Pelės kūdikio gelbėjimas
Jokio atsakymo
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
céline
Sveiki, šiandien mano katė, ką tik įleista į vidų, pradėjo kelti triukšmą prie dujinės viryklės. Greitai pastebėjau, kad ji žaidžia su maža pele, kuri ten buvo (namas šiuo metu remontuojamas kaime). Aš tuoj pat ją paėmiau ir padėjau į dėžę. Po tyrimų beveik esu tikra, kad tai jaunas pelėnas. Be uodegos jis yra apie 3-4 cm ilgio. Atrodo, kad jo akys atmerktos, bet ne taip seniai. Padariau jam improvizuotą narvą plastikinėje dėžėje be dangčio su vandeniu, ir jis su apetitu suvalgė trapučio. Jam yra nedidelė slėptuvė, kurią padariau iš puodelio su vata, kur jis šiuo metu savarankiškai miega. Jis man atrodo labai nedrąsus, ir manau, kad katė galėjo jam šiek tiek sužeisti leteną, nes jis atrodo šiek tiek silpnas ir nerangus. Ar turėčiau jį laikyti kelias dienas ar iškart paleisti į laisvę? (jei jis išgyvens šią naktį ir rytoj, žinoma) Dalelė manęs net nori jį laikyti ir įsivaikinti, nes jis atrodo labai ne laukinis - jis nebijo manęs, atvirkščiai. Tačiau turiu 18 mėnesių vaiką, ir man pasakė, kad jis gali nešioti ligas. Nelabai žinau, ką daryti, man reikia jūsų patarimo, nes nesu susipažinęs su graužikais, ypač laukiniais. Dėkoju už atsakymus