Nerimas dėl temperatūros mano terariume
1 atsakymas
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
hervé
Sveiki, iš anksto dėkoju jums už skaitymą, bandysiu būti aiškus. Neseniai įsigijau pitoną, vardu Panama, ExoTerra 45x45x45, 14W 28cm x 28cm šildymo kilimėlį prijungtą prie termostato. Turiu du termometrus/higrometrus, vieną šiltoje pusėje ir kitą šaltoje pusėje, abu jutikliai yra vidutinio aukščio terariume. Mano problema yra ta, kad aš neviršiju 25° šiltoje terariumo pusėje, nors termostatas yra nustatytas maksimaliai. Taip pat pridėjau 30W infraraudonųjų spindulių lempą, bet temperatūra padidėja tik 2 ar 3°, tačiau tuo pačiu metu drėgmė greitai sumažėja iki 40. Aš įjungiu ją tik kai esu šalia ir galiu purkšti šiek tiek vandens, kad reguliuočiau drėgmę. Maža detalė: aš gyvenu sename name, kur net vasarą vidinė temperatūra neviršija 20-22°. Dėkoju už jūsų patarimus.
12 pranešimai
clara
Sveiki,
Šildymo kilimėlis nėra pakankamai galingas. Be to, nereikėtų naudoti 2 termostatų. Tvarkoma tik šilta pusė. Asmeniškai Regius'ui turiu 75W šildymo lempą (už mano terariumo 120X60X60), kad sukurčiau šiltą zoną (o ne tik karštą tašką), ir kilimėlį, kuris veikia naktį.
Nereikia purkšti šios rūšies: kokia yra kambario drėgmė?
Terariumą reikės greitai pakeisti ;)