Klausimai, diskusijos apie produktus Skaitmeninis termometras-higrometras terariumui su zondu Trixie Reptiland
11 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
pauline
Labas, noriu sužinoti, ar įmanoma sukalibruoti šį prietaisą. Iš tiesų, mano įvairūs zondai nefiksuoja tos pačios temperatūros ir drėgmės, nors jie yra išdėstyti toje pačioje vietoje. Iš anksto dėkoju
1 pranešimai
mélanie
Sveiki, neįmanoma perkalibruoti šio įrenginio. Tačiau, turint tris šio modelio egzempliorius, jie yra tikslūs ir rodo tą pačią temperatūrą su + arba - 0,01 skirtumu. Prireikus rekomenduoju pakeisti baterijas.
1 pranešimai
jessyka
Sveiki, turiu šį įrenginį, bet neturiu jokios instrukcijos. Ar galėtumėte paaiškinti, kaip jį įdiegti į terariumą? Kur turėtų būti jutikliai? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Zondai turi būti įrengti pakabinamose patalpose, kad jie galėtų matuoti temperatūrą ir drėgmės lygį. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
brigitte
ar galite pasakyti, su kokiomis baterijomis jis veikia? ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis produktas veikia su AAA R03 1.5V baterija. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
bob
Sveiki, turiu Trixie ref 31515. Ar galima įdėti drėgmės jutiklį į dirvą??? Aš jį įdėjau ten, bet vertė lieka užstrigusi ties 99%. Ačiū už jūsų pagalbą.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Ne, tai neįmanoma, neturi būti jokio kontakto su zondu. Zondas yra skirtas oro drėgmei matuoti... dirvožemiui tai kitas prietaisas. Pagarbiai, Madeline iš Zoomalia
1 pranešimai
david
Sveiki, aš tai nusipirkau ir man tai tinka! Tačiau kam skirta IN/OUT funkcija? OUT nusako vietą, kurioje yra jutikliai? Laukiu atsakymo, ačiū.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, įjungimo / išjungimo funkcija leidžia sužinoti bako vidinę ir išorinę temperatūrą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
jérémie
Sveiki, man reikia pagalbos: produktas neveikia, temperatūra skiriasi, o drėgnis užstrigęs ties 99%, nors mano higrometro rodyklė rodo 88% drėgmės….
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Ar šis produktas iš pradžių veikė tinkamai? Galite užduoti savo klausimus klientų aptarnavimo SKYRIUJE. Pagarbiai, "Zoomalia" komanda