Klausimai, diskusijos apie produktus Reptil'us UVB 10.0 lemputė Sausringas klimatas
25 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
benjamin
Sveiki! Norėčiau sužinoti, ar galima gauti pakankamai šilumos tašką (apie 40 laipsnių, maždaug 20 cm atstumu nuo lemputės) pogonui, su šia 26W lempute? Ačiū jums.
2 pranešimai
jean-luc
Ši lemputė nėra naudojama šildymui ir nešildo. Tai lemputė, skleidžianti tik UVB spinduliuotę.
1 pranešimai
charline
Sveiki, ar ši lemputė tiktų 45x45x45 cm terariumui? Aš laikau leopardinį gekoną. Taip pat yra šildantis kilimėlis karštoje vietoje, tačiau norėčiau sužinoti, kokią lemputę tiksliai reikėtų naudoti. Dažniausiai naudoju Exo Terra basking spot lemputę, kurios galia yra 50 vatų.
1 pranešimai
fabrice
Sveiki, ką tik gavau savo užsakymą, tačiau gauta lemputė neveikia. Kaip galėčiau susigrąžinti pinigus arba gauti pakeitimą? Turiu nesugadintą pakuotę ir lemputę. Dėkoju už jūsų atsakymą.
1 pranešimai
anais
Sveiki, turėjau tokią pat problemą kaip ir jūs, du kartus iš eilės lemputės neveikė. Turėtumėte susisiekti su pardavimų palaikymo tarnyba per savo užsakymus. Pateikus nuotrauką, jie be problemų grąžina pinigus
1 pranešimai
cedric
Sveiki, kokią UVB lempą turėčiau naudoti dviem jauniems sausumos vėžliams? Lempos pasirinkimai yra 2.0, 5.0 arba 10.0? Ir ar ji turėtų būti 13 ar 26 vatų..... Atkreipiant dėmesį į tai, kad lempa bus apie 20 cm atstumu nuo vėžlių kiauto. Dėkoju už atsakymą
1 pranešimai
lydie
Sveiki, aš nusipirkau UVB 10.0 13 vatų lempą. Mano vėžliams nebuvo gerai, kai jie buvo man duoti. Jie visiškai nevalgė. Įjungiau šią lempą ir po kelių dienų jie pradėjo valgyti. Dabar jau 2 mėnesius turiu juos, ir jie jaučiasi labai gerai. Rekomenduoju kartu naudoti šildymo lemputę toms dienoms, kai nėra saulės
1 pranešimai
freddy
Cédricui.Sveiki, ne visos sausumos vėžlės turi visiškai vienodas savybes, todėl jų poreikiai taip pat skiriasi. Viskas priklauso nuo jų rūšies arba taksono. Pavyzdžiui, Agrionemys horsfieldii teoriškai reikės daugiau UVB spinduliuotės nei Viduržemio jūros sausumos vėžliams (T. hermanni ar boettgeri). Todėl būtų tinkamesnis rodiklis 10, o ne 5. Tačiau tai lieka teorija, nes „balansą“ rasti terariume nėra lengva. Tai priklauso nuo jo matmenų, bet taip pat ir nuo sąlygų patalpoje, kurioje jis yra (šaltas ar šildomas). Daugiau nei 20 cm atstumu, geriau rinktis 26 nei 13 W.Galima rinktis 10 rodiklio lemputę, apšviečiančią keliais intervalais per dieną 8 valandų laikotarpiu, o ne 5 rodiklio, apšviečiančią nuolat 10 valandų.Kaip pabrėžia Lydie, šildanti lemputė taip pat yra būtina. Atkreipkite dėmesį: gerai kontroliuokite maksimalią temperatūrą vertikaliai po lempute! Nepamirškite įrengti vėsesnės zonos, kurioje vėžlė galėtų pasislėpti, ir suteikti jai mažą vandens indą, kurį visada reikėtų laikyti švarų.Galiausiai, paskutinis elementas: šios lemputės neturi neriboto spinduliuotės gyvavimo trukmės. Reikės galvoti apie jų pakeitimą po 12 mėnesių naudojimo.
2 pranešimai
melanie
Mano lempos aukštis yra apie 20 cm, mano terariumas yra 85 cm ilgio, 80 cm aukščio ir 65 cm pločio. Ar turėčiau pasirinkti 13 W ar 26 W?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, rekomenduojame 26W. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
melanie
Sveiki, turiu sausumos vėžlį horsfieldii. Man rekomendavo naudoti 10.0 UV lempą, bet nežinau, ar turėčiau pasirinkti 13W ar 26W.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Lempos galingumą reikia nustatyti atsižvelgiant į lempos vietą ir terariumo dydį. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
helene
labas, ar šią lemputę reikia naudoti kaip papildomą šildymo lemputę sausumos vėžliams? Tai reiškia, kad reikia dviejų laikiklių, pavyzdžiui, 95 cm terariumui? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, iš tiesų, reikia numatyti du laikiklius, nes kiekviena lemputė atlieka skirtingą funkciją: kaitrinė lemputė užtikrins reikiamą temperatūrą, o UV lemputė kompensuoja natūralią šviesą, skleisdamas būtinas UVB spindulius. Pagarbiai, Zoomalia komanda
8 pranešimai
sylvain
Sveiki, pamiršau jūsų paklausti, ar ši lemputė skleidžia UVA spindulius, nes turiu pogona vitticeps. Iš anksto dėkoju už jūsų atsakymą...
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis lemputė skleidžia 30% UVA spindulių. Pagarbiai, Zoomalia komanda
8 pranešimai
sylvain
Labas, turiu Exo Terra Glow Light Small spaustuvo lempą ir norėčiau sužinoti, ar 26W reptilijos UVB 10.0 lemputė tinka šiai spaustuvo lempai, ypač atsižvelgiant į lemputės ilgį, nes bijau, kad ji išsikiš iš reflektoriaus, kadangi tai tik Exo Terra Glow Light Small. Jeigu ji neišsikiša, gal galėtumėte pasakyti, koks yra UVB procentas, kurį skleidžia ši lemputė? Tačiau dėl galios žinau, kad ji gali atlaikyti iki 100W. Ačiū už jūsų atsakymą. Pagarbiai, Sylvain
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Lizdas bus pritaikytas, tačiau 26W lemputė išsikiš. UVB procentas yra 11,5%. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
nicolas
Ar galite man pasakyti 2 lempučių (13w ir 24w) dydžius?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, lempučių dydis yra 10,5 cm, be cokolio. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
jordan
Sveiki, norėjau užsisakyti šią lemputę, bet ar ji tinka pogonui ir terariumui, kurio ilgis 90 cm, aukštis 45 cm ir plotis?
11381 pranešimai
zoomalia
Labas, Taip, ši lemputė tinka jūsų pogonui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
18 pranešimai
oria
Sveiki, ar šią lemputę galima įdėti į prekės ženklo Exo Terra kompaktinį šviestuvo gaubtą kartu su Repti Glo 2.0 26 vatų lempute leopardiniam gekonui?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Ši lemputė turi E27 cokolį, ji suderinama su dauguma laikiklių, įskaitant galerijos kompaktinį viršų. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
sandy
Sveiki, kokiu atstumu (centimetrais) reikia laikyti lemputę virš mano sausumos vėžlio?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, lempa turi būti įrengta maždaug 20 cm atstumu, kai vėžlys yra po ja. Pagarbiai, Zoomalia komanda