Python regius substratas

5 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Julien
18 pranešimai
julien fr

-Sveiki, šiuo metu mano karališkosios pitono substratas susideda iš 50 % pušies drožlių ir 50 % buko drožlių. Norėčiau naudoti "Plantation Soil" substratą ir įdomu, ar tai būtų tinkama mano pitonui bei ar galiu priderinti gyvų augalų. Iš anksto dėkoju. 

Elodie
135 pranešimai
elodie fr

Bonjour Julien,

il est préférable d'éviter tout substrat humide pour le python, cela peut provoquer des problèmes de santé. Il est plus adapté aux amphibiens ou salamandres, et pour recréer un climat type Asie Tropicale.

Bonne journée

Elodie de zoomalia

Julien
18 pranešimai
julien fr

Puiku, aš šiek tiek įtariau, bet ne 100%, puiku, ačiū!

Dar vienas mažas dalykas... Ar galiu palikti tik buko drožles, ar tai būtų geriau nei 50% pušies ir 50% buko?

Elodie
135 pranešimai
elodie fr

Kodėl neapsiriboti tik buko drožlėmis, tai patogu ir lengva prižiūrėti. Primename: jokiu būdu nenaudokite kedro drožlių, jos jiems labai toksiškos :-)

Gero savaitgalio

Elodie iš zoomalia

Julien
18 pranešimai
julien fr

Ok, be problemų, liksiu prie buko drožlių, kaip jau minėta, jos yra labai naudingos visais atžvilgiais (taip pat naudojamos mano Gutt'o). Ačiū už informaciją apie kedro drožles. 

Julien
18 pranešimai
julien fr
Kitas klausimas, ar tai būtų naudinga mano gutt? (Dirvožemis sodinimui)

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą