Klausimai, diskusijos apie produktus Programmateur digital Trixie Reptiland

7 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Orlane
1 pranešimai
orlane fr
Sveiki, ar šis produktas tinka šildymo ir UVB lempų programavimui? Ačiū
Ygor
3 pranešimai
ygor fr
Sveiki, ar įmanoma sudaryti 3 programas per dieną, po 10 sekundžių kiekvieną, ir tai kartoti kiekvieną savaitės dieną? Ir ar yra baterija arba akumuliatorius, kuris veiktų esant elektros tiekimo sutrikimui? Galiausiai, ar laikmatis gali būti prijungtas prie daugiaplėtės lizdo? Ar jis turi prancūzišką kištuką, ar reikia adapterio? Ačiū
Marie
1 pranešimai
marie fr
Taip, savaitės dienomis galima programuoti iki 8 programų per dieną. Be baterijos ar akumuliatoriaus, prancūziškas lizdas.
Marc
1 pranešimai
marc fr
taip be problemų
ADRIEN
1 pranešimai
adrien fr
Sveiki, ar galima prijungti maitinimo juostą su 3 lizdais?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šią laikmatį galima prijungti prie kelių lizdų, nes jis gali palaikyti iki 8 programavimų. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Geogres
1 pranešimai
geogres fr
Labas vakaras, mano programinės įrangos programa yra reikalinga perprogramuoti, ir aš neberandu prancūziško vadovo, straipsnis: 79355. Ar galėtumėte man jį pateikti prancūzų kalba, prašau? Esu labai patenkintas, jis veikia su 10L automatinio šėrymo įrenginiu, skirtu šerti mano 30 Koïs žuvų. Iš anksto dėkoju.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Naudojimo instrukciją galima atsisiųsti tiesiogiai iš produkto lapo. Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą