Klausimai, diskusijos apie produktus Baltas arba geltonas pagrindo smėlis dykumos terariumams Trixie Reptiland
100% klientai
rekomenduoti šį produktą
21 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
hugo
Labas, kiek maišų man reikėtų 120x55 terariumui? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, norint gauti apie 5 cm, jums reikės apie 33 litrų smėlio, tai yra apie 46 kg. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
sandrine
ar šios smėlis tiktų Pogona Vitticeps?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Taip, be problemų. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
stephane
Sveiki, turiu leopardo gekonus. Ką patartumėte dėti kaip substratą terariumo dugne? Iš anksto dėkoju.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, galime jums patarti tokio tipo produktą: https://www.zoomalia.com/animalerie/fibres-de-noix-de-coco-p-9453.html https://www.zoomalia.com/animalerie/substrat-naturel-pour-reptiles-copeaux-de-pin-p-9457.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
vivien
Sveiki, ar šis substratas tinka kalifornijos lampro? Ar galite mane nukreipti į gerą substratą, man sakė, kad šis gyvatė yra dykuminis.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis straipsnis yra smėlis, o ne substratas. Žemiau pateikta nuoroda leis jums pasiekti įvairius substratus, kuriuos galime jums pasiūlyti: https://www.zoomalia.com/animalerie/substrat-litiere-terrarium-c-881-1.html Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
6 pranešimai
séverine
Sveiki, Kiek maišų reikia 45x45x45 dydžio terariumui, skirtam krabui pagadibui? Iš anksto dėkoju!
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Tai priklauso nuo norimo smėlio sluoksnio storio. Jei norite 2 cm storio, jums reikės 5 kg smėlio, o jei 3 cm storio – 8 kg. Nuoširdžiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
julie
Sveiki, kiek maišų smėlio man reikės 100 x 40 dydžio terariumui? Iš anksto dėkoju!
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Tokiam terariumui jums reikės 4 maišelių po 5 kg. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
aurelien
ar galima dėti smėlį kurti paplūdimį vėžliams ir atskirti vandenį plexiglass pagalba ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Tai smėlis, tinkantis terariumams. Todėl galite jį naudoti savo vėžliui. Pagarbiai, Zoomalia komanda.
9 pranešimai
auguste
kokių maišų turiu pasiimti 120/60 terasai ačiū iš anksto
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Galbūt galite pasirinkti apie 5 maišus po 5 kilogramus. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
johanna
Sveiki, ar manote, kad tai tiktų leopardiniam gekonui?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki,Smėlis laikomas pavojingu gekonams.Pagarbiai,Zoomalia komanda
10 pranešimai
anthony
kokio smėlio man reikia pogonai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Nesvarbu kokia spalva, tai priklauso nuo jūsų skonio. Smėlis puikiai tinka pogonai. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
aline
Sveiki, ar šis smėlis tinka krabams eremitams?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Smėlio spalva nėra labai svarbi vienuolio krabiui. Svarbiausia yra suteikti jam daug slėptuvių. Pagarbiai, ZOomalia komanda