Klausimai, diskusijos apie produktus Žolių lizdo tunelis graužikams
13 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
zahia
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar 29836 yra pirmojo paveikslėlio tunelis, ar tai lizdas, o jei tai lizdas, kokia yra tunelio nuoroda. Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, siekiant palengvinti jūsų pasirinkimą, nuorodos buvo pridėtos prie nuotraukų. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
fabrice
ar turite lygiavertį žodį žiurkei?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, galite pasirinkti šio tipo tunelį. https://www.zoomalia.com/animalerie/tunnel-aux-cereales-et-petales-fourre-au-foin-3-tailles-p-21792.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
fabrice
labas, ar antra nuoroda tiktų žiurkei?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šie tuneliai bus per maži žiurkėms. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
franck
Sveiki !!!♥ Norėčiau tai nusipirkti, bet bijau, kad mano žiurkėnas (roborovskis) gali susižeisti akį dėl žolės stiebų, kurie kyšo į šonus, todėl norėčiau patarimo šia tema... AČIŪ ;-)
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, nesijaudinkite, šie produktai yra sukurti graužikams ir yra visiškai saugūs. Tačiau, jei jums ramiau, galite nupjauti išsikišusią dalį. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
philippe
Kokiai nuorodai atitinka 3-iasis vaizdas? iš anksto dėkoju
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Tai paprastas žiurkėno lizdas, kurio skersmuo yra 10 cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
melissa
Sveiki :-) Koks yra nuorodos 29836 atitinkamis vaizdas (pirmas, antras ar trečias)? Koks yra lizdo aukštis?PagarbiaiMélissa
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Ši nuoroda labiau atitinka 2 nuotrauką ir jos aukštis yra apie 8 cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
laurence
Natūralus elementas! Tačiau iš ko tiksliai pagamintas šis straipsnis? Iš tiesų, kitose svetainėse mačiau panašių straipsnių iš miglinės, tačiau mano sūnui yra nustatyta rimta alergija pievų migliniams, todėl noriu sužinoti tikslią šio produkto sudėtį prieš jį naudojant. Hamsterio komfortas, be abejo, nebus svarbesnis už mano sūnaus sveikatą!
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, deja šiame straipsnyje yra pievų timutis. Pagarbiai, Zoomalia komanda