Klausimai, diskusijos apie produktus Trixie Reptiland urvinis smėlis

13 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Lorena
1 pranešimai
lorena fr
Sveiki, ar šis smėlis tinka Sirijos žiurkėnams, atsižvelgiant į tai, kad ši rūšis kilusi iš dykumos zonos? Iš anksto dėkoju
Anaïs
1 pranešimai
anaïs fr
Sveiki, norėčiau pakeisti šildymo sistemą ir perdaryti grindis. Aš nusipirkau jūsų šildymo kilimėlį, ar kokio storio dangą reikia uždėti ant viršaus? Šis smėlis man atrodo labai geras, bet ar džiūvimo metu negaliu palikti savo gekono? Kaip galiu jam sukurti laikiną įrengimą?
Mélodie
1 pranešimai
mélodie fr
Sveiki, aš paprastai naudoju Excavator savo leopardinių gekonų terariumuose, ir dabar susipažinau su šiuo urvų smėlio substratu... ar tai tas pats principas kaip Excavator? Visada bijau, kad mano gekonai gali susirgti užsikimšimu, kadangi jos nekapsto, ar šis substratas jiems tiktų? Žinant, kad su Excavator visada laikui bėgant atsiranda mažų gabaliukų, galbūt urvų smėlis yra tvirtesnis? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šis produktas veikia tuo pačiu principu kaip Excavator, ir per dvidešimt valandų tampa kietas. Nėra didesnės nurijimo rizikos jūsų ropliams nei su Excavator. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Kévin
1 pranešimai
kévin fr
Sveiki, Ar normalu, kad jis toks brangus? Mačiau jį už mažiau nei 10 € kitose svetainėse. Kodėl, kai mano krepšelio suma su šiuo produktu viršija 39 €, aš vis tiek turiu mokėti už siuntimą?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki,

Patikslinome šio gaminio kainą. Pristatymo išlaidos priklauso nuo krepšelio svorio, kuris, naudojant šį smėlį, gali būti reikšmingas.

Nuoširdžiai,

Zoomalia komanda
Damien
1 pranešimai
damien fr
Sveiki. Turiu 60x40 terariumą. Žinau, kad 20x20 plote dėsime smėlį. Ar Excavator žemių pakaks užpildyti likusią dalį, kai noriu, kad storis būtų +- 8 cm? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, 5 kg maišas turėtų būti pakankamas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Adrien
1 pranešimai
adrien fr
Sveiki, norėjau sužinoti, kaip tai reikia padaryti, nes parašyta sukietėjimas per 20 valandų. Ar reikia sudrėkinti??? Kaip tai veikia, iš anksto dėkoju
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, išties reikia jį truputį sudrėkinti, kad jis sukietėtų. Pagarbiai, Zoomalia komanda
alexis
7 pranešimai
alexis fr
Sveiki, ar pogona galėtų kasti urvus su smėliu ir ar yra pavojus jį prarijus?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, paprastai neturėtų būti problemų su šiuo smėliu jūsų pogonai. Šis smėlis tinka ropliams, kurie kasa urvus. Jei smėlio praryjama, yra žarnyno užsikimšimo rizika. Pagarbiai, Zoomalia komanda
alexis
7 pranešimai
alexis fr
labas, ar šis straipsnis tiktų pituophis affinis?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Ne, geriau būtų drožlės, augalinė patalynė arba laikraščiai. Pagarbiai, „Zoomalia“ komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą