Klausimai, diskusijos apie produktus Trixie Reptiland urvinis smėlis
13 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
lorena
Sveiki, ar šis smėlis tinka Sirijos žiurkėnams, atsižvelgiant į tai, kad ši rūšis kilusi iš dykumos zonos? Iš anksto dėkoju
1 pranešimai
anaïs
Sveiki, norėčiau pakeisti šildymo sistemą ir perdaryti grindis. Aš nusipirkau jūsų šildymo kilimėlį, ar kokio storio dangą reikia uždėti ant viršaus? Šis smėlis man atrodo labai geras, bet ar džiūvimo metu negaliu palikti savo gekono? Kaip galiu jam sukurti laikiną įrengimą?
1 pranešimai
mélodie
Sveiki, aš paprastai naudoju Excavator savo leopardinių gekonų terariumuose, ir dabar susipažinau su šiuo urvų smėlio substratu... ar tai tas pats principas kaip Excavator? Visada bijau, kad mano gekonai gali susirgti užsikimšimu, kadangi jos nekapsto, ar šis substratas jiems tiktų? Žinant, kad su Excavator visada laikui bėgant atsiranda mažų gabaliukų, galbūt urvų smėlis yra tvirtesnis? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis produktas veikia tuo pačiu principu kaip Excavator, ir per dvidešimt valandų tampa kietas. Nėra didesnės nurijimo rizikos jūsų ropliams nei su Excavator. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
kévin
Sveiki, Ar normalu, kad jis toks brangus? Mačiau jį už mažiau nei 10 € kitose svetainėse. Kodėl, kai mano krepšelio suma su šiuo produktu viršija 39 €, aš vis tiek turiu mokėti už siuntimą?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki,
Patikslinome šio gaminio kainą. Pristatymo išlaidos priklauso nuo krepšelio svorio, kuris, naudojant šį smėlį, gali būti reikšmingas.
Nuoširdžiai,
Zoomalia komanda
Patikslinome šio gaminio kainą. Pristatymo išlaidos priklauso nuo krepšelio svorio, kuris, naudojant šį smėlį, gali būti reikšmingas.
Nuoširdžiai,
Zoomalia komanda
1 pranešimai
damien
Sveiki. Turiu 60x40 terariumą. Žinau, kad 20x20 plote dėsime smėlį. Ar Excavator žemių pakaks užpildyti likusią dalį, kai noriu, kad storis būtų +- 8 cm? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, 5 kg maišas turėtų būti pakankamas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
adrien
Sveiki, norėjau sužinoti, kaip tai reikia padaryti, nes parašyta sukietėjimas per 20 valandų. Ar reikia sudrėkinti??? Kaip tai veikia, iš anksto dėkoju
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, išties reikia jį truputį sudrėkinti, kad jis sukietėtų. Pagarbiai, Zoomalia komanda
7 pranešimai
alexis
Sveiki, ar pogona galėtų kasti urvus su smėliu ir ar yra pavojus jį prarijus?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, paprastai neturėtų būti problemų su šiuo smėliu jūsų pogonai. Šis smėlis tinka ropliams, kurie kasa urvus. Jei smėlio praryjama, yra žarnyno užsikimšimo rizika. Pagarbiai, Zoomalia komanda
7 pranešimai
alexis
labas, ar šis straipsnis tiktų pituophis affinis?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Ne, geriau būtų drožlės, augalinė patalynė arba laikraščiai. Pagarbiai, „Zoomalia“ komanda