Morelia Metcalfei
8 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
5 pranešimai
adeline
Sveiki! Netrukus įsigysiu nedidelį jauną metcalfei ir norėjau sužinoti, kaip šildyti savo terariumą (exo terra 60x45x45). Mano rūpestis yra 10 cm įtrūkimas kampe, todėl nenorėčiau naudoti šildymo kilimėlio ar kabelio. Tačiau norėčiau jį stebėti naktį, tad svarstau mėnulio šviesos lemputę (šildančią ar ne, turint omeny, kad reikėtų palaikyti tarp 22 ir 26 °C). Taip pat svarstiau keramikinę lemputę, bet skaičiau, kad ji perdžiovina orą ir šildo terariumo tūrį, o ne zoną. Nemanau, kad naudosiu apšvietimą, nes mano kambarys gerai apšviestas (taip pat šiltas, tačiau reikia pasiekti 32°C karštame taške). Žinau, kad tai ne pati geriausia paaiškinimo forma, tačiau nenoriu užsisakinėti begalės prekių! Ką patartumėte kaip šildymo ir naktinio apšvietimo sprendimą šiam terariumui? (labai trumpai ir paprastai!) Labai ačiū už atsakymus!
38 pranešimai
céline
Bonjour,
Jeigu tavo terariumas yra įtrūkęs 10 cm, ar neplanuoji jo pakeisti? Priešingu atveju tau nelabai bus naudinga pirkti šildymą ir apšvietimą. Galite įsigyti pilną terariumą...
5 pranešimai
adeline
Ėja, na, jis suskilęs per pusę stiklo storio, jis yra naujas, niekada nenaudojau, be to, įtrūkimas jaučiamas viduje, bet ne išorėje stiklo plokštės. Aš dėl to jo nekeisiu. (Sakiau 10 cm, bet šiek tiek perdėjau!)
5 pranešimai
adeline
Na, aš bandžiau subraižyti ir tai nebuvo įtrūkimas, o juodos spalvos silikono siūlas, tačiau jis buvo toks plonas, kad prisilietus sukeldavo įtrūkimo pojūtį. Taigi štai kas... Ką rekomenduojate kaip šildytuvą dėl to?
38 pranešimai
céline
Ar matei lemputę su terariumu? Štai nuoroda: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-a-pince-glow-light-maxi-p-581.html
Ji bus puikiai pritaikyta tavo terariumui ir suteiks šilumą bei šviesą.
Jei tau labiau patinka naktinėms stebėjimams, rekomenduoju šią: https://www.zoomalia.com/animalerie/lampe-infrarouge-a-chaleur-p-9465.html.
Pasižiūrėk, kas tau labiau tinka ;-)
5 pranešimai
adeline
Apšvietimo rampai taip pat ketinau pasirinkti tai! Kalbant apie šildymą, ar rekomenduojate infraraudonųjų spindulių lempą? (Apie tai taip pat galvojau, bet kadangi norėjau įdėti mažą mėlyną LED, susimąsčiau, kokią spalvą tai man suteiks lol, taigi va, bet kitaip ją derinčiau su šildymo kilimėliu ir naktį liktų tik kilimėlis ir mažas mėlynas LED). Ar tai būtų gerai, jūsų manymu? Ačiū už jūsų atsakymus!
38 pranešimai
céline
Ah, taip pat tu gali!!
Daryk kaip tau labiau patinka dėl savo dekoravimo
5 pranešimai
adeline
Didelis ačiū už jūsų atsakymus ;)
38 pranešimai
céline
[kairė]Jokių rūpesčių, iki pasimatymo[/kairė]