Klausimai, diskusijos apie produktus Skaitmeninis termometras-higrometras su siurbtuku Trixie Reptiland
5 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
mélanie
Labas, Po mano ankstesnio laiško, man nepavyksta išsiųsti laiško klientų aptarnavimo tarnybai (man sako, kad jau yra vykdoma užklausa ir reikia patikrinti skiltyje "įvykdyti užsakymai". Tačiau nematau jokio išsiųsto laiško ir vis dar neturiu atsakymo į savo klausimą. Ar galėtumėte man nurodyti el. pašto adresą, prašau? Iš anksto dėkoju. Pagarbiai.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, galite susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba telefonu 0892.494.028. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
mélanie
Sveiki, po pusantro mėnesio mano prietaisas neberodo terariumo drėgmės lygio (neberodomos kai kurios juodos juostos), ką galėtumėte dėl to padaryti? Ačiū, nuoširdžiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki,
Rekomenduojame susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba naudodamiesi užsakymo sekimu.
Pagarbiai,
Zoomalia komanda
Rekomenduojame susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba naudodamiesi užsakymo sekimu.
Pagarbiai,
Zoomalia komanda
2 pranešimai
danielle
Sveiki, gavau „trixie 76115“ termo-higrometrą, tačiau nėra naudojimo instrukcijos. Yra „mažas juodas dalykas“ ir 1 apvali baterija. Ar reikia jį atidaryti? Ir kur? Taip, žinau, kad esu blondinė! Ačiū, nuoširdžiai, Danielle
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Iš tiesų reikia atidaryti skaitmeninį termometrą / higrometrą ir įdėti bateriją, kad jis veiktų. Pagarbiai, Zoomalia komanda