Klausimai, diskusijos apie produktus Tapis Chauffant pour terrarium et vivarium Reptil'us
130 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
louis
Sveiki, aš nusipirkau šią 22 W šildymo kilimėlį. Norėčiau sužinoti, kodėl mano 45x45x60 terariumo temperatūra neviršija 20° ir kodėl mano kilimėlis yra tik drungnas? Mačiau kai kuriose žinutėse, kad jis gali pakilti aukščiau? Ačiū :)
1 pranešimai
nina
Sveiki, aš turiu lygiai tokią pačią problemą... Ar gavote atsakymą iš Zoomalia?
4 pranešimai
anaëlle
Sveiki, ar prijungėte savo šildymo kilimėlį prie termostato? Tai yra absoliuti būtinybė su šildymo kilimėliais, kad pasiektumėte tinkamą temperatūrą, jei jis nepakankamai šildo, ir svarbiausia, LABAI svarbu, nepalikti jo perkaisti ir sukelti.
2 pranešimai
tamara
2 kilimai nieko neįkaista, tai buvo grąžinta tiek, kiek didesnis modelis veikia puikiai, tiek mažieji visai netinka!!
4 pranešimai
anaëlle
Labas, aš turiu iš viso 16 tokių dydžių kilimų savo namuose, jie visi puikiai šildo su termostatu.
4 pranešimai
anaëlle
Tačiau, Louis, nebent ketinate daryti ką nors ypatingo, jūsų šildymo kilimėlis yra gerokai per didelis jūsų terariumui. Jis užima daugiau nei pusę vietos! Kai jis įkais, jūsų gyvūnui nebeliks visiškai šaltos zonos.
1 pranešimai
corinne
Sveiki, ar teisingai padėjote zondą ir ar jis prijungtas prie termostato. Mano atveju, mano yra susietas su Thermostat DT Control Timer Reptil'us. Dienos metu temperatūra palaipsniui kyla iki maždaug 30°C, ir naktį tai pat iki 24°C. Pagarbiai
2 pranešimai
lisa
Sveiki, kokios yra šildomųjų kilimėlių elektros sąnaudos? Ačiū
2 pranešimai
tamara
Tai nurodyta kiekvienam matmeniui.
3 pranešimai
dorian
Sveiki, man reikia šildyti iki 38°, ar ši kilimėlis tinka?
8 pranešimai
jerome
Sveiki, jis kyla iki 32° be problemų, jie sukurti dirbti iki 40° pilna galia. Tačiau man atrodytų naudinga numatyti kitą šilumos šaltinį, kad kilimas visą laiką nereikėtų dirbti visu pajėgumu.
3 pranešimai
frédéric
Sveiki, kaip minėjo Jérôme, kuris ankstesniame atsakyme nurodė, galite pakelti kilimėlio temperatūrą iki 40 ir net daugiau, tačiau tik paviršiaus karštoje vietoje (taigi, labai lokaliai)! Jokiu būdu negalite pasiekti 38 laipsnių aplinkos temperatūros su 15 arba 16 vatų šildymo kilimėliu! Tai priklauso nuo terariumo dydžio ir laikomos rūšies, iš tiesų, jūsų klausimas yra per neaiškus, kad būtų galima atsakyti...
3 pranešimai
fanny
Sveiki, turiu 132/45/60 cm terariumą lampropeltis gyvatei. Svarstau, ar rinktis 41 cm, ar 57 cm šildymo kilimėlį. Be to, ką tik įsigijau Reptil'us termostatą-higrostatą. Šiame modelyje, jei prijungiu daugiafunkcinį lizdą, ar galiu prijungti du šildymo kilimėlius? Pagarbiai.
4 pranešimai
nicolas
Labas, manau, kad galite rinktis 57 cm kilimėlį. Įsitikinkite, kad jums yra šilta ir vėsesnė vieta. Jei įmanoma, galite prijungti 2 vienodos galios kilimėlius su savo termostatu.
1 pranešimai
philippe
Kilimėlis turi sudaryti trečdalį terariumo ploto, todėl jo matmenys nulems galią. Jei norite prijungti 2 kilimėlius, jie turi būti vienodi, nes jūsų termostate yra tik viena jutiklis. Prijungę juos į prailgintuvą, jie bus įjungiami ir išjungiami vienu metu, todėl būtina, kad jie būtų tokie patys, kitaip kyla perkaitimo arba per mažo šildymo pavojus.
1 pranešimai
thomas
Sveiki, aš turiu 120X60X60 dydžio OSB terariumą. Nekaitinant terariumas yra 26 °C temperatūros. Norėjau sužinoti, kuris šildymo kilimėlis būtų geriausiai pritaikytas mano atvejui, atsižvelgiant į tai, kad noriu šildyti tik šiuo kilimėliu. Tai skirta mano pogonai. Taip pat norėjau sužinoti, ar padėjus akmenį ant kilimėlio, jis išlaikytų šilumą? Ačiū už jūsų atsakymą.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, rekomenduojamas šildymo kilimėlio dydis turėtų užimti apie du trečdalius terariumo paviršiaus. Norint reguliuoti temperatūrą, būtina naudoti termostatą. Kalbant apie akmenį, nėra garantijos, kad kilimėlio šiluma bus pakankama, jog akmens viršus būtų šiltas, tik šildymo lempa galėtų tai leisti. Pagarbiai, Zoomalia komanda
4 pranešimai
anaëlle
Sveiki, dėl pogonos būtina šilumos šaltinis iš viršaus. Taip pat LABAI rekomenduojama naudoti UVB lempą.
1 pranešimai
ingrid
Sveiki, aš padėjau savo terariumą ant OSB plokštės. Ar galiu dėti šildymo kilimėlį be apsaugos tiesiai ant OSB, tarp OSB ir terariumo? Ačiū už atsakymą.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, galite be problemų padėti šildymo kilimėlį tarp terariumo ir OSB. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
romain
labas, ką tik nusipirkau terariumą 90*45*45 su baldeliu, kuris stovi po juo. Norėčiau sužinoti, ar užteks 22W (41*27.4 cm) šildymo kilimėlio reptil'us šiltam taškui? Ir kur jį pritvirtinti - stiklo apačioje po terariumu (ar nesulūš stiklas?) ar padėti tarp baldelio ir terariumo dugno? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šildomas kilimėlis turi užimti 2/3 terariumo ploto ir turi būti reguliuojamas su termostatu. Todėl galite pasirinkti didesnį dydį. Jis gali būti įrengtas po terariumu arba terariumo viduje, svarbiausia, kad jis nebūtų tiesiogiai kontaktuojantis su gyvūnais. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
michael
Sveiki, pagal jūsų patarimą įsigijau kaitlentę, kurios nuoroda yra 63660. Maža problema - karštoje vietoje turiu 30° kaip ir norėjau, tačiau šaltoje vietoje nepasiekiu daugiau kaip 19°!!
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Jei vėsioji vieta nepasieks norimos temperatūros, reikia apsvarstyti kitą šilumos šaltinį, nes šildymo kilimėlis nėra pakankamas. Tai gali atsitikti dėl įvairių veiksnių, įskaitant kambario temperatūrą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
michael
Sveiki, šiuo metu savo exo-terra 45×45 ×45 šildau šildymo kabeliu. Norėčiau pereiti prie šildymo plokštės, bet nežinau, kokio dydžio būtų tinkamiausia? Dėkoju už jūsų pagalbą. Skirta elaphe
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šildantis kilimėlis turėtų uždengti maždaug du trečdalius jūsų terariumo paviršiaus. 63660 nuoroda bus tinkamiausia. Siekiant užtikrinti jūsų ropliui tinkamą temperatūrą, rekomenduojama naudoti termostatą. https://www.zoomalia.com/animalerie/thermostat-dt-control-timer-p-31903.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
christopher
Sveiki, užsisakiau šį šildomą kilimėlį savo terariumui, bet nepavyksta pasiekti norimos temperatūros (32°), jis neviršija 27°. Ką daryti? Mano temperatūros jutikliai gerai išdėstyti, o mano terariumo matmenys yra 84x45x50. Pasirinkau 30W kilimėlį, nes didesnis modelis netilptų. Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Kilimo temperatūra turi pakilti iki 40°C. Jei taip nėra, tai gali būti dėl to, kad aplinkos temperatūra yra per žema ir yra dideli šilumos nuostoliai, matavimo priemonės neveikia tinkamai arba kilimas yra sugedęs. Pastaruoju atveju rekomenduojame susisiekti su mūsų garantinio aptarnavimo skyriumi per jūsų užsakymo stebėjimo sistemą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
julie
Sveiki, turiu 60x45x45 dydžio terariumą porai gekonų, mano šildymo kilimėlis sugedo. Ką patartumėte? Žinant, kad turiu 100W šildymo lempą su kupolu terariume, terariumo temperatūra pakyla iki 30°C, o naktį viską išjungiu ir šiuo metu temperatūra yra 20°C. Iš anksto dėkoju
11381 pranešimai
zoomalia
Labas, Šildymo kilimėlis neturėtų dengti viso jūsų terariumo grindų. Pakanka pasirinkti nuorodą 63661. Norint geriau valdyti temperatūras, rekomenduojama naudoti termostatą, ypač šildymo kilimėliui. https://www.zoomalia.com/animalerie/thermostat-dt-control-timer-p-31903.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
elodie
Sveiki, Zoomalia komanda. Turiu OSB terariumą, kurio matmenys 105/50/50 regius rūšiai, ir norėčiau sužinoti, kokių matmenų ir galios šildymo kilimėlį turėčiau pasirinkti. Iš anksto dėkoju už atsakymą.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šildymo kilimėlis neturėtų uždengti viso jūsų terariumo grindų, jis neturėtų viršyti 2/3, o likęs trečdalis turėtų likti kaip šaltas taškas. Galite pasirinkti arba 30W, arba 46W, atsižvelgdami į savo gyvūno poreikius. Rekomenduojama naudoti termostatą, kad būtų galima kontroliuoti temperatūrą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
josiane
labas vakaras, norint išlaikyti OSB terariume 34° C dieną ir 28° C naktį, o kitame 30° C dieną, kokios galios šildymo kilimėlio reikia? Ar pakanka 22W? ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, turėsite pasirinkti šildymo kilimėlį, atitinkantį jūsų terariumo dydį, palikdami šaltą zoną. Temperatūros kontrolei reikalingas termostato naudojimas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
emilie
Labas! Norėčiau sužinoti, iki kokios temperatūros gali įkaisti 35W galingumo kilimėlis, nes mano terariumas yra iš medžio, ir planuoju šildymo kilimėlį padėti tarp dviejų stiklo lakštų. Tai padėtų man nustatyti stiklo lakštų storį. Ačiū.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šildymo kilimėlio kontakto temperatūra gali pakilti iki 40-45°C. Tai priklausys nuo aplinkos temperatūros. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
lucie
Sveiki, kur yra 118 cm x 27,5 cm dydžio ir 56 wattų kilimėlio rozetės juodas dangtelis, dėkoju
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, maitinimas yra kilimo viduryje išilgai ilgio, kad šiluma būtų geriau paskirstyta. Su pagarba, Zoomalia komanda
2 pranešimai
dylan
Sveiki, kokios Tapie reikėtų jaunam Elaphe su 30x30x30 terariumu?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, nuoroda 63660 tiks. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
mathieu
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar 7 vatų Reptilus šildymo kilimėlį galima padėti po plastikinėmis dėžutėmis mano auginimo stovams.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šildomos kilimėliai neturėtų tiesiogiai liestis su plastikinėmis dėžėmis, nes pastarosios gali ištirpti nuo karščio. Pagarbiai, Zoomalia komanda
10 pranešimai
lola
Sveiki, Ar 15 vatų kilimėlis gali įkaisti iki 35 °?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, kilimėlio kontakto temperatūra gali pakilti iki 40°C / 45°C priklausomai nuo aplinkos temperatūros. Rekomenduojama naudoti termostatą, kad būtų reguliuojama ši temperatūra. Pagarbiai, Zoomalia komanda
10 pranešimai
lola
Sveiki, ar 7 vatų kaitlentė tinka šildyti iki 30 °C?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Kilimėlio šilumos kontakto temperatūra gali pakilti iki 40°C / 45°C, priklausomai nuo aplinkos temperatūros. Rekomenduojama naudoti termostatą, kad būtų reguliuojama ši temperatūra. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
karène
Sveiki, turiu terariumą, kurio matmenys yra 60x45x45, ir norėčiau, kad dieną būtų 28°, o naktį 26° (turiu termostatą). Kilimėlis bus pritvirtintas prie galinio stiklo. Tai skirtas tropiniam terariumui sraigėms (be ypač karštos vietos). Kokią galią ir dydį rekomenduotumėte?
11381 pranešimai
zoomalia
Labas, jei norite, kad būtų šildomas visas jūsų terariumo ilgis, reikės pasirinkti nuorodą 63662. Pagarbiai, Zoomalia komanda
6 pranešimai
sarah
Sveiki, aš turiu 100x50x50 dydžio terariumą ir norėčiau pasiekti 31-32º temperatūrą. Kokį šildymo kilimėlį rekomenduotumėte?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, 63662 nuoroda tiks. Šildymo kilimėlis turi užimti apie du trečdalius terariumo paviršiaus. Jei norima temperatūra nepasiekiama, reikės papildyti įrenginį šildymo lempa. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
audrey
Sveiki, turiu 130x60x50 dydžio terariumą ir karštoje vietoje turiu pasiekti 32°C. Kokio dydžio kilimėlį turėčiau pasirinkti? Iš anksto dėkoju už jūsų atsakymą.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, kilimas turėtų užimti maždaug trečdalį jūsų terariumo paviršiaus. Rekomenduojama naudoti termostatą, kad būtų reguliuojama ir kontroliuojama išskiriama šiluma. Jei temperatūra nepakankamai aukšta, gali prireikti papildomo šilumos šaltinio. Pagarbiai, Zoomalia komanda
6 pranešimai
sarah
Sveiki, kokio dydžio kilimėlį reikia 45x45 cm terariumui, kad jame būtų palaikoma 31-32 °C temperatūra jaunam pitonui?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, galite pasirinkti šį modelį: 22 vatų - Šildomas kilimėlis - 41 x 27,40 cm Su pagarba, "Zoomalia" komanda
2 pranešimai
350294
Sveiki, kokio dydžio kilimėlį reikėtų pasirinkti 100x50x50 dydžio terariumui, kad „karštoje vietoje“ būtų temperatūra 28/29°C? (Pantherophis guttatus)
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, rekomenduojame 63661 nuorodą. Norint kontroliuoti temperatūrą, rekomenduojama naudoti termostatą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
sevrine
Sveiki, aš turiu turėti 32 laipsnių temperatūrą karštame taške terariume, kurio matmenys 1,45x50x60 m. Kokių matmenų šildymo kilimėlį rekomenduotumėte? Ar turėčiau pridėti šildymo lempą, ar ne?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šildymo kilimėlis turėtų dengti 1/3 terariumo paviršiaus. Būkite atsargūs, izoliavę jį, kad nebūtų tiesioginio kontakto su jūsų ropliu, nes kitaip jis galėtų nudegti. Jei šildymo kilimėlis nesugeba pakelti temperatūros iki 32°C, reikės apsvarstyti galimybę įdiegti šildymo lempą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
4 pranešimai
jenny
Sveiki, mano terariumas užstrigo ties 35 laipsniais. Man reikia 40-45 laipsnių. Kokį kaitinimo kilimėlį rekomenduotumėte? Terariumas yra 60x45 dydžio ir turi 50W kabelį.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, rekomenduojama pasirinkti šildymo kilimėlį, kuris sudarytų 1/3 būsto matmenų. Jei jis derinamas su šildymo kabeliu, turėtumėte galėti pakelti savo terariumo temperatūrą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
lylian
Sveiki, turiu 85cm x 36,5cm dydžio terariumą. Ar kaitinimo kilimėlis pakankamai šildo terariumą, ar reikėtų įsigyti papildomai kaitinamąją lemputę?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Viskas priklauso nuo pageidaujamos temperatūros, esamos kambario temperatūros, ar yra šildymo lempos. Rekomenduojame išmatuoti temperatūrą termostatu ir tada nuspręsti, ar jums reikia papildomo šilumos šaltinio. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
victorien
Gyvatėms, tokioms kaip kukurūzų gyvatė, šildymo kilimėlis yra naudingas
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šildymo kilimėlis tinka kukurūziniam žalčiui. Papildomai naudoti termostatą rekomenduojama, kad užtikrintumėte tinkamą temperatūros reguliavimą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
julien
koks kilimėlis terariumui 120x60x60
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, rekomenduojame didžiausią dydį 118,8 x 27,40 cm, ref 63665. Pagarbiai, Zoomalia komanda
7 pranešimai
christopher
labas dar kartą manau, kad jūsų atsakymas netinka, nes jei įdėsiu 46w atsižvelgiant į kilimėlio dydį, jis įkaitins visą mano 90x45x45 terariumą, ir nebeliks vėsios vietos
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Jūsų šildymo kilimėlis turėtų užimti apie 1/3 jūsų būsto ploto. Pagarbiai, Zoomalia komanda
7 pranešimai
christopher
Sveiki, turiu 90x45x45 dydžio terariumą ir man reikia 27 šildymo pultų. Žinant, kad noriu jį pritvirtinti prie šoninio stiklo, kokio tipo turėčiau pasirinkti ir ar jis yra lankstus? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, reikės paimti 46W, kuris bus labiausiai tinkamas. Rekomenduojama naudoti termostatą, kad būtų galima reguliariai tikrinti temperatūrą ir prireikus ją reguliuoti. Šildymo kilimėlis yra gana lankstus, bet jo negalima sulenkti. Pagarbiai, Zoomalia komanda
7 pranešimai
arnaud
Sveiki, aš kuriu savo terariumus iš medžio pitonams, bet norėčiau turėti tik grindų šildymą, kad pasiekčiau apie 30-32° su termostatu. Kokį šildymo kilimėlį naudoti? Terariumo matmenys yra 60x60x60. Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šildomojo kilimėlio naudojimas labiau tinka stikliniam terariumui, nes jį galima padėti po terariumu, taip išvengiant nudegimų. Tiesioginio kontakto atveju jūsų ropliui nudegimo rizika ir net gaisro rizika dėl kilimėlio šilumos, kai jis padėtas terariumo dugne, yra per didelė. Jūsų atveju rekomenduojama naudoti šildytuvą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
alexis
Sveiki, aš planuoju įsigyti Pantherophis guttatus jaunesnį arba subadultą. Dabar turiu terrarium, kurio išmatavimai yra 60x40x40 (jis yra stiklinis). Kokiomis dimensijomis rekomenduotumėte ir kokios galios (vatais) šildymo kilimėlį turėčiau rinktis? Norėčiau, kad šildymo kilimėlis užimtų ketvirtadalį terariumo, o karštas taškas būtų 30-31°C. Man neramu, kad gali neužtekti kilimėlio vatažo, kad pasiektų 30-31°C, ypač jei jį padėsiu po stiklo terariumu. Ačiū.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, rekomenduojame šį straipsnį: 30 vatų - Šildymo kilimėlis - 57,20 x 27,40 cm. Taip pat patariama sujungti šildymo kilimėlį su termostatu. Jei tikrai nepasieksite norimos temperatūros, galite apsvarstyti galimybę pridėti šildymo lempą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
corinne
Sveiki, turiu 45 cm x 45 cm x 90 cm aukščio vėdinamą terariumą. Kokią šildymo kilimėlį rekomenduotumėte mano kaliošo chamaleonams, turint omenyje, kad padėčiau jį po terariumu, turiu 100 vatų kaitinimo lempą (raudoną), tačiau temperatūra siekia tik 23 °C. Manau, kad šildymo kilimėlis padėtų pasiekti idealią temperatūrą viršuje. Tačiau ar tai greitai nesudegins ten esančių gyvų augalų? Ačiū už jūsų patarimus.
11381 pranešimai
zoomalia
Labas, Mes nerekomenduojame naudoti šildymo kilimėlio viršuje. Šis produktas yra skirtas padėti ant grindų. Reikėtų apsvarstyti arba antrą šildymo lemputę, arba galingesnę lemputę. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
lucie
Sveiki, žinant, kad mano mažoji Hermanio vėžliuko žiemoja, aš kuo geriau pertvarkau jos terariumą ir norėčiau sužinoti, ar šildomas kilimėlis yra naudingas šiai rūšiai? Ačiū.
11381 pranešimai
zoomalia
Labas, rekomenduojame rinktis šildomąją lempą. Tai sukurs šilumos tašką ir leis apšviesti jūsų namus. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
florian
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar galiu padėti šį kilimėlį po bukmedžio drožlėmis ir, jei taip, kokio dydžio kilimėlis būtų tinkamas 90 cm ilgio, 45 cm pločio ir 60 cm aukščio terariumui su kukurūzų žiurke gyvate.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, ne, mes patariame jūsų šildomą kilimėlį padėti po jūsų terariumu. Pagarbiai, Komanda Zoomalia
1 pranešimai
guillaume
Sveiki, Ką rekomenduotumėte šildyti 45x45x45 terariumą su grotelių viršumi leopardiniam gekonui? Ar geriau šildymo kilimėlį ar plokštę? Kokie matmenys? Ar reikėtų pridėti lempą ir kokią? Kambario temperatūra yra 18-19 laipsniai. Ačiū.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šildymo plokštelė arba šildymo kilimėlis – abu būdai tinka leopardiniam gekonui, nes reikia prisiminti, kad jūsų roplys šildosi per kontaktą. Todėl patariama vengti šildymo lempos, nebent nepavyksta pasiekti 32°C iki 35°C karštoje terariumo vietoje. Jei kambario temperatūra naktį nenukrinta žemiau 18°C, galite išjungti šildymo kilimėlį. Pastarojo dydis priklauso nuo jūsų turimos vietos. Rekomenduojame įdėti termometrą, kad reguliariai patikrintumėte terariumo temperatūrą. https://www.zoomalia.com/animalerie/thermometre-digital-avec-capteur-externe-p-29099.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
anthony
Sveiki, kokių išmatavimų šildymo kilimėlį pasirinkti terariumui, kurio ilgis yra 50 cm, o plotis 30 cm? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, didžiausias dydis, kurį galite įdėti į savo terariumą, yra kaitinimo kilimėlis - 41 x 27,40 cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
anthony
labas, mano terariumo ilgis yra 50, o plotis 30. Ketinu savo terariumą padalinti į dvi dalis: šiltąją ir šaltąją zonas. Norėčiau sužinoti, ar 15 vatų šildymo kilimėlis, kurio dydis yra 276x274, bus pakankamas leopardo gekonui. Iš anksto dėkoju už jūsų atsakymą
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, sunku tiksliai atsakyti: teoriškai to gali pakakti, tačiau tai taip pat priklausys nuo kambario aplinkos temperatūros. Rekomenduojame įsigyti termometrą, kad stebėtumėte temperatūros svyravimus. Gali būti reikalinga pridėti šildymo lemputę, jei kilimėlis nebus pakankamas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
loic
Sveiki, nusipirkau 46 vatų šildomą kilimėlį, kurio matmenys 86,80 x 27,40 cm. Tačiau klausimas, kurį man reikėjo užduoti, yra iki kokios temperatūros šildomas šis kilimėlis? Aš turiu minėtą kilimėlį ir 100W lemputę savo terariume, tačiau man nepavyksta pasiekti daugiau nei 26 laipsnių. Rytoj ketinu įstatyti antrą lemputę, nes mano boas gyvatėms reikia 33 laipsnių, ir šiuo metu iki šios temperatūros dar toli. Kaip galėčiau palaikyti 26 laipsnių temperatūrą naktį, kai lemputės išjungtos?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, renkantis šildymą jūsų terariumui reikia atsižvelgti į terariumo dydį, medžiagą ir kambario, kuriame jis yra, temperatūrą. Galbūt reikia rinktis galingesnę šildymo plokštę, 46 vatų, jei kambarys nėra labai šiltas, gali būti nepakankama. Pagarbiai, Zoomalia komanda
6 pranešimai
justine
Labas vakaras. Aš nusipirkau vieną iš šių kilimėlių. Turiu du klausimus: *Kurioje pusėje yra lipni pusė?* Ar abi kilimėlio pusės šyla? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šildantis kilimėlis gali būti naudojamas iš bet kurios pusės, jis šildo iš abiejų pusių. Nėra lipnių juostelių, galite jį pritvirtinti kaip norite. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
liora
Sveiki, turiu mažą leopardinę vėžliukę ir norėjau jai nupirkti šildomą kilimėlį sausai pusei (tik sausai pusei, tiesa?). Diena metu naudoju 100W UV šildomą lempą. Ką patartumėte? O kaip dėl termometro?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, galite derinti šildomą kilimėlį ir šildomą lempą, jei norite. Atkreipkite dėmesį, kad šildomas kilimėlis neturėtų liestis su vandeniu, jis skirtas naudoti tik sausose vietose. Dėl termometro galite naudoti termometrą su išoriniu jutikliu, kuris leis jums matuoti temperatūrą norimoje vietoje (ref 66168). Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
sandrine
Sveiki, skaičiau, kad nerekomenduojate šio kilimėlio modelio plastikiniams terariumams (aš turiu plastikinius auginimo dėžes), todėl norėčiau sužinoti, kokį modelį man patartumėte, prašau??
11381 pranešimai
zoomalia
Labas, sunku jums patarti nežinant jūsų terariumo prekės ženklo. Geriausia būtų tiesiogiai kreiptis į gamintoją, kad tiksliai sužinotumėte šilumos šaltinio naudojimo sąlygas, ar tai būtų lempa, ar kilimėlis. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
simon
Sveiki, mane domina šis kilimėlis mano terariumui 90x90, dėl 46W problemų nėra, bet ar būtina turėti termostatą?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, termostatas yra naudingas priedas jūsų terariumo šilumos reguliavimui. Jūsų gyvūno patogumui rekomenduojame jį turėti. Pagarbiai, Madeline iš Zoomalia
1 pranešimai
diego
Sveiki, netrukus priimsiu jauniklį kukurūzinį žaltį ir įrenksiu jį faunabox dėžutėje, kurios matmenys 41x21x15 (kai jis paaugs, įkelsiu jį į didelį terariumą) ir norėčiau sužinoti, kiek vatų reikės tinkamai pašildyti. Iš anksto dėkoju
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, priklausomai nuo jūsų faunabox dydžio, mes siūlome 15W. Pagarbiai, Zoomalia komanda
4 pranešimai
loan
Labas vakaras, aš turiu 60X45X45 dydžio terariumą, kokį šildymo kilimėlį man reikėtų pasirinkti?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, mes rekomenduojame 30W jūsų terariumui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
dylan
Kuriuos pasirinkti 45x45x45 terariumui gyvatėms, o kuriuos 60x40x40 trijų elapių laikymui, ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šildymo kilimėliai turėtų apimti maždaug trečdalį jūsų terariumo. Todėl turėsite pasirinkti tinkamą dydį pagal kiekvieno savo terariumo matmenis. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
valerie
Sveiki, norint šildyti python regius terariumą su 78x56x18 dėžėmis, kokią šildymo kilimėlį turėčiau padėti po kiekviena dėže? Ar nėra rizikos, kad padėjus po plastikine dėže, esant termostatui, pasieksiu 32°C?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, galime Jums pasiūlyti 22W, tačiau nerekomenduojame jo dėti po plastikinėmis dėžėmis. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
samuel
bonjour, est-ce que le tapis chauffant 118X27cm est assez puissant pour chauffer un rack de boas des sables ?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis kilimas yra 63 vatų galios kilimas. Todėl jis yra galingas. Tačiau rekomenduojama derinti kilimą su termostatu, kad geriausiai reguliuotumėte savo būsto temperatūrą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
8 pranešimai
damien
Sveiki, ar turėčiau palikti kilimėlį įjungtą dieną ir naktį, ar tik dieną, sekdamas šviesos ciklą?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, geriausia šildymo kilimėlį naudoti kartu su termostatu, kad galėtumėte kuo geriau reguliuoti savo būsto temperatūrą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
8 pranešimai
damien
Sveiki, aš užsisakiau 15 vatų šildytuvą tokiam pačiam terariumui (90x45x45). Ar galiu vis tiek jį naudoti, ar geriau jį pakeisti?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Viskas priklauso nuo jūsų augintinio. Galite visiškai išsaugoti straipsnį 15 vatų, tačiau temperatūra bus mažiau karšta. Jei norite grąžinti gautą prekę, nedvejodami kreipkitės į mūsų klientų aptarnavimo tarnybą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
frederic
Sveiki, kokia galia ir dydis būtų reikalingas Exoterra 90*45*45 išmatavimams kukurūzų gyvatei (be šildymo lempos). Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Mes galime jums pasiūlyti žemiau nurodytą prekę kartu su termostatu:63661 - 22 vatai - Šildymo kilimėlis - 41 x 27,40 cm Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
jeanluc
labas, ar galiu naudoti 30W šildantį kilimėlį su mediniu terariumu, ar reikia kilimėlį dėti viduje ar po terariumu, mano terariumas bus 120x60x60, pagamintas iš 15 mm storio OSB plokštės, nuoširdžiai Jean-Luc
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šildymo kilimėlis gali būti nepakankamai galingas 15 mm OSB plokštei, jei jis yra dedamas po ja. Rekomenduojame jį įdėti viduje, po linoleumo plokšte arba uždengti faneros arba aliuminio dėžute, kad gyvūnas nesiliestų tiesiogiai su kilimėliu. Pagarbiai, Madeline iš Zoomalia
1 pranešimai
razek
Labas, prieš patvirtindamas savo užsakymą norėčiau sužinoti, kaip veikia šis šildytuvas. Ar reikia jį susieti su termostatu, ar pasiekus tam tikrą temperatūrą jis sustoja savaime? Ačiū.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Informuojame, kad šildomus kilimėlius reikia derinti su termostatu, kad išvengtumėte nuolatinio kilimėlio kaitinimo. Pagarbiai, Madeline iš Zoomalia
2 pranešimai
julien
Sveiki! Norėčiau sužinoti, ar galima dėti medžio drožles ant kilimo??? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, rekomenduojame nedėti medžio drožlių ant šildymo kilimėlio. Šis produktas skirtas įrengti po terariumu. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
inès
Sveiki, galia nurodyta. Jums tereikia atlikti (galia / 1000) x valandų skaičius per dieną x dienų skaičius per mėnesį ir jūs turėsite suvartojimą kWh/mėn
2 pranešimai
joffrey
Sveiki Pirkau šildomą kilimėlį ir man nepavyksta jo priklijuoti po savo stiklo terariumu, kad galėčiau patikrinti, ar turiu tinkamą temperatūrą. Ar jis tinkamas 90x45x60 terariumui su šildymo lempa, be abejo. Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Atsižvelgiant į jūsų terariumo matmenis, jums reikia šios šildymo kilimėlio: 46 vatų - Šildymo kilimėlis - 86,80 x 27,40 cm Rekomenduojame prie kilimėlio prijungti termostatą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
luis
Ar galite pasakyti, kokį kilimėlį galiu naudoti 60*50*40 šiltnamyje, kad pasiekčiau 32 laipsnius
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, rekomenduojame šį straipsnį: 30 vatų - šildymo kilimėlis - 57,20 x 27,40 cm Taip pat patariame šildymo kilimėlį naudoti kartu su termostatu. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
dermot
Sveiki, įsigijau šį kilimėlį 22 vatų - šildantis kilimėlis - 41 x 27,40 cm, ir kai jį prijungiu prie termostato ar tiesiogiai prie elektros lizdo, jis niekada neviršija 29°. Ar tai normalu?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Patariame kreiptis į klientų aptarnavimo skyrių, atlikdami užsakymo stebėjimą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
jérémy
Sveiki, ar ši šildymo danga yra pakankama Dendrobates varlėms vietoj šildymo lempos? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, primename, kad šildantis kilimėlis yra šildymo lempos papildinys. Pagarbiai, Madeline iš Zoomalia
4 pranešimai
catherine
Sveiki, ieškau šildymo kilimėlio, bet norėčiau tokio, kuris nebūtų nuolat klijuojamas, t. y. kurį būtų galima pašalinti po jo įrengimo. Ar parduodate tokius? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, informuojame, kad neprivalote klijuoti, jei norite jį padėti po terariumu. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
chantal
Sveiki, kokio dydžio kilimėlio reikia terariumui, kurio matmenys yra 132x45x60
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, rekomenduojame 63 vatų - šildomą kilimėlį - 118,80 x 27,40 cm. Pagarbiai, Madeline iš Zoomalia