Klausimai, diskusijos apie produktus Plokščias urvas ropliams

25 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
JEREMY
2 pranešimai
jeremy fr
Sveiki, aš turiu leopardinį gekoną ir galvoju, ar dydis M yra pakankamas? Ar dydis L labiau tinka gyvatėms? Iš anksto dėkoju
Xavier
1 pranešimai
xavier fr
Nežinau dėl dydžio, bet užsakiau urvą 2 kartus, jis abu kartus atėjo sulūžęs...
Jean noel
1 pranešimai
jean noel fr
Vidutinio dydžio šiam slėptuvui pakaks leopardiniam gekonui... Tačiau sausumos vėžliui tai nebus naudinga, aukštis labai greitai bus netinkamas!
Christel
1 pranešimai
christel fr
Sveiki, Gecko yra labai tinkama – yra plati, bet ne labai aukšta. Tai labai geras produktas. Atsparus lauko sąlygoms, mano yra lauke ir skirtas mano vėžliui, niekas nepasikeitė.
delphine
2 pranešimai
delphine fr
labas, norėčiau sužinoti vidutinės plokščios olos įėjimo matmenis, ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šios olos įėjimas yra 10 cm x 6 cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Laura
3 pranešimai
laura fr
Sveiki, ar mažasis modelis tinka rusiškam žiurkėnui? O galbūt Sirijos? Ačiū jums!
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šis produktas yra tinkamas ropliams, mes nerekomenduojame jo naudoti graužikams. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Florian
2 pranešimai
florian fr
Sveiki, kokius matmenis patartumėte vieno metro ilgio kukurūziniams žaltvyčiams laikyti?
Pascal
1 pranešimai
pascal fr
Labas vakaras, norėčiau sužinoti, ar 30 × 10 × 25 cm urvas už 25€90 tiktų mano stepių vėžliui, kurio ilgis 15 cm. Ar galėtumėte pateikti tikslus urvo angos (A x P) matmenis?? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Atidarymo matmenys yra 20x6 cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Léa
6 pranešimai
léa fr
Sveiki, kokį dydį pasirinkti karališkajai pitonai?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, rekomenduojame dydį 30x10x25. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Nicolas
1 pranešimai
nicolas fr
Sveiki, ar galite tai įdėti į akvariumą pelomeduza subrufa, prašau?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Mes nepatariame įrengti šios olos jūsų akvariume, nes ji nėra skirta panardinimui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
julien
1 pranešimai
julien fr
Sveiki, kokį dydį pasirinkti leopardiniam gekonui? ar ši ola gali būti tinkama, kad padarytumėte drėgną dėžutę šiam driežo tipui...Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Rekomenduojame didžiausią. Pagarbiai, Zoomalia komanda
catya
1 pranešimai
catya fr
Sveiki, ar ši ola tiktų sausumos vėžliams? Kitaip tariant, kokio dydžio yra didžiausių dviejų modelių įėjimai? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Labas, Vidutinės olos įėjimo matmenys yra 10 x H5cm. Didžiosios olos įėjimo matmenys yra 13 x H6,5cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Admilson
1 pranešimai
admilson fr
Sveiki, Ar ši 16x7x11 slėptuvė būtų tinkama mano 90 cm ilgio suaugusiai kukurūzinei gyvatei?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, antras dydis atrodo šiek tiek tinkamesnis. Pagarbiai, Zoomalia komanda
quentin
2 pranešimai
quentin fr
Sveiki, ar šis urvas gali būti naudojamas akvariume?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, iš principo ne. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Patricia
1 pranešimai
patricia fr
labas, man reikia zinoti straipsnio 39638 matmenis (24x8x17 bet koks yra ilgis ir koks yra plotis)aciu.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Trixie gaminių matmenys pateikiami ilgio x aukščio x pločio (gylio) tvarka. Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą