Klausimai, diskusijos apie produktus Programmateur digital Trixie Reptiland
7 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
orlane
Sveiki, ar šis produktas tinka šildymo ir UVB lempų programavimui? Ačiū
3 pranešimai
ygor
Sveiki, ar įmanoma sudaryti 3 programas per dieną, po 10 sekundžių kiekvieną, ir tai kartoti kiekvieną savaitės dieną? Ir ar yra baterija arba akumuliatorius, kuris veiktų esant elektros tiekimo sutrikimui? Galiausiai, ar laikmatis gali būti prijungtas prie daugiaplėtės lizdo? Ar jis turi prancūzišką kištuką, ar reikia adapterio? Ačiū
1 pranešimai
marie
Taip, savaitės dienomis galima programuoti iki 8 programų per dieną. Be baterijos ar akumuliatoriaus, prancūziškas lizdas.
1 pranešimai
marc
taip be problemų
1 pranešimai
adrien
Sveiki, ar galima prijungti maitinimo juostą su 3 lizdais?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šią laikmatį galima prijungti prie kelių lizdų, nes jis gali palaikyti iki 8 programavimų. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
geogres
Labas vakaras, mano programinės įrangos programa yra reikalinga perprogramuoti, ir aš neberandu prancūziško vadovo, straipsnis: 79355. Ar galėtumėte man jį pateikti prancūzų kalba, prašau? Esu labai patenkintas, jis veikia su 10L automatinio šėrymo įrenginiu, skirtu šerti mano 30 Koïs žuvų. Iš anksto dėkoju.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Naudojimo instrukciją galima atsisiųsti tiesiogiai iš produkto lapo. Pagarbiai, Zoomalia komanda