Klausimai, diskusijos apie produktus

100% klientai

rekomenduoti šį produktą

31 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
juliette
1 pranešimai
juliette fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar išorinė apsauga yra nuimama, nes priešingu atveju neturėsiu vietos šiai gražiai narvei.
Nicole
3 pranešimai
nicole fr
Ar ši narvas tinka loriketui?
Fabrice
1 pranešimai
fabrice fr
Sveiki, ši narvas yra šiek tiek per didelis loriketams, bet mažesnis modelis tiktų
Elise
1 pranešimai
elise fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar narvas atitinka CE standartus (be rūdžių pavojaus ir dažų be švino), ačiū iš anksto
Adeline
1 pranešimai
adeline fr
Sveiki, iki kada trunka akcija šiam produktui? Ačiū!
pauline
1 pranešimai
pauline fr
Sveiki, ar yra galimybė sumokėti per du ar tris kartus
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, jei turite klausimų dėl užsakymo, galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba telefonu 0 892 494 028 (nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 10:30 iki 12:30 ir nuo 14:30 iki 17:30). Konsultantas suteiks jums visą reikiamą informaciją apie galimus mokėjimo būdus jūsų užsakymui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Bastien
3 pranešimai
bastien fr
Sveiki, norėjau sužinoti, ar šis narvas tiktų porai pudruotųjų Amazonės papūgų. Jei ne, gal galite patarti tinkamą modelį šiai paukščių porai?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, šis modelis bus pritaikytas jūsų amazonėms. Pagarbiai, Zoomalia komanda
JOSETTE
3 pranešimai
josette fr
labas, norėčiau sužinoti, ar į didelio papūgos narvo kainą įskaičiuoti pristatymo mokesčiai, ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, siuntimo išlaidos neįskaičiuotos į nurodytą kainą. Kadangi tai yra sunkus ir didelis produktas, jam taikomas specialus logistikos tvarkymas. Kviečiame apsilankyti žemiau pateiktoje nuorodoje norėdami gauti daugiau informacijos: https://www.zoomalia.com/information/avantage/ Pagarbiai, Zoomalia komanda
stel
1 pranešimai
stel fr
Sveiki, norėjau paklausti, ar šis narvas tinka ARA Rauna papūgai? Jei ne, pasakykite man, kuris narvas būtų tinkamas. Gyvenu bute ir negaliu turėti labai didelio narvo, atsakykite man prašau. Iš anksto dėkoju už atsakymą!
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šis narvas tinka jūsų ARŲ papūgai. Pagarbiai, Zoomalia komanda
ANTHONY
1 pranešimai
anthony fr
Labas, apleistam arui idėja yra, kad narvelis yra trapus
Magiques
1 pranešimai
magiques fr
Sveiki, narvas yra katastrofa arui, esu labai nepatenkintas. Ji vis nuolat nuima lesyklas ir net išmontavo lesyklų duris bei jas išlinko. Visai nepatariu tokio narvo arui. Galbūt parduotuvė turėtų išbandyti produktus prieš juos pardavinėdama!
Dorian
1 pranešimai
dorian fr
Visiškai netinka arai, šios narvo vielos skersmuo yra 0,5! Turi būti mažiausiai 2-2,5 skersmens vielos tinklas.
Jean-Marie
3 pranešimai
jean-marie fr
Sveiki, aš pats turiu aras ir ši narvas puikiai tinka. Idealus strypų skersmuo ir tarpai. Labai patogu valyti.
Jean-Marie
3 pranešimai
jean-marie fr
Ir aš nustebau dėl Doriano atsakymo. Mano narvo strypai yra didelio skersmens, o ne 0,5, kaip jis sako. Galbūt jis supainiojo modelius? Kalbant apie maitintuvus, tai tiesa, kad juos lengvai gali išstumti žaismingas gyvūnas. Asmeniškai aš tiesiog apvyniojau dubenėlius storu lipniu juostu ir problema išspręsta.
Jean-Marie
3 pranešimai
jean-marie fr
SveikiŠis narvas yra tobulas araraunai, ką aš ir turėjau.Vienintelis mažas pakeitimas, kurį teko padaryti, buvo pridėti ratukus, kad būtų galima užblokuoti lesyklas, nes atrodė, kad jo mėgstamiausias žaidimas buvo jas ištraukti iš jų vietos ir nuleisti ant žemės.Kitu atveju puikus, geras tūris, gerai suprojektuotas ir patogus prižiūrėti.
Valerie
2 pranešimai
valerie fr
Sveiki, atsižvelgiant į jūsų atsakymą, kad ši narvelė netinka dviems nimfu papūgoms, ar turėtumėte modelį, kurį galėtumėte rekomenduoti? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Žemiau rasite mūsų banguotų papūgėlių narvus: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-perruche-c-127-1.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
Valerie
2 pranešimai
valerie fr
Sveiki, aš ieškau narvelio 2 kalopsitsoms. Ar manote, kad šis modelis gali tikti? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, ši didelė papūgų narvas netinka banguotoms papūgėlėms. Nuoširdžiai, Zoomalia komanda
Hermine
3 pranešimai
hermine fr
Labas vakaras, Norėčiau įsigyti 2 narvus iš tos pačios serijos, bet mažesnius. Pagarbiai
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šiuo metu mažesnio dydžio modelis nebėra pasiekiamas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Virginie
1 pranešimai
virginie fr
Sveiki! Ar afrikiniam pilkajam papūga narvas būtų per didelis? Ar per daug vietos gali sukelti stresą gyvūnui, ar atvirkščiai? Dėkoju už jūsų atsakymą, Pagarbiai
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, šis narvas idealiai tiktų jūsų augintiniui komfortui užtikrinti. Galite praturtinti jo narvą žaislais, kad jis jaustųsi laimingesnis. Pagarbiai, Zoomalia komanda
julien
1 pranešimai
julien fr
Sveiki, jei užsisakysiu šiandien, kada galiu gauti narvą? Ačiū už jūsų atsakymą.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, ši narvelį turime sandėlyje ir galime paruošti kitą dieną po jūsų užsakymo. Pristatymas galimas kitą savaitės pradžioje. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Cyril
1 pranešimai
cyril fr
Sveiki, ar yra naktinis uždangalas šiam narveliui?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šiuo metu neturime šio straipsnio mūsų kataloge. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, atrodo, kad šis narvas tinka. Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą