python regius terariumas
Sveiki visiems. Čia yra mano python regius terariumo nuotrauka. Iš pradžių tai buvo vitrina, kurioje Norauto parduotuvėje buvo eksponuojami GPS (žinau, tai nėra įprasta...). Aš padariau nemažai pakeitimų, kad galėčiau tai paversti terariumu, ir turiu pripažinti, kad nors gavau vitriną nemokamai, visos dekoracijos man kainavo tam tikrą sumą (dėkoju Zoomalia už tokius konkurencingus kainas, kas man leido sumažinti biudžeto sprogimą! lol), bet nesigailiu šiandien. Jis yra 1m40 aukščio ir 1m pločio, todėl tai daugiau nei pakankama erdvė gyvatei. Šis projektas man jau baigtas (žinoma, bus keletas mažų detalių, kurios laikui bėgant keisis!), ir ketinu pradėti naują projektą per kelis mėnesius. Todėl norėčiau gauti kuo daugiau žmonių atsiliepimų apie mano terariumą, kad žinočiau, ar yra dalykų, kuriuos reikėtų peržiūrėti kitam kartui. Nesant profesionalu, esu atviras klaidoms. Laukiu jūsų komentarų, gero dienos.
Paviešinta su ImageShack.us
Tai tikrai geras darbas! Ypač atsižvelgiant į dydį
Visiškai aišku, kad dekoracijos atrodo puikiai.
Tik vienas mažas trūkumas, tiesa, kad jungtys vis tiek labai matomos.
Kad jas uždengčiau taip, kad per daug nematytųsi augalų linija, padaryčiau mažas skyles įvairiose vietose, kad pasodinti vijoklinius augalus.
Jis žudo!
Ką ketini ten dėti?
yra 1 Python regius. Pirmą kartą būdamas šiame vivariume dugnas buvo tik plika lentyna, buvo tik didelis medžio gabalas viduryje. Buvo šiek tiek tuščia! Dabar tai jam yra pramogų parkas! lol
Įkelta su ImageShack.us
Ar platformos buvo pagamintos užklijavus ant jų plakatą?