Klausimai, diskusijos apie produktus Termostatas higrostatas skaitmeninis Trixie Reptiland

50 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
vanessa
1 pranešimai
vanessa fr
Sveiki, ar galima prie šio termostato prijungti 3 lempas? Jei taip, kaip tai padaryti? Arba gal prijungti daugiakontaktę jungtį? Ačiū už Jūsų atsakymą
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, nėra galimybės prijungti trijų lempų, nes viena iš trijų lizdų yra skirta oro drėkintuvui. Tačiau galima programuoti tris lempas, derinant termostatą/higrostatą su skaitmeniniu programatoriumi: https://www.zoomalia.com/animalerie/programmateur-digital-p-34852.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
Thierry
1 pranešimai
thierry fr
Labas, ponas, ponia, aš turiu „trixie“ termostatą (toki patį kaip ir tas, kuris buvo minėtas anksčiau), bet jis nebeveikia. Mano klausimas: ar jūs juos remontuojate, ar turite jo elektros schemą? Ačiū jums
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Norėdami gauti klientų aptarnavimo paslaugas, kviečiame susisiekti su mūsų kliento aptarnavimo skyriumi, kuris susisieks su tiekėju. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Mathieu
2 pranešimai
mathieu fr
Sveiki visi, ar galiu prijungti dienos lemputę, šildomąją lemputę ir mėlyną naktinę lemputę prie dviejų grandinių skaitmeninio termostato/higrostato?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, negalite prijungti trijų lempų, nes viena iš trijų jungčių yra skirta oro drėkintuvui. Galima suplanuoti tris lempas, derinant termostatą/higrostatą su skaitmeniniu programuotoju: https://www.zoomalia.com/animalerie/programmateur-digital-p-34852.html Nuoširdžiai, Zoomalia komanda
david
2 pranešimai
david fr
Sveiki, man kilo problema su mano drėgmės matuokliu, jis visada rodo 46% ir nuolat drėkina terariumą. Uždėjau dar du higrometrus, kurie rodo apie 85% drėgmės. Termostatas yra maždaug 2-3 mėnesių senumo, taigi ar yra šiems straipsniams kokia nors garantija ir kokie yra veiksmai? Iš anksto dėkoju už atsakymą
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, kviečiame susisiekti su klientų aptarnavimo skyriumi tiesiogiai sekant jūsų užsakymą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
laetitia
1 pranešimai
laetitia fr
labas vakaras, paaiškinimai instrukcijoje nėra labai aiškūs, ar turėtumėte vaizdo įrašą, kad galėtumėte tiksliai pamatyti, kaip tai veikia, ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Dvi vaizdo įrašai yra prieinami mūsų „YouTube“ kanale: https://youtu.be/VCJ9UD2qxAE https://youtu.be/B66ynZmkyW0 Pagarbiai, Zoomalia komanda
Wintz
1 pranešimai
wintz fr
Sveiki. Aš turiu mažus HH, kurie mirga drėgmės lygyje, ir aš nežinau, ką tai reiškia. Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, HH funkcija suaktyvinama, kai zondas liečiasi su vandeniu. Turite užtikrinti, kad zondas nebūtų tiesiogiai kontaktuodamas su vandeniu. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Emmanuel
1 pranešimai
emmanuel fr
Sveiki,Dėl to gana skubu. Turiu 90X45X50 aukščio terariumą 3 mėnesių amžiaus jaunam smaugliui, šildomą 50 W šildymo kabeliu, tačiau man reikia papildomai įdėti šildymo lempą, nes sunku pasiekti tinkamą temperatūrą. Norėčiau sužinoti, ar šis termostatas taip pat leisti prijungti apšvietimą. Taip pat norėčiau sužinoti, kokios galios šildymo lempos man reikės, turint omenyje, kad veiks 50 W šildymo kabelis. Pabrėžiu, kad ketinu naudoti keraminę lemputę.Pagarbiai
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, galite sujungti laidą ir šildomą lempą bei naudoti termostatą, kad patikrintumėte savo terariumo temperatūrą. Jūsų šildomos lempos galia turėtų būti nustatyta pagal temperatūrą, kurią norite pasiekti, ir jūsų kambario temperatūrą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
jerome
2 pranešimai
jerome fr
Sveiki, man nepavyksta sureguliuoti – nerandu a3 a4 a5 a6 a7 a8
Nerandu b3 b4 b5 b6 b7 b8
Nerandu c3 c4 c5 c6 c7 c8
Ar galima prijungti kelis įrenginius prie vienos lizdo, neviršijant 400 W maks? Pavyzdžiui, 2 šildančios lempos po 100 W į lizdą A, 1 apšvietimo lempa į B, 1 garintuvas į C
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Rekomenduojame kreiptis į mūsų klientų aptarnavimo tarnybą dėl jūsų straipsniui susijusio užsakymo, kad jis galėtų jums padėti įvykdant įjungimą. Pagarbiai, "Zoomalia" komanda
remi
1 pranešimai
remi fr
ar šis modelis progresyviai reguliuoja temperatūrą, ar veikia tik įjungimo/išjungimo režimu?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šis modelis veikia įjungimo / išjungimo režimu Pagarbiai, Zoomalia komanda
Michael
1 pranešimai
michael fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar šis termostatas yra suderinamas su „Exo Terra“ RS400 drėkintuvu, taip pat su šildančia kilimėliu. Iš anksto dėkoju už jūsų atsakymą.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, jūs tikrai galite prijungti savo 2 produktus prie šio termostato. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Alexandre
3 pranešimai
alexandre fr
Sveiki, norėčiau nusipirkti šį termostatą/higrostatą su dviem grandinėmis, tačiau turiu šildymo lempą ir šildymo kabelį. Norėjau sužinoti, ar yra galimybė juos prijungti tuo pačiu metu? Jei ne, ar yra kitas sprendimas? Ačiū.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, taip, produktus galima prijungti, jie bus reguliuojami termostato jutikliu. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Alexandre
3 pranešimai
alexandre fr
Sveiki, norėčiau įsigyti šį termostatą/hidrostato dviejų grandinių, tačiau kyla problema: mano terariume yra neoninė lempa, šildymo lempa, drėkintuvas ir šildymo kabelis. Ar galima prijungti tiek šildymo lempą, tiek kabelį? Jei ne, kokie sprendimai galimi? Ačiū.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, taip, įmanoma prijungti gaminius, jie bus reguliuojami termostato jutiklio. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, taip, galima prijungti produktus, jie bus reguliuojami termostato zondu. Pagarbiai, Zoomalia komanda
steeve
1 pranešimai
steeve fr
Sveiki, turiu mažą problemą su savo termostatu. Temperatūra ir drėgmės matuoklis veikė gerai iki šiol. Problema yra ta, kad dabar neberodo temperatūros ir drėgmės rodmenų, vietoj to rodo --C° ir --% bei visa tai mirksi. Paspaudžiau atstatymo mygtuką, bet niekas nepasikeitė. Ar turite idėjų, iš kur gali kilti problema? Pagarbiai.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, prašome pateikti šį prašymą savo užsakymo sekime, kad galėtumėte grąžinti prekę garantiniam aptarnavimui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Arnaud
2 pranešimai
arnaud fr
Sveiki, mano klausimas, ar galiu prijungti visą savo įrangą, kurią sudaro šildymo lempa, šildymo kilimėlis, UV vamzdis ir drėkintuvas prie šio įrenginio? Ačiū.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Ne, atsižvelgiant į tai, kad norite prijungti per daug prietaisų (yra tik 3 lizdai, kurių maksimali galia yra 3 × 400 W) Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
laurette
1 pranešimai
laurette fr
Sveiki, ar galima prijungti keraminę šildančią lempą? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Taip, galėsite prijungti tinkamą lempos laikiklį keraminei kaitinimo lemputei. Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
mélanie
2 pranešimai
mélanie fr
laba diena, norėjau sužinoti tikslią šio produkto kainą, nes šalia nuotraukos nurodyta kaina yra 66,93 euro, o toliau žemiau - 69,93? ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Vieno kaina yra 69.93€ Jei pasirinksite 2 komplektą, komplekto kaina yra 133.86€ (vieneto kaina yra 66.93€) Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
laurent
1 pranešimai
laurent fr
labas, ar galiu prijungti 600 W šildytuvą prie rozetės?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Maksimaliai galima 400 W. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
Florian
1 pranešimai
florian fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, kaip padaryti, kad mano higrostatas pradėtų veikti, kai pasiekiamas minimalus nustatymas (70 %), su 5 sekundžių uždelsimu, o ne veiktų nuolat, kol pasiekiamas man reikalingas nustatymas (70 %)? Kadangi yra tam tikras laikas tarp paleidimo ir kol hygro padidėja terario viduje, ačiū.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, turite nustatyti kelis 5 sekundžių trukmės laiko tarpus. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
alphonse
1 pranešimai
alphonse fr
labas, turiu didelę problemą su šio įrenginio higrostatu. Iš pradžių jis veikė gerai, bet dabar jis nebežino, kaip išjungti mano drėkintuvą. Kadangi jis jo neišjungia, po kurio laiko jis persijungia į apsaugos režimą ir rodo HH. Ką reikėtų daryti? Prašau atsakyti kuo greičiau, nes tai yra svarbi problema mano terariumams ir mano gyvūnams.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, rekomenduojame parašyti į klientų aptarnavimo skyrių per savo užsakymo sekimą, mes susisieksime su tiekėju. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
Rémy
1 pranešimai
rémy fr
Sveiki, ką tik gavau šį termostatą. Atlikau nustatymus (šildymo lempa ir šviesa prijungtos) *ST1 7:00 - ST2 18:00 *Dienos T°C 31±1°C - Nakties T°C 26±1°C *A eilė "00:00:00 23:59:59", kad termostatas veiktų visą laiką. *B eilė "07:00:00 18:00:00" 7–18 val. apšvietimui. *C eilė "00:00:00 23:59:59", kad higrostatas veiktų visą laiką. Signalizacijai jokių nustatymų neatlikau. Manau, kad nustatymai atlikti, tačiau neturiu jokių temperatūros ar drėgmės reikšmių "ET" ir "EH". Ar jutikliai neveikia? Ar mano nustatymuose yra problema?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, jūs turite pabandyti 5s atstatymą. Temperatūra turėtų pasirodyti net be programavimo. Jei ne, tai yra produkto defektas ir susisiekite su klientų aptarnavimo tarnyba dėl grąžinimo tiekėjui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
aymeric
5 pranešimai
aymeric fr
koks yra zondo ilgis?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, zondas matuoja 75 cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
christophe
2 pranešimai
christophe fr
Sveiki, palyginus su 2 lizdų versija, ar 3-ioji lizdo anga skirta higrometrijai valdyti, ar ją taip pat galima naudoti šildymui (pavyzdžiui, papildomam vėsinimui, kai 2 lizdas naudojamas šildymui)? Ačiū.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, niekas netrukdo prijungti šildytuvą ten, kur norite. Tada atliekamas nustatymas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
aurore
1 pranešimai
aurore fr
labas, ar tai leidžia vienu metu valdyti dienos ir nakties apšvietimą, drėgmę, bet taip pat ir šviesos šaltinį, atskirą nuo šilumos šaltinio (aprašymas nėra labai aiškus šiuo aspektu) ačiū?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šis termostatas/higrostatas visiškai gali valdyti dienos/nakties apšvietimą, drėgnumą ir kitą apšvietimo šaltinį. Pagarbiai, Zoomalia komanda
amandine
1 pranešimai
amandine fr
Sveiki, ar jis valdo apšvietimą naktį ir dieną? Pagarbiai.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, skaitmeninis termostatas/higrostatas iš tikrųjų turi du kontūrus dieniniam ir naktiniam režimams. Pagarbiai, Zoomalia komanda
david
1 pranešimai
david fr
Sveiki, ar yra skirtumas tarp reptil planet thermostats REPTI CONTROL PRO 3in1?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, čia yra skirtumai: Skaitmeninis termostatas/higrostatas iš Trixie, • du kanalai dieniniam ir naktiniam veikimui • tuo pačiu metu stebėti ir kontroliuoti temperatūrą ir drėgmės lygį • integruotas laikmatis, leidžia valdyti laistymo sistemą iki sekundės tiksliai (minimalus ciklas 1 sek.) • iki 8 galimų programų • pastovus temperatūros ir pasirinktos funkcijos rodymas realiu laiku • skalė nuo 0 °C iki 50 °C • keitimo intervalas nuo 1 °C iki 15 °C • drėgmės kontrolės intervalas nuo 20 % iki 90 % • galima šildyti arba vėsinti • kabelio ilgis: 2 × 180 cm • vizualinė aliarmo funkcija • maksimali talpa 3 × 400 W • baterija apsaugo nuo duomenų praradimo dingus elektrai Repti kontrolė pro 3 in 1 iš Exo Terra: 3in1 Termostatai = Tvarkykite skirtingas dienos ir nakties temperatūras (prijunkite laidą, keraminę lempą ir pan.) -Higrostatas = Tvarkykite skirtingą drėgnumo lygį dieną ir naktį (prijunkite purkštuvą, krioklį ir pan.) -Laikmatis = Tvarkykite apšvietimą ar bet kurį kitą įrenginį. Specifikacijos: -Temperatūros tikslumas: +/-1°C, drėgmės tikslumas: +/-5%. -Temperatūros diapazonas: -20-50°C. -Drėgmės diapazonas: 20-90%. -Minimalus laiko nustatymas: 1 sekundė. -Išlaiko nustatymus net ir dingus elektrai. -3 lizdai -Visiškai programuojamas (kelios programos kiekvienai funkcijai). Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą