Klausimai, diskusijos apie produktus Sera Reptil Professional Carnivor Nature maistas mėsėdžiams ropliams

8 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
johanna
1 pranešimai
johanna fr
kokį kiekį duoti per dieną?
CEDRIC
2 pranešimai
cedric fr
Sveiki, viskas priklauso nuo gyvūno dydžio. Reikia žinoti, kad vėžlys niekada neatsisakys maisto. Pažįstu tik smaližius.
christine
11 pranešimai
christine fr
labas, tai priklauso, mano katė sveria daugiau nei kilogramą, ir ji jų nevalgo, valgo žalią mėsą, turėsiu dar kartą mesti granules į upę!
jean-pierre
4 pranešimai
jean-pierre fr
Sveiki, asmeniškai aš duodu po 14 granulių per dieną, o sekmadienį - dieta. Tai labai geras produktas, bijojau, kad sudėtis pasikeitė pasikeitus širdies spalvai. (iš raudonos tapo šviesiai ruda). Aš tai darau, kad išvengčiau, jog vėžlys taptų nutukęs, nes jis visada valgo ir tai yra mūsų atsakomybė reguliuoti.
christine
11 pranešimai
christine fr
laba vakare, ar plėšrus roplys gali būti daugiau nei 1 kg sverianti vandens vėžlė
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šis papildomas maisto produktas tinka daugumai plėšriųjų vandens vėžlių. Pagarbiai, Zoomalia komanda
CEDRIC
2 pranešimai
cedric fr
Sveiki, taip, aš pakaitomis duodu savo dviem Mauremys sinensis, kurių kiekvienas yra 25 cm. Kaitalioju su kitu, daugiau vegetarišku maistu ir sodo augalais (kiaulpienėmis, vijokliais, gysločiais, salotomis...)
anthony
1 pranešimai
anthony fr
Sveiki, ar šios granulės tinka „Turtel Feeder“ automatui, kurį noriu įsigyti pas jus?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, taip, galite naudoti „Exo-Terra Turtle Feeder“ su šiuo maistu. Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą