ačiū.
2 pranešimai
francois
Sveiki, taip.
2 pranešimai
théo
Sveiki, ar galima naudoti termostatą su keraminiu lemputės šildytuvu ar tai veikia tik su šildymo kilimėliu? Ačiū. Redaguota: Paaiškinsiu savo klausimą, nes atrodo, kad jis buvo neteisingai suprastas. Noriu naudoti keraminę lemputę vietoj šildymo kilimėlio, šildymui (keraminė lemputė nenaudojama apšvietimui). Noriu sužinoti, ar įmanoma prijungti keraminę lemputę prie pirmosios lizdo, tokiu pačiu būdu kaip ir šildymo kilimėlį (paliekant antrąją lizdą lemputei šviesai prijungti).
1 pranešimai
aurélie
Sveiki, jis turi dvigubą jungtį. Aš naudoju vieną šildomam kilimėliui, o antrą - lempai.
1 pranešimai
aurélia
keraminė kaitinimo lemputė puikiai veikia su pirmuoju termostato lizdu, antrasis skirtas apšvietimui.
2 pranešimai
marie
Taip, du nėra problema, turiu kilimėlį ir UV lempą
2 pranešimai
celine
Sveiki, temperatūra dieną ir naktį yra užstrigusi ties 20 °. Ką daryti... Pagarbiai, Céline
4 pranešimai
nicolas
Sveiki, galite peržiūrėti šį paaiškinamąjį vaizdo įrašą apie jūsų termostato nustatymus: https://youtu.be/DicII7aR6UIT Pagarbiai, Nicolas.
1 pranešimai
ahmed
Sveiki, norėčiau sužinoti, kada vėl turėsite šį produktą sandėlyje, nes jo ilgą laiką nėra. Ačiū.
2 pranešimai
morgane
Sveiki, aš įdiegiau savo termostatus, bet naktį mano LED lempos neišsijungė, turėjau jas atjungti, nes nesupratau, kur yra problema, todėl norėčiau sužinoti, ar įdiegiau netinkamai į savo lizdus ar netinkamai suprogramavau? Ar abu lizdai skirtingi? Iš anksto dėkoju
1 pranešimai
grégory
Sveiki, taip, prijungimui yra prasmė, pakeiskite savo prijungimą ir viskas turėtų būti gerai. Geros dienos
2 pranešimai
eric
Sveiki, I lizdas atitinka dienos-nakties programą ir temperatūros nustatymą, taigi jis skirtas šildymui. II lizdas yra skirtas lempai su 2 galimais laiko intervalais L1 ir L2.
2 pranešimai
eric
Sveiki, I lizdas atitinka dienos-nakties programą ir temperatūros nustatymą, todėl yra skirtas šildymui. II lizdas yra lempai su 2 galimais laikotarpiais L1 ir L2.
1 pranešimai
mickael
Aš gavau du termostatus: vienas veikia, o antrasis prastai veikia; neįmanoma susisiekti su klientų aptarnavimu - didelis chaosas Zoomalia....
1 pranešimai
theo
Sveiki, kai termostatas pereina iš naktinio į dienos režimą, t. y. nuo 26°C iki 32°C, užprogramuota signalizacija pradeda nuolat aktyvuotis ryte ir vakare dėl 5°C skirtumo. Kaip galėčiau išspręsti šią problemą?
2 pranešimai
james
Sveiki, jūs turėjote suprogramuoti signalizaciją. Pakanka nustatyti 00:00. Nuoširdžiai
1 pranešimai
philippe
Sveiki, aš nebegaliu nustatyti dienos ar nakties temperatūros, aukštesnės nei 7 laipsniai, tarsi būtų užblokuota. Ar galima ją iš naujo nustatyti? Dėkoju už jūsų atsakymą
1 pranešimai
sandrine
Sveiki, negaliu nustatyti temperatūros aukščiau nei 3° C. Ką turėčiau daryti?
3 pranešimai
rene
Ar pavyko išspręsti temperatūrų problemą, kurios vertė visada rodo 3 laipsnius dieną ir naktį?
1 pranešimai
benjamin
Sveiki, Ar šis termostatas yra pritemdomas ar ON/OFF? Iš anksto dėkoju, Pagarbiai,
1 pranešimai
maud
Šis termostatas nėra reguliuojamas. Pagarbiai
2 pranešimai
celine
Sveiki, dienos ir nakties temperatūra užstrigusi ties 20° maksimaliai. Kaip padaryti .... man reikėtų 25 dienos metu. Dėkoju, geriausi linkėjimai.
2 pranešimai
emma
Sveiki, ar galima prijungti UV neoną prie termostato, kad jį programuoti?
1 pranešimai
tatiana
Bonjour Termostatas turi 2 lizdus, iš kurių vienas skirtas šviesai.
1 pranešimai
anaëlle
Man tai nesuveikė, turėjau nusipirkti programuotoją tik dėl neoninės lempos, bet paprastai tai turėtų veikti – juk tai tik šviesa.
1 pranešimai
damien
Labas, Taip, jokių problemų. Pagarbiai.
1 pranešimai
romain
Sveiki, man rodos, kad mano antroji išmanioji rozetė neveikia tinkamai. Lempa nuolat dega, nepaisant to, kad viskas atrodo tinkamai sureguliuota...
2 pranešimai
jeremy
Sveiki, norėčiau sužinoti, kur pastatyti termostato zondą? Kai kurie sako, kad šildymo kilimėlio, klijuojamo po terariumi, varžto vietoje, o kiti sako terariumo viduje ant substrato? Iš anksto dėkoju
1 pranešimai
jeremy
Sveiki, ar galima pasirinkti šio termostato laikmačio laiko intervalą? Jei taip, ar galima nustatyti tiksliai iki minutės arba sekundės? Iš anksto dėkoju.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis termostatas yra programuojamas, galite pasirinkti laiką minutės tikslumu. Išsamus vadovas gali būti atsisiųstas tiesiogiai iš gaminio aprašymo. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
quentin
Sveiki, ar galima suprogramuoti šildantį lemputę dienos/nakties režimu įjungti į vieną lizdą, o UV neoną - dienos/nakties režimu įjungti į kitą lizdą? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, taip, šis termostatas gali būti programuojamas dviem skirtingiems šaltiniams. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
ferry
Ar 230 voltų šildymo kilimėlis veiktų su šiuo termostatu?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, prie šio termostato galite prijungti šildomą kilimėlį be jokių problemų. Maksimali galia yra 275W. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
ferry
Termostatas gerai reguliuoja temperatūrą (įjungia ir išjungia šildymą), jis ne tik signalizuoja apie skirtumus?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis termostatas leidžia išlaikyti temperatūras, kurioms jis buvo suprogramuotas. Nuoširdžiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
romain
Sveiki, turiu du šildymo kabelius, tačiau vienas yra per karštas, o kitas normalus. Ar prijungę juos prie termostato su dt kontrolės laikmačiu galėčiau nustatyti norimą temperatūrą?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Iš tiesų, termostato naudojimas leidžia kontroliuoti savo šildymo kabelių temperatūrą. Jis jus įspės, jei temperatūra bus per žema arba per aukšta. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
martial
Sveiki, kiek vatų galima prijungti, nes turiu bent keturis šildymo kilimėlius???
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis termostatas gali būti prijungtas tik prie dviejų įrenginių. Taigi galite prijungti du šildymo kilimėlius be problemų. Jei turite 4, reikės 2 termostatų. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
maud
Sveiki, ar produktui taikoma garantija? Jei taip, kiek laiko ji galioja? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šiam produktui suteikiama 1 metų garantija. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
rosemary
kaip galima rasti prancūzų kalbos instrukciją DT CONTROL TIMER termostatui
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, instrukciją galima atsisiųsti tiesiogiai iš produkto puslapio. Nuoroda yra žemiau aprašymo. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
martial
Sveiki, ar galima dėti du šildomus kilimėlius vieną ant kito?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Tikrai galima prijungti du šildomus kilimėlius prie jūsų termostato. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
anthony
Sveiki, ar galiu sužinoti, kada termostatai vėl bus prieinami? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šie termostatai yra prieinami. Pagarbiai, Zoomalia komanda
6 pranešimai
sarah
Sveiki, ar galima užprogramuoti šį termostatą skirtingoms dienos/nakties temperatūroms?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis termostatas leidžia nustatyti dienos / nakties temperatūras. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
flavien
Sveiki, ar zondą galima dėti į vandenį be problemų? Iš anksto dėkoju, su pagarba.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, galite panardinti zondą. Tačiau korpusas turi likti sausas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
arnaud
Sveiki, kokia yra bendra galingumo talpa (vatais), kurią gali atlaikyti šis termostatas?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Čia yra prašyta informacija: - Išėjimai: varža ≤1100W / 220V, indukcinė apkrova ≤275W / 220V, kaitrinė lempa ≤220W / 220V Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
angélique
kaip sureguliuoti šį aparatą, nes instrukcijos yra anglų kalba? man reikia pagalbos, ačiū iš anksto
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, prancūzišką instrukciją galima atsisiųsti iš gaminio puslapio. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
francois
Tiems, kurie turi problemų reguliuojant žemą arba aukštą temperatūrą. Pavyzdžiui, žema temperatūra užsiblokuoja ties 20 laipsnių, kai diapazonas yra nuo 0 iki 50. Jei norite nustatyti aukštos temperatūros diapazoną, paspauskite į viršų nukreiptą rodyklę 5 sekundes. Temperatūra pradės mirksėti. O žemos temperatūros diapazonui reguliuoti paspauskite į apačią nukreiptą rodyklę 5 sekundes.
3 pranešimai
rene
Sveiki, manasis užstrigo ties 3 laipsniais... manipuliavimas neveikia, ačiū