Klausimai, diskusijos apie produktus Plokščias urvas ropliams
25 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
jeremy
Sveiki, aš turiu leopardinį gekoną ir galvoju, ar dydis M yra pakankamas? Ar dydis L labiau tinka gyvatėms? Iš anksto dėkoju
1 pranešimai
xavier
Nežinau dėl dydžio, bet užsakiau urvą 2 kartus, jis abu kartus atėjo sulūžęs...
1 pranešimai
jean noel
Vidutinio dydžio šiam slėptuvui pakaks leopardiniam gekonui... Tačiau sausumos vėžliui tai nebus naudinga, aukštis labai greitai bus netinkamas!
1 pranešimai
christel
Sveiki, Gecko yra labai tinkama – yra plati, bet ne labai aukšta. Tai labai geras produktas. Atsparus lauko sąlygoms, mano yra lauke ir skirtas mano vėžliui, niekas nepasikeitė.
2 pranešimai
delphine
labas, norėčiau sužinoti vidutinės plokščios olos įėjimo matmenis, ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šios olos įėjimas yra 10 cm x 6 cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
laura
Sveiki, ar mažasis modelis tinka rusiškam žiurkėnui? O galbūt Sirijos? Ačiū jums!
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis produktas yra tinkamas ropliams, mes nerekomenduojame jo naudoti graužikams. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
florian
Sveiki, kokius matmenis patartumėte vieno metro ilgio kukurūziniams žaltvyčiams laikyti?
1 pranešimai
pascal
Labas vakaras, norėčiau sužinoti, ar 30 × 10 × 25 cm urvas už 25€90 tiktų mano stepių vėžliui, kurio ilgis 15 cm. Ar galėtumėte pateikti tikslus urvo angos (A x P) matmenis?? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Atidarymo matmenys yra 20x6 cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
6 pranešimai
léa
Sveiki, kokį dydį pasirinkti karališkajai pitonai?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, rekomenduojame dydį 30x10x25. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
nicolas
Sveiki, ar galite tai įdėti į akvariumą pelomeduza subrufa, prašau?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Mes nepatariame įrengti šios olos jūsų akvariume, nes ji nėra skirta panardinimui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
julien
Sveiki, kokį dydį pasirinkti leopardiniam gekonui? ar ši ola gali būti tinkama, kad padarytumėte drėgną dėžutę šiam driežo tipui...Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Rekomenduojame didžiausią. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
catya
Sveiki, ar ši ola tiktų sausumos vėžliams? Kitaip tariant, kokio dydžio yra didžiausių dviejų modelių įėjimai? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Labas, Vidutinės olos įėjimo matmenys yra 10 x H5cm. Didžiosios olos įėjimo matmenys yra 13 x H6,5cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
admilson
Sveiki, Ar ši 16x7x11 slėptuvė būtų tinkama mano 90 cm ilgio suaugusiai kukurūzinei gyvatei?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, antras dydis atrodo šiek tiek tinkamesnis. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
quentin
Sveiki, ar šis urvas gali būti naudojamas akvariume?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, iš principo ne. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
patricia
labas, man reikia zinoti straipsnio 39638 matmenis (24x8x17 bet koks yra ilgis ir koks yra plotis)aciu.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Trixie gaminių matmenys pateikiami ilgio x aukščio x pločio (gylio) tvarka. Pagarbiai, Zoomalia komanda