Klausimai, diskusijos apie produktus Exo-Terra smėlio šaknis terariumui

100% klientai

rekomenduoti šį produktą

17 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Fabrice
5 pranešimai
fabrice fr
Sveiki, Ar ši šaknis būtų "vynuogių vynmedis", neapdorota ir todėl galėtų būti netoksiška mano banguotoms papūgėlėms? Ačiū
Frédéric
1 pranešimai
frédéric fr
Produktai atitinka skelbimą, labai gera kokybė, rekomenduoju tiek ropliams, tiek tiesiog dekoracijai mano skruzdėlių terariume
rachel
1 pranešimai
rachel fr
labas, gal galėtumėte pasakyti, iš kokios medienos/augalų yra šios šaknys ir ar jos yra saugios auginant degu narve (kurie bent iš dalies jas grauš). Ačiū
Reaz
1 pranešimai
reaz fr
Taip, be jokių problemų, man visiškai saugu
david
1 pranešimai
david fr
Sveiki, aš esu pradedantysis ir norėčiau sužinoti, ar šis straipsnis tinka mano pogonai. Jei ne, kokią medieną man patartumėte jam, kad jis galėtų užlipti ir sušilti? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šis produktas tiks jūsų ropliui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
anthony
1 pranešimai
anthony fr
Sveiki, ką tik įsigijau 60/45/90 dydžio terariumą iš "Exo Terra". Mano roplys - tai Madagaskaro gekonas (Phelsuma madagascariensis). Norėčiau sužinoti, kokio tipo šakas galėčiau jam įdėti. Taip pat svarstau apie patelės įsigijimą, kad jų būtų pora.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, rekomenduojame mažą arba vidutinį modelį. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Geoffrey
1 pranešimai
geoffrey fr
Sveiki, aš labai domiuosi šiuo produktu. Tačiau planuoju jį naudoti savo Amazonės akvariume. Ar jis suderinamas? Ačiū.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, taip, šį produktą galite įdiegti savo akvariume. Tačiau atkreipkite dėmesį į vandens parametrų pokyčius. Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
STEPHANIE
8 pranešimai
stephanie fr
Sveiki Ar ši šaknis tinka dėti į mano dviejų smiltpelių terariumą?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Labas, Rekomenduojame rinktis graužikams tinkamą medieną, ši gali būti toksiška. Pagarbiai, Mary iš Zoomalia
Denis
6 pranešimai
denis fr
Sveiki, Ar galite man patarti pasirinkti kitą medį arba ką nors kitą, pagamintą iš medžio? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Jūsų graužikui rekomenduojame, pavyzdžiui, šį medinį blokelį: https://www.zoomalia.com/animalerie/bloc-en-bois-p-11210.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
Denis
6 pranešimai
denis fr
Sveiki, ar galiu įdėti šį medį į savo narvą su savo šinšilomis? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, nerekomenduojame dėti šios šaknies į jūsų šinšilų narvą, nes jos gali jas graužti, o tai gali būti pavojinga, nes mediena nėra tam skirta. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Jonathan
4 pranešimai
jonathan fr
Sveiki, ar aukščiau nurodyta mediena tinka sausumos krabui ir ar ji nėra toksiška jiems.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, ši šaknis turėtų tikti jūsų bernardui eremitui. Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą