Klausimai, diskusijos apie produktus Support de lampe à pince Reptil'us
14 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
roxane
Sveiki, Ar būtų galima naudoti šį rėmą kaip atsarginį vivariumą (90 cm) mano pogonai (kartais) su 3 viename lempa?
1 pranešimai
alloui
Žinoma
4 pranešimai
caroline
Sveiki, ar šis laikiklis tinka 75 vatų lempai „Trixie Reptiland“ infraraudonųjų spindulių šildymo lempai? Labai ačiū
3 pranešimai
veronique
Maksimali galia yra 250, tad sakyčiau TAIP
4 pranešimai
caroline
ačiū ;-)) aš tikrai nieko nesuprantu apie elektros fėją ;-)
1 pranešimai
emmanuelle
Sveiki, aš jį nusipirkau CNRS projekto „Blob“ rėmuose... Man kilo tas pats klausimas kaip ir jums
4 pranešimai
caroline
taip, aš taip pat dalyvauju „blob“ projekte ;-)) ką tik atsakiau į panašią žinutę CNRS - DLRLB FB grupėje
1 pranešimai
clair
Sveiki, aš pasiimsiu terariumą savo žalčiui. Norėjau sužinoti, ar pavyks pritvirtinti laikiklį, kadangi jis visiškai uždaras, kad išvengti pabėgimų.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis laikiklis prie terariumo sienelės tvirtinamas spaustuko sistema. Pagarbiai, Zoomalia komanda
10 pranešimai
christine
Sveiki. Kokia yra didžiausia lempučių galia, kurią palaiko šis Reptilus lempos spaustukas? Iš anksto dėkoju.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Maksimali leistina galia yra 250 W. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
marie
labas, ar galima jame įdėti UV lempą sausumos vėžliuko kūdikiui??
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Jūs galite naudoti tokio tipo lemputes be problemų, jei tik skalė yra E27 tipo, tai atitinka standartinį daugumos lempučių dydį. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
yassine
Sveiki, Ar galima įdėti šildymo lemputę iš keramikos prekės ženklo Reptilus? 50 vatų. Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Labas, Taip tikrai. Šis laikiklis yra suderinamas su visomis lempomis, turinčiomis E27 lizdą, o keraminė šildymo lempa Reptil'us puikiai tinka. Pagarbiai, Zoomalia komanda